تشکر از شما دوست عزیز!
تشکر از شما دوست عزیز!
جدیدترین خبر از فروش بازی که شروع شده و زمان دانلودش کلیک کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من امروز تو چند تا سایت گشت میزدم چند تا مد برای بازی اسکانیا دیدم
دانلود کردم سالم بود
اینم اسم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی باید عضو بشید
Euro Truck Simulator 2 offers an exciting simulation experience with physics, graphics and gameplay developed by the experienced team at SCS Software, the leading experts in Truck Simulation titles.شبیه ساز کامیون یورو 2 ارائه می دهد تجربه ای شبیه سازی های هیجان انگیز با فیزیک، گرافیک و گیم پلی توسعه یافته توسط تیم مجرب در نرم افزار SCS، کارشناسان برجسته در عنوان شبیه سازی کامیون.
With over 60 European cities to explore, the in game map is a massive feat that has taken years to create!با بیش از 60 شهرستانها اروپا برای کشف، در نقشه بازی یک شاهکار عظیم گرفته است که سال به ایجادYou'll be responsible for delivering precious cargo from city to city, each time building up your finances that can be used for a great number of investments.شما مسئول تحویل محموله گرانبها از شهرستان به شهرستان، در هر زمان ایجاد منابع مالی خود را که می تواند برای تعداد زیادی از سرمایه گذاری مورد استفاده قرار گیرد.You'll be able to upgrade your truck with a selection of different parts including engines, headlights, body kits and much more to improve the performance and look of your truck.شما قادر خواهید بود به ارتقاء کامیون خود را با انتخاب قسمت های مختلف از جمله موتور، چراغ ها، کیت بدنه و خیلی بیشتر به منظور بهبود عملکرد و به دنبال کامیون خود را.
On the side-lines you'll also get the chance to manage your own trucking business where you'll need to hire drivers and issue orders for them to complete contracts.عوارض جانبی در خطوط شما همچنین باید فرصت برای مدیریت کسب و کار حمل و نقل خود را که در آن شما نیاز به استخدام درایور ها و سفارشات آنها را برای تکمیل قرارداد را دریافت کنید.Make sure that you are bringing in enough cash to pay everyone and even perform the jobs yourself!اطمینان حاصل کنید که شما در حال در آوردن پول نقد به اندازه کافی برای پرداخت هر کس و حتی انجام شغل خود را!
More than 60 Cities set over Europe!بیش از 60 شهر در سراسر اروپا! Customise your truck and tune its performance with new engines, body kits and more!کامیون خود را سفارشی و تنظیم کردن عملکرد خود را با موتورهای جدید، کیت بدنه و بیشتر! Maintain your own transport company, hire and fire staff and accept contracts!شرکت حمل و نقل، استخدام کارکنان و آتش را حفظ و قبول قرارداد! Drive licensed trucks from a selection of different manufacturers!رانندگی کامیون با مجوز از انتخاب از تولید کنندگان مختلف!
این هم عکس مد ها
این یک مد دیگه ست
![]()
آخه قربونت این چه ترجمه ایه دیگه با کدوم نرم افزار ترجمش کردی ؟
دنبال مد نقشه بگرد من یه چند تایی پیدا کردم بد نیست .
scs یه نسخه بتای بازی رو به یک ناشر انگلیسی (excalibur publishing)داده حالا نمی دونم واسه چی انگلیسیم زیاد خوب نیست و اون شکت هم قراره یه سری فیلم و عکس از بازی رو سایتش بذاره و احتمالا اینا مقدمات فروش بازی هستن .شاید تا همون آخرای شهریور یعنی همون سپتامبر بیاد .
key mitunim in bazio download konim?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)