تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 130 اولاول ... 4484909192939495969798104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1298

نام تاپيک: سریال ساختمان پزشکان

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

دیدین دیدین دیدین من گفتم اون یارو قاتلـه
    ولی این دو قسمت خیلی ضعیف بود !
    اصلا معلوم بود که هدف نداشت !
    بابا و مامان فرید که ( زیاد خونه نیما اینقد تلپ نبودند) این دو قسمت همینجور خونه نیما بودنند که نهایت با خندیدن ها الکی فرید و حرص دادن های محبوبه شاید بخندیم ! یا از اون فیروز ......
    اصلن این دو قسمت یه جوری بود! حرکات این یارو جهانگیری هم که خیلی مسخره بود !
    تازه صحنه ای که یارو حیدری اومد بکشه نیما رو خیلی ضایع بود !
    Last edited by legolas 224; 21-07-2011 at 21:11.

2. 4 کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

بچه ها اون یارویی که داشت قاتل و مقتول رو برا شیرزاد توضیح میداد حامد کلاهداری نبود؟ خیلی شبیش بودا

---------------------------------------------------
    گامی دیگر در برنامه سازی عمو ضرغام
    عشق شدید یه گی به دکتر نیما
    --------------------------------------------------

جدای از زیبایی فیلم
    دیگه رسما هرچی فحشه می خوام نثار اون صحت کنم، رسما به جای خندیدن هی حرسمون میده،
    دیگه با این قسمت شاهکارش هم که رسما مورد عنایت قرار داد

دیگه رسما ضرغام تی وی داره میشه +18

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

الان طلاب یه کاری دوباره میکنن !

5. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیگه رسما هرچی فحشه می خوام نثار اون صحت کنم، رسما به جای خندیدن هی حرسمون میده،
    دیگه با این قسمت شاهکارش هم که رسما مورد عنایت قرار داد

دیگه رسما ضرغام تی وی داره میشه +18
    بنظر من که این کارها هدفدار و با برنامه هست. در واقع یه جور اقدام برای بازتر کردن محدودیتهاست.

کاری که سالهاست در سینما هم انجام میشه. فیلمهایی که نکته مثبت قابل عرضی ندارن و فقط چیزهایی نشون میدن که به واسطه اونها سعی در کنار بردن محدودیتها دارن.
    همین پارسال فیلم بی ارزش پوپک و مش ماشاالله رو به نویسندگی همین آقای صحت شاهد بودیم،
    فکر میکنم برای اولین بار بود که تو سینمای ایران این قدر راحت از دوست دختر و دوست پسر صحبت میشد، و یا اینکه اینقدر رو و روشن از عقاید غربی طرفداری میشد و عقاید سنتی احمقانه نشون داده میشد.
    البته این که میگم مال الان نیست. شاید تقریبا از فیلمهای دخترپسری دهه 70 شمسی شروع میشه که صرفاً در جهت اعتراض به فضای بسته قبل از این دهه ساخته میشدن.
    بعدها هم به وفور در سینما شاهد پی گیری این هدف بوده ایم. حالا یا در قالب انتقادها به حکومت دینی یا در قالب رفتارهای در تضاد با ارزشهای دینی هست که نشون میدن...

در تلوزیون اما کارها به بی مایگی سینما نیست چون هم بدلیل عام بودن مخاطب از نظر قوانین دستشون بسته تره هم اگر کار ضعیف بسازن صدای همه در میاد، باز بدلیل عام بودن مخاطب.
    فکر میکنم ساختمان پزشکان در راستای امر مذکور خیلی به نسبت خوب عمل کرده. با توجه به این که در تلوزیون نمیشه به حکومت دینی انتقاد کرد (بر خلاف سینما)
    این سریال هدف خودش رو در قالب همون رفتارها و حرکتهایی که نشون میده پیش برده. واقعا آدم باورش نمیشه که توی سریال تو تلوزیون ایران گ. ی ببینه...

حالا این قضیه (دنبال کردن هدف مذکور از سوی اینها) ممکنه برای بعضی بد بنظر بیاد برای بعضی خوب (بسته به اعتقاداتشون) اما به هر حال چیزیه که حقیقت داره بنظر من.

اصلا معلوم بود که هدف نداشت !
    هدف همونیست که گفتم!

7. 5 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

بنظر من که این کارها هدفدار و با برنامه هست. در واقع یه جور اقدام برای بازتر کردن محدودیتهاست.

کاری که سالهاست در سینما هم انجام میشه. فیلمهایی که نکته مثبت قابل عرضی ندارن و فقط چیزهایی نشون میدن که به واسطه اونها سعی در کنار بردن محدودیتها دارن.
    همین پارسال فیلم بی ارزش پوپک و مش ماشاالله رو به نویسندگی همین آقای صحت شاهد بودیم،
    فکر میکنم برای اولین بار بود که تو سینمای ایران این قدر راحت از دوست دختر و دوست پسر صحبت میشد، و یا اینکه اینقدر رو و روشن از عقاید غربی طرفداری میشد و عقاید سنتی احمقانه نشون داده میشد.
    البته این که میگم مال الان نیست. شاید تقریبا از فیلمهای دخترپسری دهه 70 شمسی شروع میشه که صرفاً در جهت اعتراض به فضای بسته قبل از این دهه ساخته میشدن.
    بعدها هم به وفور در سینما شاهد پی گیری این هدف بوده ایم. حالا یا در قالب انتقادها به حکومت دینی یا در قالب رفتارهای در تضاد با ارزشهای دینی هست که نشون میدن...

در تلوزیون اما کارها به بی مایگی سینما نیست چون هم بدلیل عام بودن مخاطب از نظر قوانین دستشون بسته تره هم اگر کار ضعیف بسازن صدای همه در میاد، باز بدلیل عام بودن مخاطب.
    فکر میکنم ساختمان پزشکان در راستای امر مذکور خیلی به نسبت خوب عمل کرده. با توجه به این که در تلوزیون نمیشه به حکومت دینی انتقاد کرد (بر خلاف سینما)
    این سریال هدف خودش رو در قالب همون رفتارها و حرکتهایی که نشون میده پیش برده. واقعا آدم باورش نمیشه که توی سریال تو تلوزیون ایران گ. ی ببینه...

حالا این قضیه (دنبال کردن هدف مذکور از سوی اینها) ممکنه برای بعضی بد بنظر بیاد برای بعضی خوب (بسته به اعتقاداتشون) اما به هر حال چیزیه که حقیقت داره بنظر من.

هدف همونیست که گفتم!
    کلن نفهمیدم چی گفتی،

9. این کاربر از dimah2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از خبرگزاری فالس نقدی نیست بزارین کارشناسی کنیم
    +
    دوستان مراعات تاپیک رو بکنید . اسپم هم اسپمای قدیم .
    =========

امشب هم نتونستم ببینم . دوستان چی شد ؟

این جهانگیره قاتل بود یا اونی که شیرزاد اومده بود تو اتاق و هی میگفت این مرده چقدر تنهاست و دوستی نداره و از این حرفا !

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اوني قاتل بود كه شيرزاد مي گفت شبيه قاتلاس

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کلن نفهمیدم چی گفتی،
    100% فهمیدم چی گفت...

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم کاملا فهمیدم

خوبه که.دی:
    تحولی در تلوزیون هست

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

آها تازه دوزاری ما افتاد که چه خبره
    کلا ایرانیا تو این جور چیزا خیلی تبحر دارند اینجور چیزارو تو هوا میگیرن.پیش خودم میگم چرا این تو آخر این قسمت به دکتر نیما میگه سرمو بزارم رو شونتاون ساعت طلاکه واسش گرفته بود یا اون شعر. پس که اینطور
    اصلا من فکرشم نمی کردم که منظورشون این باشه دم داش ضرغام گرم بابا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •