تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 186 اولاول ... 4484909192939495969798104144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دیشب جای دوستان خالی داشتم فیلم یونایتد رو میدیدم که مربوط به زمان سقوط هواپیمای این تیم و وارد شدن ضربه‌ای بزرگ به یونایتدها بود.
    اون تیم به خاطر عشق مردم و سرسختی مربیش زنده موند تا تبدیل به تیمی بشه که فرگوسن اون رو رویایی کرد.
    کاش می تونستید جایی اپ کنید بقیه بچه ها هم ببینن ... یا لینکی ازش گیر بیارید.
    ممنون

2. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

امیدوارم با گذاشتن این لینک نظم تاپیک رو به هم نریخته باشم.امیدوارم دوستان هم مثل من از دیدن فیلم خوششون بیاد.
    بعضی جاهاش باعث میشد اشک توی چشمام جمع بشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

حضور ریو در برابر استوک حیاتی است

سرالکس فرگوسن بی صبرانه منتظر است تا بتواند از تجربه ریو فردیناند در برابر استوک سیتی استفاده کند مدافع با تجربه یونایتدها تنها در 2 بازی از 5 بازی انجام شده در لیگ به میدان رفته و بازی حساس هفته گذشته مقابل چلسی رو هم که با پیروزی 3-1 یونایتد به پایان رسید از دست داد
    بازی مقابل استوک با توجه به هوادارانی که بیشترین هیاهو رو در بین تیم های لیگ برتری دارند و همچنین بازیکنان قوی مانند تونی پیولس همواره دشوار بوده است هر چند که یونایتدها در سال 2008 در هر سفر به استوک موفق به پیروزی شدند اما هیچ کدوم به آسانی به دست نیامد
    سرالکس فرگوسن می گوید من امیدوارم که ریو برای روز شنبه اماده باشد او در مصاحبه اختصاصی با manutd.com افزود: وقتی که شما میخواهید با استوک مقابله کنید به کمی تجربه نیاز دارید در بازی مقابل بولتون نیز ما از تجربه ریو استفاده کردیم و حالا امیدواریم که او بتواند برای بازی روز شنبه مقابل استوک هم ما را همراهی کند سرالکس چندان امیدی به بازی اسمالینگ مقابل استوک ندارد کریس در بازی مقابل چلسی از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شد

نگاه یونایتد به ستاره کوجک اسکاتلندی

اسکای اسپورت این موضوع رو درک میکند که یونایتد به دنبال اسکات الن ستاره کوچک داندی یونایتد اسکاتلند است
    هافبک 19 ساله در داندی یونایتد در این فصل خوب کار کرده و در حال حاضر تعدادی از باشگاهها برای به خدمت گرفتن او صف بسته اند او همچنین برای تیم زیر 21 ساله های اسکاتلند هم در رده ملی نمایش فوق العاده ای داشت و شایعاتی مبنی بر پیوستن او به نیوکاسل در تابستان شنیده میشد اسکای اسپورت نیز این موضوع رو درک می کند که منچستر نیز یکی از باشگاههای علاقه مند به این بازیکن است
    مارتین فرگوسن در جریان دیدار دو تیم داندی یونایتد و دانفرمیلن در ماه گذشته برای دیدن بازی اسکات حضور یافت اما متاسفانه وی در اون بازی روی نیمکت قرارنداشت اما سرالکس فرگوسن به این بازیکن ایمان زیادی دارد و اعتقاد دارد که وی در بازی تاثیر زیادی میگذارد با توجه به پایان قرارداد وی در پایان این فصل نه تنها باشگاه منچستر بلکه دو غول اسکاتلندی یعنی رنجرز و سلتیک نیز به دنبال این جوان 19 ساله هستند

استوک – یونایتد

یونایتد قصد دارد تا چهارمین بردش از چهارمین سفرش به استادیوم بریتانیا بدست اورد...

راهنمای فرم:

بعداز بدست اوردن پیروزی در برابر چلسی، یونایتد میخواهد نوار پیروزی های خود در لیگ برتر را ادامه دهد. از طرفی استوک سیتی شروعی خوب داشته و اکنون در رده پنجم جدول قرار دارد. اما بنظر میرسد تیم تونی پولیس از لحاظ بدنی دچار مشکل شده اند زیرا انها یک بازی بسیار سخت با دیناموکیف داشته اند و در جام اتحادیه نیز دیدارشان با تاتنهام 120 دقیقه بطول انجامید.

حاضرین و غایبین:

دنی ولبک از بند مصدومیت رهایی یافته و دوباره اماده بازی است.حضور خاویر هرناندز مشخص نیست و بنظر میرسد کریس املینگ این بازی را ازدست بدهد. نمانیا ویدیچ، رافائل و درن گیبسون همچنان توانایی بازی را ندارند. سرالکس فرگوسن به سایت رسمی باشگاه گفته است که ریو فردیناند میتواند در این بازی حضور داشته باشد.

استوک باید منتظر مشخص شدن وضعیت ریکاردو فولر باشد. دنی هیگینباتم این بازی را از دست داده . کنیون جونزنیز در بازی برابر تاتنهام مصدوم شد.

آخرین دیدار:

یونایتد توانست در فصل قبل در هردوبازی در برابر استوک پیروز شود. انها توانستند در استادیوم بریتانیا پیروزی 2-1 بدست اورند که خاویر هرناندز هردو گل را به ثمر رساند.

مرد برتر:

متیو اترینگتون کسی است که ثابت میکند که استوک سیتی فقط به استفاده از توپ های بلند متکی نیست. او یک وینگر کلاسیک است که همیشه برای مدافعین حریف مشکلات زیادی بوجود می اورد. با وجود پیتر کراوچ بعنوان مهاجم اصلی، این وظیفه اترینگتون است که فضا سازی و موقعیت سازی کند .

سوت زننده:

پیتر والتون قضاوت این بازی رابرعهده دارد. مهمترین بازی هایی که او برای یونایتد قضاوت کرده عباتند ازبرد خانگی 1-0 دربرابر اورتون، تساوی خارج از خانه با نتیجه 2-2 دربرابر فولهام و پیروزی در برابر بلکپول با نتیجه 3-2 .

بازی های مهم:

سیتی اولین بازی این هفته را انجام میدهد و میزبان اورتون خواهد بود. چلسی نیز قبل از یونایتد بازی اش را شروع میکند و به مصاف سوانسی می رود. لیورپول به مصاف ولووز میرود و تاتنهام با ویگان دیدار خواهد کرد. ارسنال نیز به مصاف بولتون می رود.

منبع : ManUtd.com | نویسنده : امین ستاینده
    کد:

6. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یونایتد اظهارات هارگریوز را رد کرد!

اوون هارگریوز طی مصاحبه ای پزشکان یونایتد را عامل مصدومیت طولانی خود دانست. اما بعد از چند ساعت سرالکس از پزشکان تیم خود دفاع کرد و آنها را یکی از بهترین تیمهای پزشکی دنیا دانست. بالاخره باشگاه یونایتد نیز طی بیانیه ای پاسخ سخنان هارگریوز را داد و اظهارات این بازیکن انگلیسی را به طور کامل رد کرد. در این بیانیه که در سایت رسمی انتشار یافته آمده است: منچستر یونایتد از سخنان اوون بعد از بازی روز چهار شنبه متحیر و مایوس شده است. باشگاه بهترین امکانات و موقعیت پزشکی و مراقبتی را در طی سه سال در اختیار هارگریوز گذاشت اما متاسفانه هارگریوز نتوانست برای تیم مفید باشد و در آن زمان برای یونایتد بازی کند. تمام اطلاعات پزشکی اوون به منچستر سیتی داده شده است و کادر پزشکی یونایتد تلاش زیادی برای بهبودی او انجام دادند. یونایتد سخنان هارگریوز را متعبر نمی داند و آنها را قبول ندارد. یونایتد تعدادی از بهترین پزشکان ورزشی جهان را در اختیار دارد و آنها یکی از عوامل موفقیت ما هستند.

تحسین رئیس از استوک شگفت انگیز

سر الکس فرگوسن پیشرفت تیم استوک سیتی را شگفت انگیز خوانده است. استوک به بازی مستقیم و فیزیکی خودش بعد از صعود به لیگ برتر در سال 2008 معروف شده است .ان ها در این سال ها مقام های 11 ،12 و 13 را تجربه کرده اند و سال گذشته تا فینال جام حذفی پیش رفتند.
    سر الکس می گوید:"شما میتونید پیشرفت ان ها را ببینید.ان ها دو یا سه بازیکن خوب جذب کرده اند ،در لیگ اروپا بازی میکنند .ان ها در مسیر درستی قرار دارند.
    ان ها در کارلینگ کاپ تاتنهام را حذف کردند . در هر بازی به دنبال پیروزی هستند.ان ها هواداران فوق العاده ای دارند که به خوبی حمایتشان میکنند.
    من هیچ وقت از شیوه بازی ان ها انتقاد نمیکنم هر تیمی نقاط قوتی دارد که سعی میکند بر اساس ان ها بازی کند من هیچ مشکلی با ان نمیبینم.
    تغییری که لیگ برتر این روزها کرده است این هست که تیم های میانه جدول از بالانشینان امتیاز میگیرند.استوک با چلسی مساوی کرد و لیورپول را شکست داد .
    ان ها همچنین به کیف سفر کردند و نتیجه خوبی گرفتند .(لیگ اروپا).من میبینم که استوک در حال تبدیل شدن به یک تیم مهم هست.پیشرفتی که ان ها در این چند سال کرده اند شگفت انگیز است."

هدف فرایرز بازگشت دوباره به ترکیب است!

ازیکل فرایرز در ترکیب تیم اصلی در بازی مقابل لیدرز یونایتد در چارچوب کارلینگ قرار داشت و نمایش خوبی را نیز ارائه کرد. او بعد از گذشت مدت زمانی کوتاه از پایان مسابقه اعلام کرد که هدف او بازگشت دوباره به ترکیب تیم اصلی است. او از انجام این بازی برای تیم اصلی لذت زیادی برده است و به MUTV می گوید: این خیلی خوب است که من توانستم برای تیم اصلی به میدان بروم. من بسیار سخت تمرین کردم و توانستم برابر لیدز در ترکیب اصلی حضور داشته باشم که این بسیار عالی است. آن شب یک شب بسیار بزرگ برای من بود کیفیت تیم اصلی بسیار بالاست و من خیلی خوشحال هستم که توانستم هشتاد دقیقه برای این تیم بازی کنم. بازی کردن دوباره برای تیم اصلی به کارکردن سخت برای تیم رزرو بستگی دارد و من برای بازگشت دوباره به قرمزها و یک شانس دیگر آماده ام و امیدوارم که بتوانم به این هدف خود برسم. پوگبا و کول دو همبازی فرایرز در تیم رزرو نیز در بازی مقابل لیدز در ورزشگاه الند رود به میدان رفتند فرایرز در این زمینه می گوید: این خیلی خوب بود که آنها در کنار من بودند. ما مدت زمان طولانی با هم بوده ایم و آن شب یک شب بزرگ برای همه ی ما بود.

منبع : Manutd.com | نویسنده : احمدرضا سقازاده
    کد:

پ.ن:
    هارگریوز ای تو رو داری....ای تو پررویی....
    3سال تو باشگاه خورد خوابید حالا میاد میگه ایراد تیم پزشکیه!
    تیم پزشکی یونایتد!
    جم کن بابا

8. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

نانی امیدوار است که به بهترین بازیکن در جهان تبدیل شود

نانی ستاره باشگاه منچستر یونایتد با توجه به اینکه بهترین سال حضور خود در اولدترافورد رو تجربه میکند امیدوار است که بتواند به بهترین بازیکن جهان تبدیل شود نانی احساس میکند که فصل پیش سطح بالاتری از بازی خود را به نمایش گذاشت به دلیل اینکه انتونیو والنسیا فصل پیش به خاطر مصدمیت مچ پا زیاد بازی نکرد نانی فرصت بیشتری برای هنرنمایی پیدا کرد و در پایان فصل او بیشتر از بازیکنان دیگر برای قهرمانی به تیم کمک کرد
    او می گوید : سال گذشته بهترین سال من بود حالا من امیدوار هستم که امسال سال من باشد اگر من شرایط مانسبی برای هر بازی رو داشته باشم 100 درصد مطمئن هستم که من بهترین عملکرد رو برای تیم خواهم داشت این یک فرصت بزرگ برای من است که نشان دهم توانایی های من خیلی بیشتر است من یک بازیکن خوب با ذهنیت بسیار قوی هستم
    نانی در این فصل برای اولین بار مقابل سیتی در جام خیریه موفق به گلزنی شد و سپس در پیروزی 8-2 مقابل آرسنال نیز موفق به گلزنی شد و اخرین بار هم هفته پیش در مقابل چلسی موفق به گلزنی شد و بازی فوق العاده ای از خود به نمایش گذاشت درصد شانس گلزنی نانی در مقابل استوک با توجه به شرط بندی های که شده است 1/6 است نانی امیدوار است که بتواند در مقابل استوک هم این فرم خوب خود را با کمک اشلی یانگ که در سمت چپ قرار می گیرد حفظ کند
    چند سال پیش که به نظر میرسید نانی هیچ آینده ای در منچستر نخواهد داشت مسلما اظهار چنین ادعای از سوی او که می خواهد به بهترینبازیکن در جهان تبدیل شود با خنده رو به رو میشد البته با توجه به بازی های خوب مسی و رونالدو این اتفاق هنوزهم کمی دوراز ذهن به نظر می رسد
    نانی می گوید : من فقط یک رویا دارم و آن هم تبدیل شدن به بهترین در جهان البته من اجازه نمی دهم که این باعث شود که من از اولویت های دیگر مانند به دست اوردن قهرمانی ناامید شوم من امیدوارم هنگامی که فوتبال من به پایان رسید مردم بگویند که نانی یک بازیکن فوق العاده بود که توانست تعداد زیادی از قهرمانی ها و عنواین رو با باشگاه به دست بیاورد من می دانم که برای قرار گرفتن در بین بهترین های جهان باید سخت تلاش کنم

مصاحبه اختصاصی با ایوانز قبل از بازی با استوک

جانی ایوانز در همه بازی های این فصل تا به اینجای کار به میدان رفته و امیدوار است که در برنامه سرالکس برای بازی مقابل استوک هم جای داشته باشد جانی ایوانز در مورد بازی با استوک و نحوه بازی انها با manutd.com به مصاحبه اختصاصی پرداخت

جانی کدام یک ار بازی های که دربرابر استوک در ورزشگاه بریتانیا انجام دادی رو دوست داری ؟
    بازی سال 2008 وقتی که ما از رقابت های جام باشگاههای جهان از ژاپن برگشتیم من فقط یادم می آید که جو غیر قابل باوری در ورزشگاه حاکم بود هواداران انها به شدت تیم خود راحمایت می کنند و در طول بازی فشار بسیار زیادی به شما وارد میکنند انها یک تیم بسیار قیزیک هستند که بیشتر روی توپ های هوایی کار میکنند معمولا باد شدیدی در این ورزشگاه می وزد که این کار را برای مدافعان مشکل میکند

ایا شما رویکرد متفاوتی برای بازی در مقابل استوک دارید ؟
    ما احساس میکنیم که کاملا برای بازی با انها اماده هستیم آخرین بازی خارج از خانه ما مقابل بولتون بود که سبک بازی انها خیلی مشابه استوک است انها هم بیشتر از از بازی هوایی استفاده میکنند با توجه به اینکه ما در مقابل بولتون به خوبی بازی کردیم بنابراین مطمئن هستم که میتوانیم بخشی ازبرنامه های ان بازی رو در مقابل استوک هم استفاده کنیم

آیا شما از این بازی های فیزیکی لذت میبرید ؟
    قطعا بازی تیم های مثل استوک سیتی و بولتون توان زیادی رو از شما میگیرد به عنوان یک مدافع شما نیاز به سرعت بالایی دارید که بتوانید سریع به خط دفاعی برگردید همچنین شما باید بتوانید روی توپ های هوایی هم خوب کار کنید شما در این بازی خیلی بیشتر درگیر خواهید بود وقتی که شما با یک تیم فیزیکی بازی می کنید باید سعی کنید که توپ رو روی زمین نگه دارید شما باید زرنگ باشید و زیاد خود را وارده درگیری های فیزیکی نکنید

سبک بازی استوک همیشه مورد انتقاد قرار گرفته است نظر شما درباره این چیست ؟
    من هیچ گاه به این نوع سبک انتقادی نکرده ام و فقط شنیده ام که مردم از او انتقاد میکنند حتی پدرم نیز جزئی از انها است اما من مخالف او هستم هیچ قانونی در فوتبال وجود ندارد که شما حتما باید روی زمین بازی کنید و هیچ تیمی قانونی رو نقض نمیکند شاید تیم ها برای موفقیت در سطح بالای از فوتبال به بازی رو زمین روی بیاورند و این سبکی است که هواداران بیشتر میپسندند من مطمئن هستم که انتقاد هواداران استوک بیش از حد است تیم آنها در لیگ برتر است انها در حال رقابت در اروپا هستند

در این بازی شما روی نقاط قوت خود تکیه میکنید ؟ این طور نیست ؟
    دقیقا من اهل ایرلند شمالی هستم وقتی که ما در تیم ملی بازی میکنیم همیشه نمی توانید انتظار یک بازی زیبا رو داشته باشید گاهی اوقات ما مجبوریم که به یک سبک بازی متوصل شویم شما باید با توجه به نقاط قوت خود و سرمربی بازی کنید

پیش نمایش جدال یونایتد در مقابل استوک سیتی

نگاهی میاندازیم به آمار وارقام و اطلاعات تیمهای استوک سیتی و یونایتد پیش از بازی روز شنبه این دو تیم درهفته ششم لیگ برتر انگلستان

پیش نمایش استوک – یونایتد

اخبار دو تیم :

استوک سیتی

کنوین جونز ، مهاجم استوک سیتی به دلیل مصدومیت در بازی مقابل تاتنهام ، نزدیک به 3 هفته از میادین دور خواهد بود ، با این حال آنها به حضور خوب و امیدبخش ماتیو آپسن در ترکیب استوک چشم دارند ، وی در بازی جام اتحادیه مقابل تاتنهام ، بهترین بازیکن زمین شد .

منچستر یونایتد

سرآلکس فرگوسن تاکید کرده است که خاویر هرناندز میتواند در دیدار استوک برای یونایتد حاضر باشد ، وی بعد از تکل خشن اشلی کول در جریان دیدار یونایتد مقابل چلسی دچار مصدومیت شده بود ، ولی فرگوسن هنوز به حضور ویدیچ امید ندارد ، مصدومیت ساق پای وی هنوز برطرف نشده است . مصدومیت هرناندز نیز ابتدا تصور میشد وی را برای مدت بیشتری از میادین به دور نگاه دارد اما وی توانست با برطرف شدن مصدومیت از روز پنج شنبه در تمرینات شرکت کند و به این ترتیب آماده دیدار با استوک شود .

نقل قول ها :

تونی پولیس : عملکرد ماتیو آپسن فوق العاده بود و مرا حیرت زده کرد ، در واقع نمایش او باعث شده است که من تحت تاثیر قرار بگیرم . استواری و استقامت و استحکام او چیزی است که مرا متوجه نمایش خود کرده است .

فرگوسن : من هیچگاه در مورد سبک بازی استوک قضاوت نکرده ام ، این واقعا مشکلی برای ما نیست ، مسلم است که هر تیمی با توجه به داشته ها و قدرت خود به سبک بازی خاصی روی می آورد و قطعا هیچ مشکلی در این رابطه وجود ندارد ، آنها با 2-3 بازیکن جدید قرارداد امضا کردند و همچنین در رقابتهای اروپایی نیز شرکت میکنند ، وضع تیمی آنها خوب است و هواداران فوق العاده ای دارند ، من جو آنجا را دوست دارم.

حقایق بازی :

- خاویر هرناندز 3 گل در 2 بازی قبلی مقابل استوک به ثمر رسانده است و البته که او در دقیقه 27 هر دو بازی گلزنی کرده است .

- یونایتد هر 6 بازی خود در لیگ برتر مقابل استوک را برده است و فقط 2 گل دریافت کرده است .

- استوک فقط 1 بازی از 11 بازی اخیر خانگی خود در ورزشگاه بریتانیا را با شکست به پایان رسانده است . آنها 7 برد ، 3 تساوی و 1 باخت داشتند .

- قهرمان ، با استفاده از 29% از موقعیت های گل های خود ، بهترین امار را در لیگ دارند .

- استوک در بین 10 تیم بالای جدول کمترین تعداد شوت را با 10 شوت دارد در حالی که یونایتد 43 شوت داشته است .

- دیوید دی هیا همچنان ببشترین سیو را در بین دروزاه بانان لیگ با 28 سیو دارد .

- وی همچنین بهترین آمار را از لحاظ درصد شوت دارد ، با سیو 88% از شوت های داخل چارچوب .

- وین رونی دومین بازیکنی است که پس از خوزه ریس در آرسنال ، توانسته است در هر 5 بازی ابتدایی فصل برای تیمش گلزنی کند .

- وین رونی تنها بازیکن این فصل لیگ برتر است که در 5 بازی 9 گل به ثمر رسانده است .

- استوک در 7 بازی آخر خود در لیگ تنها 3 گل به ثمر رسانده است
    .

منبع : EuroSport | نویسنده : امیرحسین فاضلی
    کد:

10. 6 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

به نظر من مسئولان منچستر یونایتد با فروختن هارگریوز مفیدترین کار زندگی خودشون رو انجام دادن.تا جایی که من یادمه این بازیکن همیشه با مصدومیت های طولانی مدت دست و پنجه نرم میکرده چه زمانی که تو بایرن بود و چه زمانی که تو منچستر الان هم که اومده من سیتی مطمئن باشید وضعیت به همون منوال خواهد بود.

راستی من یه سوال دارم این هارگریوز کی و کجا به آرسنال سوپر گل زد؟؟؟

تا جایی که من یادمه فقط از روی یه ضربه ایستگاهی معمولی گل زد که اونم از فاصله نزدیک بود.

12. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

راستی من یه سوال دارم این هارگریوز کی و کجا به آرسنال سوپر گل زد؟؟؟

تا جایی که من یادمه فقط از روی یه ضربه ایستگاهی معمولی گل زد که اونم از فاصله نزدیک بود.
    منظور هم همون گل هستش. اگه یادتون باشه کریس رونالدو و هارگریوز پشت توپ بودن و در حالی که همه انتظار داشتن که رونالدو با سبک مخصوص خودش ضربه ایستگاهی رو بزنه، هارگریوز با یه ضربه فنی و کات دار توپ رو به سمت چپ دروازه زد درحالیکه دروازه بان آرسنال هنوز وقت نکرده بود از جاش تکون بخوره. کات توپ به حدی بود که توپ به تور دیواره ی سمت چپ دروازه خورد درحالیکه ضربه آزاد هم از سمت چپ و از بیرون چهارچوب دروازه زده شد.

موفق باشین.
    90/7/2

14. 3 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

همه آمار و اخبار درباره بازی با استوک سیتی

اخبار بازی :

کنوین جونز مهاجم استوک در دیدار میانه هفته این تیم در کارلینگ کاپ از ناحیه همسترینگ مصدوم شد و این دیدار را از دست داد. احتمال دارد متیو آپسن که در همان دیدار برابر اسپرز بهترین بازیکن زمین شناخته شد نیز در این دیدار به عنوان بازیکن ثابت به زمین برود. منچستریونایتد نیز انتظار دارد تا ریو فردیناند را بعد از سه بازی که به خاطر مصدومیت ماهیچه ای دور از میادین بود را در اختیار داشته باشد. همچنین خاویر هرناندز نیز به احتمال زیاد به این بازی خواهد رسید.

آمار بازی :

منچستریونایتد تنها تیم لیگ برتریست که از زمان صعود استوک به این رده از سال 2008 ، همچنان در برابر آنها بی شکست بوده است.

منچستریونایتد در شش بازی در لیگ برتر برابر استوک موفق به زدن 16 گل شده و تنها دو گل دریافت کرده است.

آخرین پیروزی استوک در برابر یونایتد به سال 1984 و برتری 2-1 آنها در ورزشگاه قدیمی ویکتوریا باز میگردد.

شکست برابر ساندرلند در هفته پیش تنها باخت آنها در یازده مسابقه اخیرشان در تمامی رقابت هاست.آنها در این مدت 7 clean sheet نیز داشته اند.

اگر استوک موفق شود که گلی دریافت نکند ، این نخستین clean sheet آنها در سه دیدار خانگی از فصل 70-71 می باشد.

شاگردان تونی پولیس در 5 دیدار گذشته خود بیش از یک گل به ثمر نرسانده اند. آنها به همراه وست برومویچ و سوآنسی با سه گل زده کمترین مقدار گلزنی را در اختیار دارند.

پیتر کرواچ میخواهد در پیراهن ششمین باشگاه لیگ برتریش نیز گلزنی کند. این رکورد را پیش از او نیک بارمبی ، مارکوس بنت ، لس فردیناند ، کریگ بلامی و اندرو کول در اختیار داشته اند.

کراوچ در 13 دیدار گذشته اش برابر یونایتد پیروز نبوده و موفق به گلزنی نیز نشده است.

استوک تنها 35 شوت به سمت دروازه ها داشته که این مقدار کمتر از تیم دیگری در لیگ برتر بوده است.

منچستریونایتد 21 گل در 5 مسابقه به ثمر رسانده و اگر آنها موفق به زدن دو گل دیگر به استوک سیتی شوند آنگها رکورد نیوکاسل در فصل 94-95 با زدن 22 گل را خواهند شکست.

وین رونی تنها بازیکن لیگ برتری است که در تمام دیدارهای تیمش تا به حال گلزنی کرده است.

همچنین وی در سه دیدار قبلیش برابر استوک موفق به گلزنی نشده است و تنها تیم حاضر در لیگ برتر که پیش از این با آن بازی کرده و به آن گلی نزده ، همین استوک سیتی است.

اگر وین رونی در این بازی گلزنی کند بدل به نخستین بازیکن تاریخ باشگاه میشود که در شش دیدار آغازین لیگ گلزنی کرده است و با رکورد آلن اسمیت از آرسنال در فصل 88-89 برابری خواهد کرد.

قرعه کشی دور چهارم جام اتحادیه انگلیس

یونایتد در دور چهارم جام اتحادیه باید در زمین حریفی گمنام به میدان برود .

یونایتد در مرحله 1.8 نهایی جام اتحادیه انگلستان ، باید به مصاف تیم Aldershot برود .
    قرعه کشی این مسابقات امروز برگزار شد و طبق این قرعه کشی 16 تیم حاضر در این مرحله با این قرعه به مصاف حریفان خود خواهند رفت .

بازی های این مرحله از روز 24 اکتبر آغاز خواهد شد .

دیگر بازی های این مرحله از این قرارند :
    Carling Cup fourth round draw
    Wolves v Man City
    Cardiff v Burnley
    Blackburn v Newcastle
    Arsenal v Bolton
    Stoke v Liverpool
    Aldershot v Man Utd
    Crystal Palace v Southampton

Everton v Chelsea

منبع : | نویسنده : امیرحسین فاضلی
    کد:

پ.ن:
    ترکیب بازی اومده و رونی حتی تو نیمکت هم نیست!
    البته سایت گله دیگه!
    ممکنه اشتباه باشه!
    اما اشتباهشم جالبه!!!

16. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

متاسفانه 1-1 مساوی کردیم

18. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منظور هم همون گل هستش. اگه یادتون باشه کریس رونالدو و هارگریوز پشت توپ بودن و در حالی که همه انتظار داشتن که رونالدو با سبک مخصوص خودش ضربه ایستگاهی رو بزنه، هارگریوز با یه ضربه فنی و کات دار توپ رو به سمت چپ دروازه زد درحالیکه دروازه بان آرسنال هنوز وقت نکرده بود از جاش تکون بخوره. کات توپ به حدی بود که توپ به تور دیواره ی سمت چپ دروازه خورد درحالیکه ضربه آزاد هم از سمت چپ و از بیرون چهارچوب دروازه زده شد.

موفق باشین.
    90/7/2
    ضمن تائید باید اشاره کنم اون گل سوای زیبا بودن، به شدت حیاتی بود... هم اینکه باعث شد یونایتد او بازی 1-0 باخته رو با برد عوض کنه و هم اینکه تو اون مقطع زمانی چند هفته ای که به پایان لیگ برتر مونده بود، یونایتد دو بازی مهم داشت که یکیش با آرسنال بود و یکی دیگرش با چلسی تعقیب کنندش اونم در خانه حریف. یونایتد می دونست که اگر در بازی با آرسنال 3 امتیاز کامل نگیره، روز بعد چلسی میتونه با پیروزی اختلاف 3 امتیازی رو با یونایتد کم کنه و حتی با منچستر هم امتیاز بشه... برد یونایتد با گل زیبای هارگریوز و عدم نتیجه گیری چلسی در بازی مقابل و همچنین تفاضل گل بسیار خوب منچستر باعث شد که چلسی حتی با پیروزی مقابل ام یو در استمفوردبریج، نتواند قهرمان فصل 08-2007 شود و یونایتد قهرمان شود.
    .
    .
    امروز ناجور دو امتیاز از دست دادیم... مثل اینکه آخرای بازی استوک بدجور تو قوطی بودش! ولی با وجود این خوب شد رونی تو بازی نبود.. بازی با بازل تو خونه مهمتره... با برد در اون بازی به طور محسوسی خیالمون از مرحله گروهی CL راحت میشه، ضمن اینکه بازی با اوتلول هم امتیاز تو خونه حریف بدیم و با ترکیب اصلیمون نریم، دیگه اهمیت نداره... چون بعد اون بازی با سیتی رو داریم... به اضافه اینکه احتمالا باز هم شاهد این باشیم که بازی با نوریچ هم وین غائب باشه... چون این فصل ایشالا برای انتقام میریم آنفیلد... فقط خدا کنه اینقدر بیخودی مصدوم ندیم... گویا چیچا هم مصدوم شد تو دقایق ابتدایی بازی...
    +
    راستی اینو یادم رفته بود جواب بدم:
    د
    چرا دیشب گیگز کاپیتان نبود؟خیلی عجیبه برام.
    اتفاقا به نظرم زیاد عجیب نیست... به بازیکنای پرتجربه تیم باید فرصت داده بشه که کاپیتانی در تیم بزرگی مثل یونایتد رو تجربه کنن... چون تاثیر اقتدار یک کاپیتان در بازی بدون شک بی تاثیر نیست... این یه موضوع./
    موضوع دیگه اینکه گیگز چون یار ثابت نیست خصوصا در سال های اخیر که سنش بالا رفته، همینطور واسه اسکولزی در فصل قبل... چون ریو هم فصل قبل مصدوم شد (یه نمونه زیاد) کاپیتانی کاملا منتقل شد به ویدیچ... هر چند تو اون زمان شخصا ناراحت شدم که چرا کاپیتانی به ویدیچ رسیده... اما خداییش بعد از کاپیتانیش، بینهایت راضی ام که نمانیا بازوبند رو دستشه... الان هم چون ویدیچ مصدومه، بازوبند رسیده به پای ثابت اکثر بازی های یونایتد یعنی اورا
    موضوع سوم هم اینه که گاهی اوقات در انتخاب کاپیتان تیم، به بازیکن پرتجربه ای از منطقه و خطی که تیم اعتماد به نفس لازم رو نداره (مثلا بازیکنای تیم جوونن) داده میشه... الان یونایتد مثل سابق گری، اوشی، یا وس رو نداره... پس منطقی اورا کاپیتان تیم باشه حتی با حضور گیگز یا پارک یا رونی.
    +
    کلا تو یونایتد رسم نیست که بازیکن پرتجربه ای که رو نیمکته، وقتی بیاد تو زمین، بازوبند رو از یه بابای دیگه بگیره...
    یاعلی

20. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •