AUO
می گن شارپ کیفیت تصویر و کیفیت ساختش بهتره
SHARP
AUO
تصویر اصلی
![]()
AUO
می گن شارپ کیفیت تصویر و کیفیت ساختش بهتره
SHARP
AUO
تصویر اصلی
![]()
اره آقا همه چی داشت.خدایی عالیه همه چیش.فقط صدایه اسپیکرش خدایی کمه.بقیه چیزهاش عالین.
ادم دلش نمیاد از هدفوناش استفاده کنه
اقا سعید جایی سرغ نداری که بشه اینترنتی بک کاور واسش شفارش داد؟آخه شهره ما هیچی نداره
من گچساران هستم و یه گچسارانی از شیراز واسم سفارش داد.
میگم من تاحالا آندروید نداشتمه.تنظیماته خاصی نداره که بگین بکنم تا بهتر از این شه؟![]()
مرسی
چجوری باید تشخیص داد حالا؟
نوشته جایی؟
باید برنامه ترمینال رو نصب کنید و دستور dmesg رو وارد کنید و اینتر بزنید بعد از بین متنها یکی از این خطها رو پیدا کنید :
Panel Type = PANEL_ID_PYD_SHARP
Panel Type =Panel_ID_pyd_AUD_NT
دوستان،XE که مشکل اتصال وای فای نداره مثل سنس معمولی
نه مشکلی نداره![]()
مبارکت باشه والا سایتنوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال دیجیتال هست که لوازم جانبی رو یکم گرون میده یه چک بکن
دیجی کالا هم داره ارزونتر میده از همین سفارش بده
اگه پیدا نکردی بگو واست لینک بزارم
صفحه من auo هست اتفاقا auo بهتر در اومد سری اول فقط شارپ زد که یه سری مشکلات داشت اما دیگه همه auo هستن که هیچ مشکلی ندارنمی گن شارپ کیفیت تصویر و کیفیت ساختش بهتره
Last edited by sAeEd_kHaAn; 11-05-2012 at 17:14.
ممنون.توو آل دیجیتال بود .گرونه اما چه کار کنم مجبورم.
عضو شدم اما هرچی ایستادم ایمیله فعال سازی برام ارسال نشد.
توو دیجی کالا چیزی پیدا نکردم متاسفانه.ممنون میشم اگه لینکی چیزی داری بهم بدی![]()
بهترین راهش اینه بگی یه آشنا از تهران بخره برات پست کنهنوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آل دیجیتال کل سودش رو لوازم جانبیه الان یه قاب برای وان ایکس آورده 39 تومن در صورتی که قیمتش 10 دلاره .. 15 تا به بالا 8 دلار .. احتمال داره اینا کمترم خریده باشنکلا از این سایت فقط باید گوشیهای های اند خرید گوشیهای مید رنج و لاو اندش اکثرا گرونن
4تا گوشی که تو چشمه ارزون می دن سودشو می کشن رو گوشیهای ارزونتر و لوازم جانبی فکر کردن زرنگن بهشونم می گی جوابشون اینه:
سلام، هزينه هاي ارسال و سود واسطه ها و 30 درصد گمرك و ماليات و غيره و سود ما را اضافه نماييد همين قيمت ميشود
احتمالا رفته تو پوشه ی اسپمنوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)