سلام بادست پر آومدم و خبر اي خوش..................
نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : دوشنبه ، ۲وم ژوئن ۲۰۰۸
محل انجام : رابوبنک آرنا واقع در بیکرزفیلد کالیفورنیا
خواهش می کنم.![]()
فعلا چیزی معلوم نیست، ولی حتما یه مدت پیداش نمی شه. ممکنه چند وقت دیگه، مثلا تو عروسی اج برگرده و حالشو بگیره.
نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : دوشنبه ، ۲وم ژوئن ۲۰۰۸
محل انجام : رابوبنک آرنا واقع در بیکرزفیلد کالیفورنیا
تریپل ایچ وارد میشه و در حالی که داشت مسیر ورودی رو طی میکرد کلیپی از رندی اورتن پخش شد و نشون داده شد که او بشدت مصدوم شده . تریپل ایچ وارد شد و گفت : " برای من مهم نیست نفر بعدی کی هست . " در همون لحظه جان سینا وارد شد . سینا گفت : " آینده الان میتونه مشخص بشه . تریپل ایچ ، ما همه چیز رو با هم تو این چند سال طی کردیم و اتفاقاتی رو که پیرامون کمربند دابلیو دابلیو ای افتاد با یک چشم دیدیم . ببین ، دابلیو دابلیو ای درفتس در راه هست و اگه این مسابقه الان گذاشته نشه ، دیگه هیچ وقت انجام نمیشه . " در همون لحظه جف هاردی اومد . جف گفت : " من هم دیشب پیروز شدم . برای من مهم نیست که چه کسی حریفم باشه و میخواد با من برای بدست آوردن کمربند بجنگه ، برای من مهم اینه که یک تایتل شات مثل سینا میخوام . " سپس قرار شد یک مسابقه بین جان سینا و جف هاردی تو راء انجام بشه که برنده در پی پی وی نایت آف چمپینز برابر تریپل ایچ قرار خواهد گرفت
مستر مک من از تلویزیون ورزشگاه نشون داده شد و مکمن گفت : " امشب یک مسابقه بین جی بی ال و کریس جریکو بر سر کمربند بین قاره ای انجام خواهد شد . "
مسابقه ی اول :: مستر کندی .vs اوماگا
اوماگا مسابقه رو خیلی خوب شروع میکنه . اوماگا یک سموئن دراپ میزنه . سپس کندی رو پرت میکنه بیرون رینگ و میندازه رو میز گزارشگران راء . اوماگا میخواد از بالای رینگ بپره رو کندی که کندی جاخالی میده و اوماگا میفته رو میز و میز میشکنه . سپس کندی میاد داخل رینگ . داور تا شماره ی 10 میشمره و اوماگا نمیتونه وارد بشه و به این ترتیب کندی با قانون کونت اوت میبره .
در بک استیج ران سیمونز دیده میشه .
وینس مک من وارد رینگ میشه و درباره ی این میلیون دالر مینیا صحبت میکنه و راه های رجیستر شدن رو میگه . وینس میخواد که مردم هم از این موضوع لذت ببرن . وینس میگه ابتدا در سایت دابلیو دابلیو ای رجیستر بشید . اما حتما باید آمریکایی باشید . مردم وینس رو هوو میکنن . دیگه اتفاق خاصی نیفتاد و وینس اطلاعات مربوطه رو داد و رفت .
مسابقه ی دوم :: هاردکور هالی و کودی رودس .vs کارلیتو و سانتینو مارلا
در این مسابقه هر دو تیم خوب کار کردن و مسابقه جوری نبود که بگیم کدوم بهتر بودن . به هر حال در پایان وقتی هالی میخواست به مارلا فینیشرش رو بزنه کارلیتو دوئید و با یک بیگ بوت هالی رو انداخت . مارلا هم سریع هالی رو پین کرد و به این ترتیب تیم کارلیتو و سانتینو مارلا پیروز شدن .
بعد از مسابقه تد دی بیاسی میاد و میگه که هنوز سه هفته برای انتخاب پارتنرش فرصت داره .
اعلام میشه که مسابقه ی بعد بین جریکو و جی بی ال سر کمربند هست .
مسابقه ی سوم :: کریس جریکو .vs جی بی ال
جی بی ال مسابقه رو با یک هدلاک شروع کرد . کریس جریکو یک آرمبار زد تا از هدلاک خلاص شه . جی بی ال در گوشه ی رینگ داره جریکو رو میزنه . سپس یک نک بریکر از جی بی ال زده میشه که کاور میکنه اما فایده نداره . جالبه بدونید که نصف تماشاگرا طرفدار جریکو بودن و نصف دیگه طرفدار جی بی ال . هر دو سوپراستار داشتن تشویق میشدن . جلو تر میریم . جی بی ال با یک بیگ بوت جریکو رو میندازه بیرون رینگ . سپس جی بی ال با یک صندلی ضربه ای محکم به جریکو میزنه و به این ترتیب داور این مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع جریکو اعلام میکنه .
مسابقه ی چهارم :: بث فینکس و کتی لی .vs ملینا و میکی جیمز
از اواخر مسابقه شروع میکنیم چون مسابقه ی حساس و جالبی نبود . ملینا یک نک بریکر به کتی لی میزنه . میکی میخواد وارد شه که بث نمیذاره . حالا بث پای حریف رو نگه میداره تا بلند نشه و کتی هم با یک پرش از بالای رینگ ، حریف رو پین میکنه و به این ترتیب فینکس و لی برنده میشن .
از تلویزیون ورزشگاه دارن نشون میدن که تو بک استیج کندی داره دنبال پال برچیل میدوئه و برچیل هم داره فرار میکنه .
سپس جری لالر ، گزارشگر دوم راء رو نشون میدن که نشسته کنار جی آر و سعی میکنه در دابلیو دبالیو ای دات کام رجیستر بشه .
مسابقه ی پنجم :: لنس کید .vs ترور مرداک
بله ، همونطور که به نظر میرسید ، دو هم تیمی بالاخره برابر هم قرار گرفتن .در این مسابقه که ترور مرداک خیلی سر تر از کید بود ، اما در پایان این لنس کید بود که با یک اسپاین باستر موفق شد همتیمیش مرداک رو پین کنه و پیروز مسابقه بشه .
سپس کلیپی از شکست خوردن آندرتیکر در وان نایت استند نشون داده میشه که آندرتیکر از سوی دابلیو دابلیو ای برای همیشه اخراج میشه .
سپس جی آر درباره ی آندرتیکر و نقش مهمی که در دابلیو دابلیو ای داشت صحبت میکنه و میگه حالا که آندرتیکر اخراج شده پس در دابلیو دابلیو ای درفت هم شرکت نمیتونه بکنه .
مسابقه ی ششم :: جان سینا .vs جف هاردی
خوب بالاخره مین ایونت شروع میشه . سینا و جف داخل رینگ هستن . اول مسابقه یک طرفدار میخواد وارد رینگ بشه که سریع سکوریتی میاد و جلوش رو میگیره . تماشاگرا بیشتر دارن جف رو تشویق میکنن . اما در این مسابقه ی بسیار کوتاه ، جان سینا تونست با یک اف یو جف هاردی رو پین کنه و حریف تریپل ایچ در نایت آف چمپینز بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)