بچه ها این بازی رو امروز خریدم...واقعا فوق العادست...هیجانش آدم رو دیوونه میکنه....
بچه ها این بازی رو امروز خریدم...واقعا فوق العادست...هیجانش آدم رو دیوونه میکنه....
اینقدر از این مقایسه ها بدم میاد![]()
بابا به جان خودم اگه با دقت به این دو تا بازی نگاه کنید میفهمید فقط فقط هر دو توی یه وجه مشترکن !!
اونم اینکه دوربینشون اول شخصه !
بقیه چیزاشون کلا با هم فرق دارن.
بتل فیلد یه عالمی داره کال آف هم یه عالم دیگه.
بس کنید این مقایسه های الکی رو![]()
یکی میگه بتل خوبه یکی میگه کال آف !
چرا نمیخواید قبول کنید هر کسی یه سلیقه ای داره ...![]()
دوستان 5 تا اسکرین شات دیگه از act 2 چپتر 1و2و3 برای شما عزیزانی که هنوز بازی رو تهیه نکردید و دوست دارید از فرم و شکل مراحل با خبر باشید
![]()
![]()
[
]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از 3 مرحله , خسته کننده و بدون هیجان! فعلا همین رو میتونم بگم.
دوستان اسکیدرو این بازی رو ریپک کرده من ام از شانس رپیدباز ام حجم اش تموم اید از دوستان اگر کسی داره رپیدباز 5.5 گیگ میشه برام مستقیم کنه کلی دعا اش میکنه اخه کلی لحظه شماری میکنم امشب دانلود اش کنم تاقت ندام تا فردا برم حجم بخرم برای ریپد ام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بهترین تعریف از بازی است که میشد از یه بتلفیلد فن شنید.بسی لذت بردیم![]()
من اصولا از طرفداران سری Modern Warfare هستم. مهم ترین نقطه قوت آخرین نسخه این سری تنوع بالای گیم پلی (GamePlay) (در حد لالیگا!) و هیجان فوق العاده زیاد اونه. جداً دارم از تک تک لحظات بازی لذت می برم، چون هیجان هر لحظه با لحظه بعد متفاوته و به هیچ وجه نمیشه حدس زد که چه اتفاقی قراره رخ بده، چیزی که تا حالا توی هیچ بازی دیگه ای از جمله BF3 تجربه نکردم...!
تموم شد ولی حیف که کلی ناراحت شدیم تو شوک قرارمون داد؟کلی ناراحت کنندست تک تک لحظه هاش. یک جاش باحاله که پرایس به مکتاویش میگه سعی کن این دفعه نمیری. مکتاویش میگه تو مواظب خودت باش پیرمردفقط میشه گفت شاهکار بود.
آقا من یه اعترافی بکنم،کسایی که نمیدونن بازی چه جوریاست پی ببرن با همین یه جمله!
دومین بازی ایه که تا حالا تو عمرم خریدم و آوردم و بعد از نصب و اجرای اول یه سره تا آخرش رفتم!!!
(1 بار هم از بازی خارج نشدم،وسطاش یه چیپس خورم فقط!)
دلم نمیخواست اینجویری تموم کنم و خواستم کش بدم دیر تموم شه،ولی مگه میشد دست کشید از این لعنتی!!!!
1 کلمه "شاهکار" . تمامی انتظارات من رو به شخصه برآورده کرد!
دوستان یه نفر قشنگ ( فرض کن من یه آدم بی سواد ) برای من توضیح بده که برای بازی کردن آنلاین :
باید چی کار کنیم ؟؟
باید cd key بخریم ؟؟ فرق EN با RUS چیه ؟؟ میشه توی آنلاین یا سینگل RUS انگلیسی بازی کرد ؟؟
اصلا وقتی این cd key رو خریدیم باید چی کارش کنیم ؟؟ بزینیم تو استیم ؟؟ خوب بعدش چی ؟؟
باید بازی رو دوباره DL کنیم ؟
نمیشه cd بازی رو خرید بعد از این cd key استفاده کرد ؟؟
----------------------------------------------------------------------
لطفا از بیخ برای من توضیح بدید.ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)