تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 171 اولاول ... 4484909192939495969798104144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه ya3r0261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

در مورد نویزی که صدای این لپتاپ داره آیا دوستان به نتیجه ای رسیدن؟یادمه قبلا یه بحثی در موردش مطرح شده بود .الان هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. این نویزه خیلی داره ازیت میکنه.اگه قبلا جواب داده شده ببخشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد نویزی که صدای این لپتاپ داره آیا دوستان به نتیجه ای رسیدن؟یادمه قبلا یه بحثی در موردش مطرح شده بود .الان هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. این نویزه خیلی داره ازیت میکنه.اگه قبلا جواب داده شده ببخشید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر از این روش استفاده کردین لطفا نتیجه رو اینجا بگید. با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

فکر میکنم مشکل من با شما فرق داره. من اصلااز اسپیکر یا ساب استفاده نمی کنم و این مشکلو از 6 ماه پیش که این لپتابو خریدم داشتم. مشکل اینجاست که موقع پخش موزیک تقریبا هر 1 دقیقه 1 بار صدا گیرررررر میکنه. دقیقا همونطور که نوشتم. انگار که چندین برنامه با هم دارن کار میکنن و هارد کم میاره. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه. به نظر شما ایراد از چی میتونه باشه؟
    بازم از اینکه وقت میذاریدو جواب میدین ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فکر ميکنم مشکل من با شما فرق داره. من اصلااز اسپيکر يا ساب استفاده نمي کنم و اين مشکلو از 6 ماه پيش که اين لپتابو خريدم داشتم. مشکل اينجاست که موقع پخش موزيک تقريبا هر 1 دقيقه 1 بار صدا گيرررررر ميکنه. دقيقا همونطور که نوشتم. انگار که چندين برنامه با هم دارن کار ميکنن و هارد کم مياره. نميدونم تونستم منظورمو برسونم يا نه. به نظر شما ايراد از چي ميتونه باشه؟
    بازم از اينکه وقت ميذاريدو جواب ميدين ممنونم
    هفته پيش زير 4 تا پايه لپتاپ يک جسم کوچک لاستيکي گذاشتم تا ارتفاع لپتاپ بياد بالا و تهويه در هنگام بازي بهتر انجام بشه. بعد ارتفاع 2 تا پايه پشتي لپتاپو 1 سانتي متر بيشتر بالا آوردم تا کيبرد لپتاپ در حالت بهتري قرار بگيره تا در هنگام تايپ کردن راحتر باشم. چند دقيقه طول نکشيد تا هنگام پخش موسيقي صدا گير کرد تا اين که دوباره آهنگ ادامه داده شد. اولش فکر کردم از هنگ کردن ويندوزه. بعد از چند دقيقه دوباره تکرار شد. بعد از چندين بار يادم افتاد که پشت لپتاپ بلندتر از قسمت جلو شده و شايد صفحه داخلي هارد به جايي گير ميکنه يا يه همچين چيزي . ارتفاع در هر 4 پايه رو يک اندازه کردم و ديگه اين مشکل پيش نيومد.

اما چون شما ميگي که از روزي که خريدم اين مشکل وجود داشته احتمال اين که اين مشکل از هارد باشه زياده.

البته يک سري موارد هست که يادآوري ميکنم گرچه مطمئن هستم قبلا اين کارهارو انجام دادين:

1. غير فعال کردن برنامه هاي امنيتي از قبيل آنتي ويروس و security suite ها.
    2. کپي کردن همون آهنگ هايي که گير ميکنن ( يا هر آهنگي ) روي يک فلش مموري يا هارد اکسترنال و پخش از روي خود فلش مموري و هارد اکسترنال از روي همين لپتاپ. اگر صدا گير نکرد به احتمال خيلي زياد مشکل براي هارد لپتاپ هست.
    3. دوباره نصب کردن درايور کارت صدا.
    4. آپديت بايوس و تست آهنگ ها در يک ويندوز جديد.
    5. برنامهDPC latency checker از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و بعد از اجرا برنامه در حالی که آهنگ در حال پخش شدن باشه بگید latency تا چه عددی بالا میره.
    5. با برنامه HD Tune Pro خواندن و نوشتن ديتا روي هارد و همچنين خطايابي هارد تست و بررسي کنيد.
    6. به وسيله برنامه check disk ويندوز درايو هاتونو چک کنيد که بد سکتور نداشته باشن و همچنين اگر اشکالات نرم افزاري وجود داره رفعشون کنه. ( اين تست خيلي طول ميکشه بهتره بزاريد براي شب موقع استراحت ).
    7. پارتيشن بندي مجدد هارد ديسک ( البته در صورتي که تيبل پارتيشنهاي هارد دچار مشکل شده باشن ).
    8. اگر امکانش هست يک هارد 2.5 اينچي رو موقتا با هارد لپتاپ جابجا کنيد و اگر مشکل گير کردن صدا حل شد مشکل از هارده.
    9. تست کامل قطعات لپتاپ با dell diagnostic utility
    10. مراجعه به تعمير کار لپتاپ يا گارانتي کننده لپتاپ.
    Last edited by mansia; 25-01-2012 at 10:30.

5. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان من امروز یک فروند dell 5110 گرفتم .service tag تو سایت وارد کردم. چطوری بفهمم ریفر هست یا نه. ضمنا کشور رو هم زده Europe Middle East or Africa
    Last edited by Soroush-S; 23-01-2012 at 12:08.

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوستان من امروز یک فروند dell 5110 گرفتم .service tag تو سایت وارد کردم. چطوری بفهمم ریفر هست یا نه. ضمنا کشور رو هم زده Europe Middle East or Africa
    ببینید کانفیگ تو سایت با کافیگ فعلی فرق داره حتی تو یک قطعه! اگه خیر اصلی هست

8. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

از راهنمایی خیلی مفیدتون ممنونم آقای مانسیا.با فلش امتحان کردم درست نشد.احتمالا مشکل از هارد نیست.حالا باید درایورو عوض کنم ببینم چی میشه .
    Last edited by ya3r0261; 23-01-2012 at 16:08.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ببینید کانفیگ تو سایت با کافیگ فعلی فرق داره حتی تو یک قطعه! اگه خیر اصلی هست
    توی رم و هارد فرق داره پس احتمالا ریفر هست. بعد جالبه تاریخ گارانتی زده از 11/20/2011 تا 11/21/2012 .

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

توی رم و هارد فرق داره پس احتمالا ریفر هست. بعد جالبه تاریخ گارانتی زده از 11/20/2011 تا 11/21/2012 .
    بله ریفر هست دوست من

دوستان اصلا سرویس تگ رو وارد نکنید دیروز به موردی برخوردم که جای تامل داره!!

بنده خدا ها میرن سرویس تگ یک لبتاب که وجود داره رو وارد چاپ میکنن و میچسبونن پشت لبتاب دیگه بعد نسبت قطعات لبتابو یکی قرار میدن خب}}} میشه اورجینال غیر قانونی ریفر!!

شناسایی سرویس تگ رو بزنید تو سایت دل تا از رو برد بشناسه لبتابتونو!

این مطلب هیچ جای دیگه به چشم نخورده و کسی تست نکرده من خودم عینا دیدم!

حالا کسانی که ورجینال هم تشخیص داده شدن دومرتبه برن چک کنن و از اورجینال بودن مطمئن بشن

چاکر همگی یا علی

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بله ریفر هست دوست من

دوستان اصلا سرویس تگ رو وارد نکنید دیروز به موردی برخوردم که جای تامل داره!!

بنده خدا ها میرن سرویس تگ یک لبتاب که وجود داره رو وارد چاپ میکنن و میچسبونن پشت لبتاب دیگه بعد نسبت قطعات لبتابو یکی قرار میدن خب}}} میشه اورجینال غیر قانونی ریفر!!

شناسایی سرویس تگ رو بزنید تو سایت دل تا از رو برد بشناسه لبتابتونو!

این مطلب هیچ جای دیگه به چشم نخورده و کسی تست نکرده من خودم عینا دیدم!

حالا کسانی که ورجینال هم تشخیص داده شدن دومرتبه برن چک کنن و از اورجینال بودن مطمئن بشن

چاکر همگی یا علی
    منظورتو متوجه نشدم . کجا وارد نکنم ؟ بعدش کجا وارد کنم .
    من تو سایت دل وارد کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •