چرا دو تا؟
بستگی به کاربردتون
من چون فقط بعثت داشتم و نامحدود در مورد بعثت میتونم بگم اگه اجازه بدن طرح خوبیه
15 گیگ 38 تومن شبانه هم اگه روال باشه شبی 2 گیگ
تو این دو ماه من 15 گیگ رو تموم کردم+ 25 گیگ شبانه
چرا دو تا؟
بستگی به کاربردتون
من چون فقط بعثت داشتم و نامحدود در مورد بعثت میتونم بگم اگه اجازه بدن طرح خوبیه
15 گیگ 38 تومن شبانه هم اگه روال باشه شبی 2 گیگ
تو این دو ماه من 15 گیگ رو تموم کردم+ 25 گیگ شبانه
واسه تعرفه ها ، زنگ بزن 2030 یا 2020 ، داخلی 1 تعرفه هارو میگه
منم الان بعثت با خانواده دارم
به نظرم تو هم همینطوری وردار
دانلودای شبانتو با بعثت انجام بده
روزا هم که خانواده چون سرعتش خوبه
شارژ هم که هرچقدر خواستی هر کدومو شارژ میکنی
بعثت یک بار که هزینه اولیه رو دادی ، میتونی فقط 1 گیگ تهش بزاری و فقط ماهی 3 تومن واسه تمدیدش بدی و فقط شبا ازش استفاده کنی
حجم های روزانتم بزار واسه خانواده
منم دارم همینکارو می کنم.
الان طرح خانواده رو اگه 3 گیگ شارژ کنی با طرح طلایی چه فرقی میکنه
چون یک گیگ که کمه روزی فقط 30 مگ میشه استفاده کرد ( طرح بعثت رو فعلا کاری ندارم بهش )
طرح بعثت شبا از ساعت چند تا چند رایگانه؟![]()
من امروز رفتم سوال کردم ، گفتن سرویس های قدیمیه نامحدود رو قطع نمی کنند بلکه فقط رای مشترکین جدید فروخته نمیشه
بله قطع نمی کنند تاوقتی که شارزشون تموم بشه بعد دیگه نمی تونند تمدید کنند وباید ازطرح های دیگه بردارن مثل خیلی هاتو همین تاپیک که براشون اتفاق افتاد
با سلام - امروز تماس گرفتم با 2020 میگفت که سرعت طرح بعثت از 128 تا یک مگ متغیره- دوستانی که از طرح بعثت استفاده میکنن میخواستم بدونم غیر از هزینه اشتراک طرح که الان شده 37800هزینه دیگه ای روی قبض میاد یا نه (مثل iهزینه خدمات adsl) اخه قبلا که صبانت داشتم علاوه بر هزینه اشتراک شرکت یک هزینه هم روی قبض میومد 2000 یا 3000 تومن
ما که از مخابرات اومدیم بیرون ، پورتم تخلیه کردم ۲ مگ نامحدود آسیاتک گرفتم....مخابرات نه سرعت بالایی میدن نه کیفیت دارن الان هم که دیگه با قطع کردن سرویس های نامحدود افتضاح شدن ، همه جا پیشرفت میکنند مخابرات پسرفت !!!
Last edited by yasidevil; 14-01-2013 at 16:25.
من طلائی + نقره ایی + برنزی + 2 تا خانواده دارم.که همشون عین هم هستند و از لحاظ سرعت تفاوتی ندرند و فقط در حجم تفاوت دارند.
البته بعثت و 128 نامحدود هم دارم.
تعجب نکنید روی چندین خط مختلف .
اون هزینه که روی قبض میومد چند سال پیش بود و آبونمان مخابرات بود که البته نباید میگرفت و احتمالا یک یا دو سری قبض تلفنتون مجانی اومده اگه یادتون باشه که اون آبونمانی که نباید میگرفتن ولی گرفته بودن رو به جای پول قبض تلفنتون حساب کردن
الان دیگه هیچ کدوم از شرکت ها روی قبض پولی اضافه نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)