تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 94 از 269 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض اظهار نظر مزدک میرزایی در مورد گزارش جنجالي بازي ايران و لبنان

گزارشگر بازی ایران و لبنان پس از چند روز به انتقادات نسبت به اجرا و گزارش خود واکنش نشان داد.

اوج نوشت: مزدک میرزایی درباره انتقادات رسانه ها نسبت به اینکه وی مرتبا جمله ارتباط ما با مبدا قطع شده و فعلا نمی توانیم بازی را پخش کنیم اظهار داشت: «من هر آنچه گفتم مسائلی بود که از طریق مدیران و مسولان شبکه منتقل می شد و باید بیان می کردم و جز این موارد حرف دیگری نزدم. وقتی شما زیر مجموعه سازمان یا نهادی هستنید، باید حرف هایی را طرح کنی که مد نظر مدیران است و من بی کم و کاست این موارد را روی آنتن زنده بیان کردم.»

میرزایی درباره یادداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از او به خاطر نحوه بیان دلایل قطع ارتباط با بیروت انتقاد کرده بود عنوان کرد: «ایشان حق دارند و کلا افکار عمومی چون مرا روی آنتن می بینند شاید اینطور برداشت کنند که من از خودم حرف می زنم. در حالی که همانطور که گفتم هر چه گفتم نظر مدیران بود و باید توضیح می دادم.»

وی درباره اینکه آیا اگر می دانست این اتفاقات در پخش بازی رخ می دهد به استودیو می رفت یا نه گفت: «باور کنید اصلا قرار نبود من بازی را گزارش کنم چون ساعت 6 صبح همان روز سه شنبه از لندن رسیده بودم و خیلی خسته بودم. یکجورایی ناگزیر شدم بروم.»

میرزایی درباره اینکه چه حسی از تماشای بازی داشت گفت: «خودتان حساب کنید، از لندن و هیاهوی پارالمپیک یک دفعه پرتاب شدم به گزارش بازی که زمینش آن وضعیت را داشت و پخشش هم آن شرایط را. کلا فکر کردم در امجدیه در دهه 60 هستم.»

2. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

حالا اینکه آرش افشین سطحش بالاتر از انصاری فرد هست یا ... که مورد بحث ما نیست you missed the point !فوتبال ایران به نقطه ای رسیده که از نظر بازیکن سازی و کشف و پرورش استعداد ها تقریبا صفره!(به قول شما شاید همه اون خوبها هم به تیم ملی نرسن!)علاوه بر این دیگه ستاره هایی مثل کریمی و مهدوی کیا و دایی هم دیده نمیشن و چیزی مثل نسلهای طلایی 98 و 2006 به وجود نمیان!نکته اینجاست!

بحثم رو بازیکن خاصی نبود(you missed the point)....جوونهایی داشتیم و داریم که به دلایلی! تیتر نمیشن و مورد بی توجهی قرار میگیرن, دعوت از اینها میتونه گره گشا باشه!
    لیگ ما از نظر بازیکن سازی بسیار ضعیفه اما از همون حداقل هایی که داریم استفاده نمیشه..

روند رو به رشد یا نتیجه گرا هستی و نتایج به دست اومده بهتر و بهتر میشن و یا چیزی که مد نظر شما هم هست شیوه بازی و همون ارائه بازی خوبه و نتیجه در اولویت نیست ... خب نتایج رو گذاشتم و کاملا مشخص هست که از نظر نتیجه جلوی تیمهای درجه 2 و باشگاهی یا با ترکیب دوم هیچ روند صعودی و رشدی نداشتیم پر نوسان بعضا ضعیف بودیم!اما از نظر ارائه بازی من از شما میپرسم همین چند بازی اخیر: مقابل ازبکستان ما بازی خوبی ارائه کردیم؟!سانترهای بی هدف که هنوز یادتون نرفته؟مقابل آلبانی چطور؟مقابل تونسی که با کمترین تعداد حمله بیشترین گل رو زد چطور؟مقابل اردن چی؟و بازی لبنان هم که اوجش بود!
    بازم میگم زوده در مورد تیم کیروش و نتایجش بحث فنی بکنیم باید بیشتر زمان داد و صبور بود !
    عرض کردم در دور قبل نشون دادیم میشه با همین نفرات فوتبال بهتری به نمایش گذاشت (شاهد رشد نسبی تیم بودیم), اما در این مرحله (با بازی ازبکستان شروع میشه!) ضعیفتر کار میکنیم...نمیدونم کدوم قسمتش رو متوجه نشدین.

با خط آخر موافقم.

اگه به نظر شما این فوتبال بزرگ هست درجه 1 و قدرت اول آسیاست و تمام تساوی ها و باختها اتفاقی هستند حق با شماست!

من همچین ادعایی کردم؟!!

اگه جایی من گفتم که کنار رفتن قطبی/آمدن کیروش فوتبال ایران رو آباد می کنه و تمام ناکامی و تقصیر ها برگردن قطبی یا دایی هست و بازیکنها یا فدراسیون بی تقصیرن!حتما نقل قول کن!
    شما هی میگی نمیخوام بگم بعد هی همینطوری مسائل رو با هم قاطی می کنی بگو عزیزم سبک بشی!
    اصلا یادم نمیاد این صحبتا رو به شما نسبت داده باشم...نقل قول لطفا!!
    +
    به اندازه کافی گفته شد (تا همینجا باعث سوتفاهم شده)...میتونید پستهای قدیمی رو سرچ کنید.

مقدمه صحبت صدر هست با مسائل فنیش کاری ندارم:

پيروزي تيم لبنان مقابل تيم ملي ايران با اختلاف يک گل تا حدود زيادي قابل پيش بيني بود و همه ما از اين موضوع ناراحت شديم ولي هيچکس از وقوع آن حيرت زده نشد.

چرا دکتر صدر نگفت ایران سطحش خیلی خیلی بالاتر از لبنانه و ما باید این بازی رو 4-0 میبردیم و این شکست خیلی ناباورانه و عجیب بود؟!

هیچ تغییر نظر خاصی نمیبینم!قطبی در اندازه خودش(خیلی بیشتر از کیروش فعلی )از نظر فنی مقصر بود و همه سر جای خودشون مسئول هستند!قطبی با یک دروغ بزرگ و وعده های پوچ و غیر حرفه ای با یک هزینه نه چندان معقول سرمربی تیم ایران شد نه به جام جهانی صعود کردیم و نه در جام ملت ها قهرمان شدیم!!قطبی در جایگاه خودش بود و فدراسیون فوتبال در جایگاه خودش!تا جایی که یادم میاد بعد از ناکامی در جام ملتها منتظر تغییر و کنار رفتن در راس بودیم یعنی فدراسیون فوتبال!وگرنه قرار داد قطبی که تا پایان جام ملتها بود و تموم شده!اخراج نشد خودشم گفت بعد جام ملتها دیگه نیستم!یادتونه که حتما؟! سرمربی در جای خودش و مسئولیت خودش مقصر هست و صعود نکردن به جام جهانی و بیشتر از اون نتیجه نگرفتن در جام ملت ها با وعده هایی که قطبی داده بود خیلی مسئولیت و تقصیر بیشتری داره تا این یک باخت و یک نتیجه بد در یک بازی که تا الان هم ما رده دوم هستیم!اینی که لیگ ایران نتونسته جایگزینی برای نکونام و کریمی و ... پرورش بده و چشم امید به معجزه و ظهور ستاره ها داره مشکل کیروش نیست!اینکه بازیکن خارجی یا بزرگ ناآماده رو ترجیح میده این مشکل کیروشه و ریسک نکردن تا حدی کنار گذشتن نامهای بزرگ (البته سر این هنوز بحثه)
    محتوای یک نقد حداقل به اندازه تیترش ارزش توجه داره, مگه اینکه نخوایم یک قسمت از مشکلات رو ببینیم! صدر به بخشی از دلایل این شکست اشاره کرده که نباید از اونها غافل شد.

دکتر صدر بعد از شکست به کره و در جواب صحبتهای جلالی (که اون نتیجه رو برای فوتبال ایران طبیعی میدونست) گفته بود زیادی فوتبالمون رو کوچک نکنیم...حالا نظرات تغییر کرده همونطور که گفتم!
    طبیعیه وقتی تیم ملی با مربیهای رنگارنگ نتیجه نگرفت دنبال بقیه عوامل گشتیم...تقصیر دایی بیشتر از قطبی و قطبی بیشتر از کیروش بنظر میاد چون دیدگاه ما بتدریج عوض شده.

دوست عزیز وقتی باور داریم افت ما بحدی بوده که شکست مقابل لبنان عادیه و نباید زیاد به مربی خرده گرفت...
    با قبول این فرض, در جام ملتها فراتر از سطح فوتبالمون ظاهر شدیم! و عملکرد ما در اون رقابتها دیگه ناکامی بحساب نمیاد که بخوایم سهم مربی رو بیشتر بدونیم!! (اونم با دلایلی مثل رقم قرارداد و...)
    البته خیلی خوبه این تغییر و توجه به مشکلات ریشه ای..درصورتیکه از اون طرف بوم نیفتیم.

اعتدال خیلی چیز خوبیه به شرط اینکه بتونیم مسائل رو از هم جدا کنیم و تشخیص بدیم تو ورزش فقط یک لایه (مدیریت-کادر فنی-بازیکن) موثر نیست و در صورت ناکامی یا پیروزی همه در جایگاه خودشون سهم دارن نسبت دادن مشکلات ریشه ای فوتبال ما به کیروش و انتظار داشتن از اینکه بزرگترین مربی های دنیا (کیروش که هیچی دوستان قبول ندارن!) رو بیاریم فوتبال ما از همه نظر متحول میشه!خیالی باطل و توهمی بیش نیست و نخواهد بود!همینطور که متاسفانه خیلی ها این توهم رو دارند که ولاسکو آمد و فقط اون به تنهایی والیبال ایران رو دگرگون کرد!و بازیکنها و فدراسیون و مربی های لیگ ... هیچ تلاشی نکردند!!

یعنی:کیروش رو اگه همه قبول کنیم مربی بزرگ و با شخصیتی هست(و در شرایط فعلی ایران چه از نظر سطح ورزش و فوتبال چه سیاسی از این بهتر سخت گیرمون بیاد!) نمیتونه منش و رفتاری رو در فوتبال ما عوض کنه که ده ها رسانه گفتاری نوشتاری و مجازی دارن ترویجش می کنن نمیتونه با دلالی و فساد مبارزه کنه نمیتونه تیم پایه و آکادمی قوی بسازه نمیتونه امکانات سخت افزاری ایجاد کنه نمیتونه فرهنگ مصاحبه و فرهنگ هواداری رو جا بندازه!!و .... خیلی بزرگ باشه تحت تاثیر دلال ها و فساد و روابط فوتبال ایران قرار نمیگیره(یه نمونش همین لیست بازیکنهای دعوت شده)

اصلا قرار نیست مربی بیاد همه مشکلات فوتبال یک کشور رو حل کنه..نقشش این نیست! این خیال خامیه که اول تو ذهن کیروش انداختن و بعضی رسانه ها هم دامن زدن به این مسئله...بعد از مدتی با ناامیدی گفت: اومدم شما رو عوض کنم(mission impossible)...خودم ایرانی شدم (یک شخصیت حرفه ای نباید به این راحتی تحت تاثیر قرار بگیره).
    این جمله شما " کیروش خیلی مربی بزرگ و با شخصیتی باشه نهایتا از فوتبال ما تاثیر نمیگیره ولی به هیچ وجه هم نمیتونه تاثیر گذار باشه", برمیگرده به همین اظهار نظر.

به یک نفر اختیارات مربی گری داده شده(نه بیشتر و نه کمتر) , این تصور که فوتبالمون رو بسازه از ابتدا غلط بود...

نقشها رو قاتی نکنیم...ایشون بعنوان سرمربی (و نه هری پاتر), حتما تاثیرگذاره در شکل بازی تیم ملی و اگر مربی بزرگی باشه میتونه از ابزارهای موجود بهترین استفاده رو بکنه.

جمله اول خیلی درست نیست چون کیروش کاملا بی تقصیر نیست!قبلا هم توضیح دادم ...
    جمله دوم هم درسته نزولی که به وضوح میبینم و حس می کنیم!(البته شاید شما نزولی نمیبینی)
    بهتره بگیم اصلا درست نیست!...

در این مطلب ابتدا از ضعفهای ساختاری و عقب موندگی فوتبال ایران صحبت شده..
    نتیجه منطقی: ظرفیتها رو بشناسیم و توقع معقول داشته باشیم.
    نتیجه گیری نویسنده: سرمربی هیچ کاری نمیتونه انجام بده, کلا بی تقصیره و از سرمون هم زیاده!!!

حالا من رو ببخشید اگه میگم اعتدال نداریم!
    این نوع تبرئه کردن و نادیده گرفتن نقش مربی فرق زیادی با تخریب کورکورانه نداره.

یک توصیه هم به شما دارم جای اینکه تو بحثها پستها رو بگردی ببینی میتونی توش تناقض یا اشکالی در ظاهر پیدا کنی و یا با قاطی کردن مباحث دنبال محکوم کردن باشی عمیقتر بخون تا به مفهوم و نکته مورد بحث برسی

ممنون!
    دوست عزیز شما بازم عجولانه قضاوت کردی و موضع گرفتی...

به توصیه خودتون عمل کنید و با آرامش بیشتری نظرات رو بخونید!

با تشکر!
    Last edited by Rastin.; 16-09-2012 at 21:35.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بحثم رو بازیکن خاصی نبود(you missed the point)....جوونهایی داشتیم و داریم که به دلایلی! تیتر نمیشن و مورد بی توجهی قرار میگیرن, دعوت از اینها میتونه گره گشا باشه!
    لیگ ما از نظر بازیکن سازی بسیار ضعیفه اما از همون حداقل هایی که داریم استفاده نمیشه..
    اختلاف نظر بین ما اینه که شما اعتقاد داری با در نظر گرفتن همه مشکلات ریشه ای و زیرساخت ضعیف و ... از همین ابزارهای موجود حداکثر استفاده رو کرد و به جام جهانی رفت من تا اینجاش با شما موافقم اما میگم اینها ضعفهای اساسی فوتبال ما رو پوشش نمیده!صعود به جام جهانی به هر قیمتی فوتبال ما رو حرفه ای نمیکنه!ولی اگه فوتبالمون حرفه ای بشه ساختارمون عوض بشه و اوج آرزو هامون صعود به جام جهانی و المپیک نباشه! دیگه این مشکلات رو نخواهیم داشت و ادامه این روند شرایط رو سخت و سختتر میکنه الان تو یکی از ساده ترین گروه های انتخابی کار به اما اگر بکشه دور قبل گروهی ساده تر نسبت به 2006 چهارم میشیم تو پنج تیم!اینکه شما فوتبالت رو اصولی و حرفه ای کنی بازیکنسازی و رفتار حرفه ای جریان داشته باشه خودکار همه چیز رو حل می کنه در واقع یک سطح حداقل و اطمینانی برای فوتبال ایران حاصل میشه نه 8 سال یکبار به جام جهانی بره و 50 سال یکبار به المپیک! نه نگران پیر شدن کریمی ها و نکونام ها میشیم نه با یه برد خیلی خوشحال و با یه باخت خیلی ناامید!این ساختار فعلی نشون داده که دیگه جواب نمیده به قول دوستان فوتبال دیمی علی اصغری غیرتی .. دیگه جایی نداره!هرچه زودتر به سمت حرفه ای شدن بریم بهتره :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عرض کردم در دور قبل نشون دادیم میشه با همین نفرات فوتبال بهتری به نمایش گذاشت (شاهد رشد نسبی تیم بودیم), اما در این مرحله (با بازی ازبکستان شروع میشه!) ضعیفتر کار میکنیم...نمیدونم کدوم قسمتش رو متوجه نشدین.
    من نمیتونم با در نظر گرفتن فقط چند بازی مقابل تیمهای درجه 2 و3 یا باشگاهی و با نفرات متفاوت تیم ملی بگم رشد داشتیم!درواقع رشد و تحول زمانی هست که مداوم و کم نوسان و پایدار باشه!

اصلا یادم نمیاد این صحبتا رو به شما نسبت داده باشم...نقل قول لطفا!!

+
    به اندازه کافی گفته شد (تا همینجا باعث سوتفاهم شده)...میتونید پستهای قدیمی رو سرچ کنید.

+ با رفتن قطبی از صحبتهای بعضی مدیران و کاربرای محترم بنظر میومد بزرگترین مانع از سر راه تیم ملی کنار رفته, حالا همونها دنبال دلایل ریشه ای شکستها میگردن و برای مربی کمترین نقش رو قائلن!!

اونجا باخت به کره فاجعه بود ...حالا باخت به لبنان عادیه, اصلا سقف فوتبالمون همینه!
    فعلا کوچک کردن فوتبال ملی در حد مالدیو از تخریب بیرحمانه کیروش راحتتر بنظر میاد
    کوچک کردن فوتبال ملی یعنی ما داریم فوتبال ملی رو کوچیک جلوه میدیم؟!و بزرگه و درجه 2 نیست؟همسطح لبنان و قطر نیست همسطح کره و ژاپن هست؟!من نمیدونم شما آخرش میپذیری فوتبال ایران درجه 2 هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من همچین ادعایی کردم؟!!

طبیعیه وقتی تیم ملی با مربیهای رنگارنگ نتیجه نگرفت دنبال بقیه عوامل گشتیم...تقصیر دایی بیشتر از قطبی و قطبی بیشتر از کیروش بنظر میاد چون دیدگاه ما بتدریج عوض شده.

دوست عزیز وقتی باور داریم افت ما بحدی بوده که شکست مقابل لبنان عادیه و نباید زیاد به مربی خرده گرفت...
    با قبول این فرض
    , در جام ملتها فراتر از سطح فوتبالمون ظاهر شدیم! و عملکرد ما در اون رقابتها دیگه ناکامی بحساب نمیاد که بخوایم سهم مربی رو بیشتر بدونیم!! (اونم با دلایلی مثل رقم قرارداد و...)
    البته خیلی خوبه این تغییر و توجه به مشکلات ریشه ای..درصورتیکه از اون طرف بوم نیفتیم.
    شاید شما دنبال بقیه عوامل گشتید!چون من از اول فکر نمیکردم فقط سرمربی یا فقط بازیکن تعیین کننده باشن!و در هردو مقطع ناکامی (جام جهانی و جام ملتها) خواستار تغییر در بالاترین سطح تصمیم گیرنده برای فوتبال یعنی فدراسیون بودم!چون بیشترین سهم رو در فدراسیون میدیدم!(حالا اینکه فدراسیون چقدر اونموقع تاثیرپذیر از وزارت ورزش و یه سری افراد دائم الخدمت بوده و اون وزارت با رای کجا وزیرش همینطوری مورد اعتماد قرار میگیره و اون تایید کننده ها رو کی جریانشو کنترل می کنه و ... ربطی نداره! و کاری نداریم!) در جایگاه فنی سرمربی مسئولیت و تقصیر قطبی به دلیل عدم صعود به جام جهانی و عدم نتیجه گیری در جام ملتها(حداقل حضور در 4 تیم!) بسیار بیشتر از کیروش برای این باخت مقابل لبنان هست!

بهتره بگیم اصلا درست نیست!...

نتیجه گیری نویسنده: سرمربی هیچ کاری نمیتونه انجام بده, کلا بی تقصیره و از سرمون هم زیاده!!!

حالا من رو ببخشید اگه میگم اعتدال نداریم!
    این نوع تبرئه کردن و نادیده گرفتن نقش مربی فرق زیادی با تخریب کورکورانه نداره.
    بله موافقم کیروش در جایگاه خودش مقصره چه برای باخت مقابل لبنان و چه استفاده نکردن از همه ابزارهای موجود!ولی مقصر نیست که بازیکنهای ما خیلی چیزها رو یادنگرفتن یا اشتباه انجام میدن و دیگه تغییر دادن اینها تو سن 25-30 سالگی و در سطح ملی با 4 تا اردو غیرممکنه!! کیروش قطعا میتونه تو همین شرایط هم کارهای مفیدی انجام بده و ما فعلا امیدوار و صبوریم!کاملا حق با شماست
    اینکه از سر این فوتبال هم زیاده شاید به عنوان یک مربی شناخته شده خارجی با اون کارنامه و با توجه به شرایط ورزشی و سیاسی و اقتصادی ما گزینه ها خیلی خیلی کم میشن!!

ببین دوست عزیز بعد از دو مرحله یکی انقلاب و دومی جنگ که زیرساخت فوتبال دگرگون و خیلی جاها نابود شد!اکثر نتایج کسب شده تو همون واژه دیمی میگنجه یعنی صعود های 98 و 2006 و ... هم تداومی نداشتن چون مشکل از جای دیگست!چه اون روزی که ساده و راحت صعود کردیم 2006 آلمان چه وقتی که چهارم شدیم وضع همین بوده!منتها صعود به جام جهانی به طور کاذب ضعف ها و ایرادهای اساسی ما رو پوشش داد!ما باید الویت رو حرفه ای شدن قرار بدیم تا مثل کره و ژاپن بدون دغدغه در میادین بین المللی حضور داشته باشیم!کاهش هزینه از سمت مربی و بازیکن و دلال و مدیر و لیدر و روزنامه و ... کلا هرکی دستش تو کار لیگه!!!! به سمت ایجاد امکانات سخت افزاری بیشتر 1-برای کشف و پرورش استعدادها (آکادمی و تیمهای پایه) و تربیت یک نسل جدید 2- استفاده خود باشگاه ها و بعد تیمهای ملی که البته اینجا دیگه بخش خصوصی به طور جدی باید وارد بشه و بخش عمده فوتبال از دست دولت خارج خواهد شد!و این اتفاق دیر و زود باید بیوفته انقدر هزینش رو برای ورزش بیشتر نکنیم!ورزش باید از دولت خارج بشه قانونش هست طرح توسعش هست منتها مثل خیلی چیزای دیگه نوشته روی کاغذه و اجرایی نمیشه نمیدونم چرا!چند ساله میخوان پرسپولیس و استقلال رو واگذار کنن!؟ تا ابد نمیشه ناظرین ای اف سی رو گول زد!یعنی درست نیست که بعد از 3 دهه هنوز ورزشگاه شماره 1 همون فرسوده قدیمی باشه که زمان شاه ظالم! ساخته شد هی بازسازی و بروزش کنیم! و بیایم بگیم که این همه طرح افتتاح کردیم و مجموعه ورزشی ساختیم !یک نمونه که دیگه خیلی معروف شد ورزشگاه نقش جهان اصفهانه ...

این بحث بین ما گویا حالاحالا ها ادامه داره اما تا وقتی شما همه انتقاد و نظرها رو با نگاه تخریب و دشمنی و مخالفت ببینی بی فایده هست

مرسی!

حریفان تیم ملی فوتبال ایران در غرب آسیا مشخص شدند

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، قرعه کشی رقابتهای فوتبال غرب آسیا امروز در کویت برگزار شد و تیم ملی فوتبال ایران در کنار تیمهای بحرین، یمن و عربستان در گروه دوم این مسابقات قرار گرفت.
    در گروه اول این مسابقات هم تیم میزبان به همراه لبنان، فلسطین و عمان قرار گرفته است. در دیگر گروه هم تیمهای عراق، سوریه و اردن جای دارند.
    بر اساس قانون این مسابقات تیمهای نخست هر گروه به همراه بهترین تیم دوم گروه های سه گانه به نیمه نهایی صعود می کنند.
    این رقابتها آذر سال جاری در کویت برگزار خواهد شد.

Last edited by Kianoosh; 17-09-2012 at 00:18.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ميخوام گريزي بزنم به 6 ماه قبل! زماني كه تيم ملي تازه بحرين رو با 6 گل شكست داده بود و ما فكر ميكرديم ميتونيم دوباره به روزهاي خوب گذشته لبخند بزنيم. اون موقع فكرش رو هم نميكردم تيم ما به چنين وضعي دچار بشه. ولي راه حلي براي پيشرفت دراز مدتمون ارائه كرده بودم كه به نظرم رسيد مطرح كردنش براي الآن كه واقعاً همه ما از دست اين تيم كلافه شديم خيلي مناسب باشه.

اگر اجازه بدين ميخوام شما رو به فضاي رويايي ببرم كه البته در كشورهايي كه الآن ازمون جلو زدن مثل ژاپن و كره همين اتفاق داره ميفته:

تصور كنين كه ما مثلاً در هر شهر فوتبال خيزي (منظور همه شهرستان هاست نه فقط مركز استان ها كه البته اگر فقط مركز استانها هم باشه اونم خودش با اين وضعي كه داريم باز هم بد نيست) 20 تا زمين چمن طبيعي صاف، با زه كشي استاندارد، با رسيدگي و مراقبت جدي مثل‌ آزادي داشته باشه البته ميتونه با توجه به چگالي استعدادهاي اون منطقه تعداد زمين ها رو كم يا زياد كرد تا تمام علاقمندان تو اون زمين ها فوتبال بازي كنن نه فوتسال! و باشگاهها تمام بازي هاشونو تو زمين هاي استاندارد انجام بدن و به مرور زمان با مربياني مثل كي روش كار كنن كه اصول تاكتيك و تكنيك رو همونجا بهشون ياد بدن و در طول فصل اينها رو تمرين كنن و در ضمن بحث دلالي جاشو به استعداد يابي بده و جوانهايي كه واقعاً شايسته حضور در تيم هاي ليگ برتري يا پايينتر هستن بتونن اونجا خودشونو نشون بدن اونوفته كه ميشه اميدوار بود فوتبال ايران به معناي واقعي شكوفا بشه و سطحشو از آسيا جدا كنه و در صورت لزوم لژيونرهاي با ارزشي رو به دنيا و تيم هاي بزرگ دنيا معرفي كنه و روزي برسه كه به جاي چند لژيونر معدود اونقدر بازيكن بين المللي داشته باشيم كه براي يك تورنمنت بزرگ مثل جام جهاني در انتخاب نفرات به دليل تعدد بازيكن در پست هاي مختلف دچار مشكل بشيم و تمام اونها براي نشون دادن خودشون با تمام وجود و بدون كم و كاست كار كنن و بدونن كه اين پستي كه الآن در اختيارشونه تا آخر مال اونها نخواهد بود و به همين دليل با بقيه نفرات در اون پست رقابت كنن و هميشه سطح بازي هاي تيم ملي ميتونه بالا بمونه.

ميدونم همه اينها پول ميخواد و هزينه هنگفتي داره ولي تنها راه چاره همينه و از اونجا كه اين كار حداقل نسل فعلي فوتبال ما رو رد ميكنه و تازه اگر از همين الآن اين كار انجام بشه نتيجه اون حداقل 10 سال ديگه به بار ميشينه و مديران فوتبالي ما هميشه در حال اجراي طرحهاي زودبازده هستن و حاضر نيستن اينطوري وقت و هزينه صرف كنن چون ميدونن اگر اين طرح جواب بده از دوره رياستشون ميگذره و ديگه قادر نخواهند بود اينها رو فعلاً به سوابق درخشانشون اضافه كنن نميشه به اجرا شدنش توسط مديراني كه ماميشناسيم مطمئن بود. تا وقتي اين ديدگاه در ورزش كشور حاكمه و مختص فوتبال هم نيست متأسفانه به جايي نخواهيم رسيد.

در مورد بچه هاي رشتي ميگم چون خودم رشت زندگي ميكنم و ميدونم اونها عاشق فوتبالن ولي جايي براي بازي ندارن و تو پاركها و كوچه و خيابون گل كوچيك بازي ميكنن بازي اي كه هيچ جاي دنيا جز ايران برگزار نميشه و فايده اي هم نداره وگرنه اگر مسابقات جهاني گل كوچيك ميذاشتن به خاطر تعدد بازيكن هاي حرفه اي، ايران اول ميشد يا دست كم جزء برترين ها بود.
    حالا فكرشو بكنين كه تو همين رشتي كه گفتم 20 تا زمين با مشخصاتي كه ذكر شد در نقاط مختلف شهر فقط براي 400 الي 500 نفر كودك، نونهال، نوجوان و جوان و بزرگسال با نظارت و به هدف پرورش استعدادها و انگيزه هاي سرشار فوتبال بنا كنيم و اونها رو درجه بندي كنيم مثلاً 10 تاشون براي بازيكنان پايه 5 تاشون براي متوسط ها و 3 تاش براي پيشرفته ها و 2 تاي باقيمونده هم مال حرفه اي ها باشه. اونوقت سازماني تشكيل بشه كه بتونه اين ها رو سازماندهي كنه مثلاً چند مربي تمام وقت به ازاي هر زمين با حقوق مكفي بذاره و هر سطحي توسط يك مربي با دانش به طور مكرر برنامه بگيره و طبق برنامه براي هدف خاصي به بازيكنان تمرين بده و استعداد ها رو شناسايي كنه و به سطوح بالاتر معرفي كنه و در اون سطوح باز هم روشون كار بشه و همينطور تا مرحله حرفه اي گام بردارن و از مرحله حرفه اي بتونن به باشگاههاي بزرگ هدايت بشن و در اونجا ديگه وقتي براي آموزش پايه يا بدن سازي از صفر روي بازيكن ها نذارن و در تيم هاي باشگاهي مربيان حرفه اي كه روي كار هستن بتونن راحت تر روي تاكتيك خاصي كار كنن و همينطور تيم ملي ما هم درنهايت به عنوان آخرين مرحله از كار از اين تلاشها بهره مند بشه.

البته فدراسيون فوتبال بايد يك تاكتيك مشخصي رو براي فوتبال مليمون تعيين كنه مثل فوتبال آلمان يا اسپانيا كه همه ميدونن چطوري بازي ميكنن ولي قدرتشو ندارن با وجود مشخص بودن تاكتيكشون جلوشون مقاومت كنن از بس كه بسيار عالي بازي ميكنن. ما بايد استراتژيمونو براي بازي مشخص كنيم و تاكتيك پذيري و تكنيك بازيكنانمون رو بسنجيم و براساس اون تعيين كنيم چه روشي ميتونه براي بازيمون مؤثر و قابل پياده سازي باشه و در آينده چه چيزهايي رو ميشه بهبود داد و به تبع اون براي تمرين دادن سنين پايه برنامه ريزي كرد تا به سن بزرگسالي بازيكنان مورد نظرمون رو بتونيم از دل همين تفكر پرورش بديم و هيچوقت به مشكل برنخوريم.

اين يك برنامه كلانه كه فكر ميكنم ميتونه تضميني براي موفقيت هميشگي فوتبال ما در آسيا و صد البته در جهان باشه و در اين راستا به دستاوردهاي بي پاياني ميرسيم كه ميشه به عنوان مثال افزايش اميد در جامعه، مشغول شدن جوانان به تفريحات به معناي واقعي سالم، افزايش تعداد ورزشكار و در نتيجه كاهش بيماري هاي ناشي از نداشتن فعاليت و به تبع آن كاهش هزينه هاي درمان و كاهش مرگ و مير ناشي از آن و جلوگيري از از بين رفتن پيش از موعد اين همه خرجي كه براي يك انسان در طول زندگي ميشه (به واسطه مرگ زودرس ناشي از بيماري هاي وابسته به تحرك كم)، افزايش احساس غرور به مليت ايراني (حتي فقط به خاطر فوتبال، مثل برزيلي ها) و همچنين افسوس نخوردن به اينكه اي كاش ساز و كاري وجود داشت كه ميشد اين همه استعداد رو شناسايي كرد و پرورش داد، بازيكنان بين المللي ما تعدادشون زيادتر ميشه و درآمد حاصل از ترنسفرشون به باشگاههاي خارجي مستقيم به درآمد مليمون اضافه ميشه و درخششون در هر بازي با توجه به تعداد زياد اين لژيونرها كه با اجراي اين طرح بسيار محتمله ميتونه نام ايران رو در هر زماني با افتخار و غرور در عرصه بين المللي به گوش جهانيان برسونه كه من فكر ميكنم اين آخري از همه دستاوردهاي قبلي مهمتر و با شكوه تر باشه. فكرشو بكنين مثلاً 20 سال ديگه ايران بازيكناني داشته باشه كه در فينال ليگ قهرمانان اروپا خوش بدرخشن و اونقدر هم خوب باشن كه حتي از عوامل اصلي قهرماني تيمشون باشن. واقعاً چه حسي بهمون دست ميده؟ حالا همينو در مورد تيم مليمون در نظر بگيرين يعني ما بريم به نيمه نهايي يا فينال جام جهاني!(الآن عجيبه ولي با اين روش اصلاً دور از ذهن نيست) همين علي دايي خودمون كه در فينال ليگ قهرمانان اروپاي سال 99 چيزي از 11 بازيكن بايرن كه تو زمين بازي ميكردن كم نداشت و همينكه ذخيره بود و موقع بازي وقتي نيمكت بايرن نشون داده ميشد و اون هم توي كادر بود، ما كلي ذوق ميكرديم حالا تصور كنين تو جريان بازي بوده و گل هم ميزده اونوقت چي ميشد؟
    اگر خوب دقت كنين ميشه بازگشت هزينه هاي انجام شده رو به راحتي مشاهده كرد و اين يعني سرمايه گذاري كلان، مطمئن و با برگشت هزينه چندين و چند برابر ولي دراز مدت و نيازمند كار كارشناسي و مداوم و صد البته مديريت با حوصله. اونوقت تماشاگرها هم بايد حرفه اي تر بشن و اخلاق حرفه اي در اونها هم نفوذ كنه و حتي اونقدر محيط ورزشگاه ها سالم بشه كه خانم ها هم بيان و بشه بطور خانوادگي هم بازي ها رو ديد و در نتيجه ميشه به آرزوي ديرينه خودمون كه برگزاري جام جهاني در ايران با شكوه هر چه تمام تر و نشان دادن فرهنگ اصيل و مودب ايراني برسيم. البته من زياد به اين آخري (برگزاري جام جهاني در ايران) فكر نميكنم چون وابسته به متغير هاي بسيار زياديه ولي به هرحال ميتونه آرزوي خيلي ها باشه.

ميبخشيد كه سرتونو درد آوردم. اولش ميخواستم يه جمله معمولي بگم ولي يه داستان شد. به هر حال متشكرم از حوصله شما.

6. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من فکر کنم کفاشیان اگه بیاد به راهکارهایی که تو همین تایپیک مخاطبان فوتبال ارائه دادن عمل کنه میریم نیمه نهایی جام جهانی
    سوال اینه که وقتی راه حل انقدر روشنه چرا عمل نمیشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

+ با رفتن قطبی از صحبتهای بعضی مدیران و کاربرای محترم بنظر میومد بزرگترین مانع از سر راه تیم ملی کنار رفته, حالا همونها دنبال دلایل ریشه ای شکستها میگردن و برای مربی کمترین نقش رو قائلن!!
    اینجا بوضوح شخص خاصی مخاطب نیست.

فعلا کوچک کردن فوتبال ملی در حد مالدیو از تخریب بیرحمانه کیروش راحتتر بنظر میاد..
    هیچ صحبتی نشده از همسطح بودن با کره و ژاپن, تراز اول بودن در آسیا و...

برداشت اشتباه و بی ربط از گفته های یک نفر و توضیح خواستن, با چه هدفی؟..چه اصراریه به کش دادن بحث؟؟

این مطلب به اندازه کافی گویاست و نیازی به ترجمه نداره...مخصوصا اگه به پستهای قبلی توجه کرد:

حالا مشکلات ریشه ای فوتبال رو یکی یکی میشمرن و فوتبالمون رو جوری پایین میارن که باخت به لبنان عادی جلوه کنه...و کار رو تا جایی پیش میبرن که نقش مربی بنوعی انکار میشه!!

لیگ بی کیفیت و بدون خروجی
    بی غیرتی و اشباع بازیکنان
    دولتی بودن فوتبال
    و....
    تمام این عوامل درسته و قابل بحث
    اما سهم مربی کجاست؟
    یادمون نره اوایل حضور کیروش و با "همین نفرات" تیم ملی نمایش خوب و امیدوار کننده ای داشت..

در شرایط فعلی هم کوبیدن و کنار گذاشتن کیروش بنفع تیم ملی نیست اما فوتبالمون رو تا حدی کوچک نکنیم که از مربی سلب مسئولیت بشه.
    هدف این نوع بحث دیگه تبادل نظر نیست بلکه کل کل و تخطئه طرف مقابله که من علاقه ای ندارم وارد این بازی بشم...خارج از موضوع تاپیک و حوصله بندست!

والسلام.
    پ.ن: ارزش نقل قول ندارد!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هیچ مربی به کادر فنی اضافه نمی‌شود/ بازی با کره ‌شمالی ریسک است

کارلوس کی‌روش در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شایعه حضور یک مربی جدید ایرانی به کادر فنی تیم ملی اظهار داشت: من از کادر فنی تیم ملی رضایت کامل دارم. آنها سرشار از انگیزه هستند و روی کارشان تمرکز زیادی دارند و من به آنها اعتماد کامل دارم. شایعه‌ اضافه شدن یک مربی به کادر فنی تیم ملی صحت ندارد و هیچ مربی جدیدی به ما اضافه نمی‌شود. کادرفنی با همین نفرات و با تمام قوا به کارش ادامه خواهد داد.

سرمربی تیم ملی ایران در مورد جلسه‌اش با علی کفاشیان قبل از ترک ایران، گفت: جلسه‌ای که با کفاشیان داشتم مربوط به امور تیم ملی و نحوه آماده سازی تیم قبل از بازی مهم با کره جنوبی بود. با توجه به اینکه من مجبور بودم برای حضور در دادگاه، ایران را ترک کنم در مورد مسائل تیم ملی باید چند تصمیم اساسی در مورد اردو و برنامه‌های تیم ملی می‌گرفتیم و با رئیس فدراسیون در این زمینه صحبت کردم.

کی‌روش در مورد دلیل لغو مسابقه دوستانه با کره‌شمالی،گفت: تیم ملی 7-8 بازیکن مصدوم دارد و با توجه به این همه بازیکن مصدوم نمی‌خواستم قبل از بازی با کره جنوبی، یک بازی سخت با کره شمالی انجام شود. این بازی دوستانه لغو نشده بلکه به تعویق افتاده و در زمان دیگری برگزار خواهد شد. من نمی‌خواستم قبل از بازی با کره جنوبی ریسک کنم و بازی سنگینی مقابل کره شمالی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: با تمام توان و قدرت می‌خواهیم مقابل کره جنوبی بازی کنیم و بازیکنان و مربیان تیم ملی برای این دیدار سرشار از انگیزه هستند تا نتیجه‌ دلخواه را از این بازی بگیریم.

ميخوام گريزي بزنم به 6 ماه قبل! زماني كه تيم ملي تازه بحرين رو با 6 گل شكست داده بود و ما فكر ميكرديم ميتونيم دوباره به روزهاي خوب گذشته لبخند بزنيم. اون موقع فكرش رو هم نميكردم تيم ما به چنين وضعي دچار بشه. ولي راه حلي براي پيشرفت دراز مدتمون ارائه كرده بودم كه به نظرم رسيد مطرح كردنش براي الآن كه واقعاً همه ما از دست اين تيم كلافه شديم خيلي مناسب باشه.
    دقیقا اولین قدم همینه!

سوال خوبی بود!خیلی قوانین و راهکارها تو کشور ما مشخص و واضح هستند اما اجرا نمیشن!نمی دونم چرا!؟

البته نیمه نهایی جام جهانی؟

هیچ صحبتی نشده از همسطح بودن با کره و ژاپن, تراز اول بودن در آسیا و...

برداشت اشتباه و بی ربط از گفته های یک نفر و توضیح خواستن, با چه هدفی؟..چه اصراریه به کش دادن بحث؟؟

این مطلب به اندازه کافی گویاست و نیازی به ترجمه نداره...مخصوصا اگه به پستهای قبلی توجه کرد:
    دوست عزیز شما داری موضوع رو کش میدی!من یه کلام میگم ایران درجه 2 شده باختن به لبنان اونقدرها هم فاجعه و عجیب نیست!! این تخریبه؟!شما میگی ما داریم تیم ملی در حد مالدیو کوچیک جلوه میدیم!؟!
    +
    نتیجه نظرسنجی برنامه 90 هم جالب بود :اگه تزریق پول زیاد و بدون حساب و برنامه رو هم از ضعفهای مدیریت کلان بدونیم بیش از 96% مردم اعتقاد دارن که علت اصلی افت فوتبال ما لایه مدیریت هست!و ضعف مربی 4% فقط!حتی اگه گزینه چهارمی مثل بازیکنها هم وجود داشت ضعف فنی بازیکن و مربی به عنوان عامل اصلی افت فوتبال ایران 10% هم رای نمیاورد چون نیست!

هدف این نوع بحث دیگه تبادل نظر نیست بلکه کل کل و تخطئه طرف مقابله که من علاقه ای ندارم وارد این بازی بشم...خارج از موضوع تاپیک و حوصله بندست!

والسلام.
    پ.ن: ارزش نقل قول ندارد!
    خب همین که شما طرف مقابل رو متهم به کل کل و تخطئه می کنی و بعد میگی علاقه ندارم ادامه بدم و صحبت کنم!مساله رو واضح میکنهعلاقه ای به ادامه بحث و حوصله گفت و گوی منطقی نداری و دوست داری فقط بیای یک تفکر و نظر رو(شخص من یا دیگری مهم نیست!) رو به سخره بگیری یا هر نظر مخالف و انتقادی که اکثرا همراه با راهکار و پیشنهاد هست (سایر دوستان هم همین انتقاد و پیشنهاد رو دارن!) رو تخریب خطاب کنی نمیشه دیگه ...

+
    با رفتن قطبی از صحبتهای بعضی مدیران و کاربرای محترم بنظر میومد بزرگترین مانع از سر راه تیم ملی کنار رفته, حالا همونها دنبال دلایل ریشه ای شکستها میگردن و برای مربی کمترین نقش رو قائلن!!
    اونجا باخت به کره فاجعه بود ...حالا باخت به لبنان عادیه, اصلا سقف فوتبالمون همینه!
    فعلا کوچک کردن فوتبال ملی در حد مالدیو از تخریب بیرحمانه کیروش راحتتر بنظر میاد
    اگه مایل به بحث نیستی از نقل قول بعدی پرهیز کن!

و السلام علیکم

راستی صحبتهای حاج رضایی در برنامه 90 امشب خیلی جالبه در مورد کلان دیدن موضوع و مشکل مدیریت و ساختار فوتبال ایران!

پ.ن:خب گویا بازی مقابل کره شمالی لغو شده!هنوز خبر رسمی نیست ...
    Last edited by Kianoosh; 18-09-2012 at 01:51.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سوال خوبی بود!خیلی قوانین و راهکارها تو کشور ما مشخص و واضح هستند اما اجرا نمیشن!نمی دونم چرا!؟

البته نیمه نهایی جام جهانی؟

چرا که نه ؟
    مگه فوتسالمون سطحش پایینه؟
    مگه بسگتبال و والیبال سطحش پایینه؟
    فوتبالم همینطور تو دهه 50 ایران تو اسیا همرو از دم میزد
    این یعنی اینکه پتانسیل داریم مدیریت نداریم
    استعداد داریم مدیریت نداریم
    پول داریم مدیریت نداریم
    چطوری قطر میخواد جام جهانی بگیره ؟
    فکر کن اگه فوتبال مدیریت خوب باشه ایران جام جهانی برگزار کنه میدونم با این وضعیت جام رمضانم نمیتونه بگیره میگم فرض کن
    به خدا از کره و ژاپن به لحاظ منابع هیچی کم نداریم بیشترم داریم فقط ادم دلسوز نداریم مدیری که سره جای خودش باشه نداریم
    الانم یارو اومده داره دزدیو توجیح میکنه تو 90 خجالتم خوب چیزیه

اینم بزارم دوباره هیچکی ندید انگار رفتیم زحمت کشیدیم 6 تا زدیم

من نميدونم واقعاً چه اتفاقي افتاد كه از اون تيم رويايي كه مقابل بحرين بطور سيري ناپذير با 6 گل پذيرايي كرد و بعد از مدتها طعم پيروزي با هيجان وصف ناپذير را خلق كرد ديگر خبري نيست.
    من اون روز تو استادیوم بودم به عشق بردن بحرین یه جوری تشویق میکردیم تیم ملی رو که غیر قابل توصیفه بهترین بازیه عمرم بود که از نزدیک میدیدم
    جو انقدر وحشتناک بود که من قول میدم هر تیمی تو اون شرایط جلومون بازی میکرد 6 تارو میخورد
    فکر میکنین بازیکنشون چرا دقیقه 3 بازی اخراج شد ؟ فشار روانی که تماشاچیا اون روز حتی از قبل بازی بهشون اوردن خیلی زیاد بود فارسی هم که بلد بودن هیچی دیگه من خودم تا 1 هفته صدا نداشتم
    اون سالی که ایران 3-1 به بحرین باخت یادمه تا قبل اون بازی شبایی که ایران میبرد مردم میریختن تو خیابون بزن برقص اون شب اماده شده بودیم که بحرینو ببریم بترکونیم که اون باخت مشکوک به بحرین دادیم جام جهانی پر
    اون روز رویایی بودیم
    Last edited by J@viD; 17-09-2012 at 23:12.

11. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من فکر کنم کفاشیان اگه بیاد به راهکارهایی که تو همین تایپیک مخاطبان فوتبال ارائه دادن عمل کنه میریم نیمه نهایی جام جهانی
    عزيز من! در اون مطلبي كه نوشتم دقيقاً دليلش را هم ذكر كردم. دوره رياست آقايان بر فدراسيون كوتاهه و اگر اين كار در زمان اونها شروع بشه حداقل در زمان نفر بعدي به بهره برداري خواهد رسيد و كسي كه بر مسند فدراسيون قرار داره هرگز چشم ديدن نفر بعديشو نداره مبادا روزي برسه و نفر بعديش به موفقيتي دست پيدا كنه و به نفر قبلي فخر بفروشه و قص علي هذا ... اما اونهايي كه همچين فكرهايي ميكنن بايد امثال آقاي يزداني خرم را به ياد بيارن كه ايشون با بها دادن به جوانان واليبال كشور تونست از رده پايه شروع به پرورش نسل طلايي امروز واليبال كشور بكنه و امروز بعد از 15 سال داريم برداشتي به اين بزرگي ميكنيم. و با وجود اينكه ايشان الآن در فدراسيون واليبال سمتي ندارن ولي هر وقت حرف از پيروزي‌هاي واليباليست هاي ايراني ميشه اولين كسي كه مورد تقدير قرار ميگيره ايشون هستش و من معتقدم اگر در فوتبال اين مملكت هم كسي اين كارو بكنه قطعاً در تاريخ كشور جاودانه خواهد شد البته كسي ميتونه اينطوري فكر كنه كه تنگ نظر نباشه و فكر دو روز رياستش نباشه.

در ضمن اين همه پولي كه الآن داره در فوتبال كشورمون خرج ميشه خيلي خيلي بي حساب و كتابه و به نظرم اگر همين الآن بودجه قطع بشه و بره به سمتي كه گفتم (احداث زمين فوتبال مناسب و پرورش استعدادهاي جوان) اونوقت خيلي زود به بازدهي خواهيم رسيد.

حالا جالب اينجاست كه من در اون زمان منظورم اين بود كه كليه افرادي كه وارد اين طرح ميشن توسط همين بودجه ارتزاق كنن (هم مربيان و هم بازيكن ها) ولي انصافاً اگر ساز و كار مناسبي بر اين كار حاكم باشه ميتونيم مثل مدارس غير انتفاعي از والدين شهريه بگيريم و مطمئن هستم والدين هم با نظر به آينده فرزندشون حتماً حاضر به چنين خرجهايي خواهند شد و هزينه ها خيلي زودتر از موعد بازگشت خواهد داشت ولي انصافاً كسي به فكر اين كارها نيست كه نيست!

13. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست داری فقط بیای یک تفکر و نظر رو(شخص من یا دیگری مهم نیست!) رو به سخره بگیری یا هر نظر مخالف و انتقادی که اکثرا همراه با راهکار و پیشنهاد هست (سایر دوستان هم همین انتقاد و پیشنهاد رو دارن!) رو تخریب خطاب کنی نمیشه دیگه ...
    اما تا وقتی شما همه انتقاد و نظرها رو با نگاه تخریب و دشمنی و مخالفت ببینی بی فایده هست
    گفته های بنده:

لیگ بی کیفیت و بدون خروجی
    بی غیرتی و اشباع بازیکنان
    دولتی بودن فوتبال
    و....
    تمام این عوامل درسته و قابل بحث

بنابراین نه تنها هر انتقادی رو تخریب نمی دونم بلکه استقبال هم میکنم در صورتیکه متعادل باشه.

دوست عزیز اگه میخوای به کسی اتهام بزنی و نسبت نادرست بدی, اول مطمئن شو نشه به این راحتی ردش کرد..

تخطئه= خطا گرفتن در کار کسی - نسبت خطا به کسی دادن... معنی کار شما غیر از این نیست.

بنظر میاد ما از گفتگوی منطقی تعریف متفاوتی داریم .
    من نظرم رو خیلی واضح بیان کردم در همون پست اول...برداشت کاملا غلط از صحبتها مشکل گوینده نیست.

------------------------------

مصاحبه کیروش که قدری امیدوار کنندست و حرفه ای گری این مربی رو نشون میده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Rastin.; 18-09-2012 at 18:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •