I saw one! Which is not should be Which are not!!!
I saw one! Which is not should be Which are not!!!
امکان که داره! الان برا من اتفاق افتاده! این نوشتن خاطرات روزانه رو امتحان میکنم.......ممنونبا سلام
من فكر ميكنم چنين چيزي كه گفتين اصلا امكان نداره.. چون مسلما شما همونجوري كه حرف ميزنيد مي نويسيد. يعني اگه تو حرف زدن مشكلي ندارين تو نوشتن هم مشكلي نخواهيد داشت. برعكسش صدق نميكنه متاسفانه!!! اگه فكر مي كنيد اشكال گرامري در نوشتن داريد، پس شايد تو حرف زدن هم مشكل گرامري داريد كه خودتون متوجهش نميشيد. (چون شما يا گرامر بلد هستين يا نه؟؟)
به هر حال براي حل اين مشكل من نوشتن خاطرات روزانه به زبان انگليسي را پيشنهاد مي كنم. چون خاطرات دقيقا مسائلي هستند كه تو ذهنتون ميگذره و مشابه جرف زدن هست، كه شما با نوشتن اونها ميتونيد مشكلات گرامريتون را تصحيح كنيد
I don't see any mistake in your english writing here
wish you luck
I saw one! Which is not should be Which are not!!!![]()
سلام
من میخام بدونم که کدوم یکی از این دو تا سوال درسته.
i want to know that what level means in this paragraph
i want to know that what does level mean in this paragraph
من فکر میکنم اولی درست باشه چون سوال توی یه جمله ی طولانی تر اومده . اینو طبق یه کتاب گرامر میگم. English Grammar in use
اما مثلن توی یه متنی با این نوشته مواجه شدم که گیجم کرده
What kind of machines and tools are you talking about?
کسی میتونه راهنمایی بکنه. چرا جمله ی بالا به این صورت نیست
what kind of machines and tools you are talking about
توی دو جمله اول شما جمله اولی درسته ولی علتش طولانی بودن نیست.
به این ساختار جمله میگن Verb+(that) + wh-clause . تو این جمله ها بعد از کلمه ای که با wh شروع میشه جمله دیگه
به صورت ساختار سوالی نمیاد. همیونطور که تو جمله اول هست.
توی مثال آخرتون یک سوال معمولی آوردید و مشکلی هم نداره.
What kind of machines and tools are you talking about?
اشتباه شما این بوده که فکر میکردید چون جمله طولانی میشه ساختار سوالی عوض میشه که غلط هست.
به سلام عضو شدم کاش زودتر .......خودمو معرفی میکنم اسمم شادی دانشجوی زبان انگلیس هستم.موضوع بحث چیه///؟؟؟؟
hi freinds
i have two questions about grammer help me
which one is true : i love apples or i love apple and why and give example of this kind
which one is true : i'll go watching tv tonight or i'll go to whatch tv tonight or i'll go watch tv tonight and why
thank you![]()
As for your first question you have not mentioned the context but if you are pointing out you like apple not orange for example, then "I love apple" sounds more natural for you are talking about apple in general
as with the second question, I refer you to the definition from Cambridge dictionary
So, either go watching or go to watch is true3 [I] to move or travel somewhere in order to do something:
[+ ing form of verb] We go shopping every Friday night.
I've never gone skiing.
They've gone for a walk, but they should be back soon.
[+ to infinitive] She's gone to meet Brian at the station.
There's a good film on at the Odeon. Shall we go?
لطفاً اگر امکانش هست بیشتر توضیح بدید - با تشکر
متاسفانه دوستمون هر دو مورد رو اشتباه بهتون گفتن.
در مورد اول باید بگید I love apples چون به طور کلی دارید در مورد سیب نظر می دید نه سیب خاصی درست شبیه I love children هیچوقت نمی گیم I love child مگر این که بخوابم در مورد فرد مشخصی صحبت کنیم که در اون صورت می گیم I love the child
در مورد دوم هم باید بگید I'll go watch tv.
این جمله در واقع صورت خلاصه شده و Colloquial عبارت I'll go andwatch tv هست.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)