منظورت استفاده از داده بسته ایه.آره تیک اونم زدم.راستی اون data network mode رو هم پیدا کردم.وقتی دکمه پاور رو میزنی میاد!
اونم فعاله.
منظورت استفاده از داده بسته ایه.آره تیک اونم زدم.راستی اون data network mode رو هم پیدا کردم.وقتی دکمه پاور رو میزنی میاد!
اونم فعاله.
من اولین سری که خواستم gprs شو فعال کنم تنظیمش که کردم کانکت نمیشد
یه خاموش روشنش که کردم ردیف شد
خاموش روشن ؟! شونصد بار اینکارو کردم تا بحال.تازه من یه بار ریستش هم کردم بهتر نشد که هیچ بدتر هم شد!!
بچه های همراه اولی بیان تنظیمات اینترنت گوشیشونو اینجا بزارن ببینیم این گوشی لامصب چه مرگشه که کانکت نمیشه!
راستی یه سیم کارت اعتباری همراه اول هم انداختم روش نتیجه ای نداشت.انگار این گوشی کلا با همراه اول مشکل داره.
سلام از مسیر زیر رو چک کن
settings/wireless a.../mobile networks/use only 2G networks ببینید تیکش زده نشده باشه
احتمالا برای کم مصرف کردن باطری این تیک رو زدید در این صورت به اینترنت وصل نمیشه
منفیه.تیک نداره.این تنظیمات اینترنت گوشیه منه:
نام :MCCI WAP GPRS
نام دستیابی:mcinet
پراکسی:192.168.194.073
پورت:8080
MCC:432
MNC:11
نوع تایید:PAP
نوع APN: اینترنتinternet
والا عزیز دل ، من چون از وای فای استفاده می کنم تا حالا سراغش نرفتم ولی مطمئنن میشه لطفا دوستانی که اطلاع دارن کمک کنن اگه نه که بریم توی کارش پیداش کنیم خودمون
شرمنده من ندیدم بچه ها جواب داده بودن! راستی خوندم انگار می خواستی به خاطر اینترنت گوشیو بفروشی ! نکنی ها!
امشب یکم ور میرم ببینم جایی چیزی هست؟
راستی با چه مرور گری میری ؟ شاید مساله از مرورگره!
Last edited by hsein; 13-09-2011 at 23:52. دليل: تنبلی
تنضيمات گوشي من هم همينه به غير از آخريه كه گزينه internet+dun هستش. همونطور كه كاربر محترم hsien گفته شايد مشكلت از مرورگرت باشه . من با مرورگر خود گوشي كه ميرم دائم پيغام bad gateway ميده و تقريبا" هيچ سايتي رو باز نميكنه اما از همين فروم مرورگر UC browser رو دانلود و نصب كردم كه حتي توفيس بوك هم به راحتي ميره. ضرر نداره يه مرورگر ديگه رو امتحان كني
سلام به اینا یه سر بزن انشالله درست میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسم تاپیک رو نمیشه اصلاح کرد؟
خیلی تحت تاثیر اپتیموس وان هست که باعث میشه حالت رسمی برای جیو پیدا نکنه + پیدا کردنش سخت میشه من خودم کلی گشتم!
+ من gps ام خیلی خیلی سخت وصل میشه به ماهواره تقریبا نمیشه! از چی می تونه باشه؟؟
کاشان که رفته بودم خوب بود الان خرابه می نومه ماله این باشه که ndrive رو نصب کردم؟
Last edited by hsein; 14-09-2011 at 15:46.
سلام
خوشحالم اومدین کمک.
مرورگر uc browser رو نصب کردم فایده ای نداشت.اپرا مینی هم که واسه نصب باید به اینترنت وصل بشه و کلا هیچی.
این گزینه data network mode که با دکمه پاور میاد جای دیگه ای هم هست؟
از بچه های فروم کسی هست با همراه اول کانکت بشه؟ اگه هست لطفا بگین تنظیماتتون چیه و چجوری گرفتینش.
من که هم دستی وارد کردم و هم از سایت همراه اول گرفتم ولی هیچکدوم کار نکرد.در ضمن نتونستم با اس ام اس کردن مدل گوشی به شماره 8008 تنظیماتو بگیرم.
بعد نصب تنظیمات کار دیگه و تنظیمات دیگه ای هم هست؟ یا مستقیم با مرورگر میشه به نت وصل شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)