تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 156 اولاول ... 4484909192939495969798104144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

دوستان امروز برای گرفتن میکرو سیم رفتم دفتر ایرانسل اما گفتن میکرو سیم نداریم یعنی شهر ما نمیاد حالا موندم چیکار کنم؟ چون اگه اینترنت وایرلس بگیرم فقط میتونم تو خونه با ipad 2 کار کنم !

÷یشنهاد؟
    درود بر شما
    2 راه دارید یا اینکه یک سیمکارت معمولی ایرانسل تهیه کنید و اون رو ببرید که اموزشش به همراه عکس رو چند روز دیگه که سرم خلوت بشه خودم تو سایت میگذارم
    روش 2 اینه که یک میکرو سیم تهیه کنید.
    میکروسیم در چند تا شهر بیشتر به فروش نمیرسه اونم بعضی از فروشگاه های معتبر دارن و شما میتونی میکرو سیم رو از سایت ایرانسل خرید کنید و اون رو به وسیله پست تحویل بگیرید قیمت میکروسیم 10 هزار تومن هست که 4000 تومتن هم هزینه پست رو باید بدبد .
    من خودم حضوری خریدم
    از لینک زیر میتونید خرید کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لذت ببرید

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

سلام دوستان....

فعلا خبری از جیلبریک IOS5 نشده؟

ممنون
    درود
    ضمن خوش آمد گویی به شما باید عرض کنم که دستگاه های iphone 4 , 3gs , 3g , ipad 1 به صورت خاص جیلبریک میشوند و لی این جیلبریک قلاده ای هست به معنای اینکه پس از هر بار خاموش و روشن کردن دستگاه باید اون رو به وسیله کامپیوتر بالا بیارید.
    در حال حاضر هیچگونه جیلبریکی برای آیپد 2 به غیر از ورژن 4.3.3 منتشر نشده است و خبری هم از این موضوع نیست!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

سلام دوستان....

فعلا خبری از جیلبریک IOS5 نشده؟

ممنون
    درود
    میدانیم که جیلبریک در iOS5 به صوزت تدر میباشد ، این نسخه بد نیست اما آیپد ۲ و آیفون ۴S را پشتیبانی نمیکند . بنابراین افرادی که قصد دارند به صورت آنتدر جیلبریک کنند باید به آنها گفت این امکان در حال حاضر وجود ندارد .
    اما خبرهای خوبی در راه است . گروه Greenpois0n سخت مشغول کار بر روی جیلبریک آنتدر میباشند که از طریق حفره ای در iOS5 انجام میشود . در همین راستا P0sixninja در صفحه توییت خود اعلام کرد :
    با عرض پوزش به خاطر نبودنم ، من در آتلانتا بودم و برای دیدن خانواده به آنجا سفر کرده بودم . زمان دادن به آیفون ۴S دیگر کافیست ، از همه برای کمک های مالی متشکرم .

به نقل از JBN ، بهترین زمان برای عرضه ماه نوامبر خواهد بود . جیلبریک در مراحل اولیه میباشد و نیاز است تا قبل از عرضه کاملا تست شود . یک نکته کلیدی را فراموش نکنید که در این جیلبریک آیفون ۴S و آیپد ۲ با وجود داشتن پردازنده A5 پشتیبانی میشوند ! در این حالت جیلبریک مانند limera1n نخواهد بود زیرا آنها بر نرم افزار تکیه میکنند و این جیلبریک بر سخت افزار ! جیلبریک جدید احتمالا نام قبلی خود را (Greenpois0n) حفظ میکند و تنها به روز رسانی میشود . امیدواریم به زودی بیانیه ای رسمی از سوی P0sixninja شاهد باشم .

منبع i-os.ir

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

دوستان امروز برای گرفتن میکرو سیم رفتم دفتر ایرانسل اما گفتن میکرو سیم نداریم یعنی شهر ما نمیاد حالا موندم چیکار کنم؟ چون اگه اینترنت وایرلس بگیرم فقط میتونم تو خونه با ipad 2 کار کنم !

÷یشنهاد؟
    برای بریدن میکرو سیم میتونید از ایتن آموزش استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من اصن نميتونم با ايبدم دان كنم چيزيرو....اصابم خورد شده.نكنه مشكل از جيل بريكمه؟تو ايران كي بهتر از همه برنامه ميريزه و جيل ميكنه؟

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

من اصن نميتونم با ايبدم دان كنم چيزيرو....اصابم خورد شده.نكنه مشكل از جيل بريكمه؟تو ايران كي بهتر از همه برنامه ميريزه و جيل ميكنه؟
    برای استفاده از دانلود در سافاری باید از cydia برنامه safari download manager و نصب کنید تا این قابلیت به سافاری اضافه بشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

wow
    درود
    توضیحش وقت زیادی میبره و من متاسفانه محدود هستم ولی یک اشاراتی میکنم که هرچند کم ولی میتونه راهنماییتون کنه !
    apple company مدتی هست که اجازه دانگرید کردن فریمور آی او اس رو به شما نمیده .
    از این بین عده ای هم نتونستن با این قضیه کنار بیالن و راهشو پیدا کردن.
    در هر ورژن از آی او اس فایلی وجود داره که این فایل در متن sorce نوشته شده برای آی او اس هست و در حالت عادی نمیتوان به این فایل دست رسی داشت به اون اصطلاحا SH SH گفته میشه که برای هر دستگاه به صورت خاص هست و همین طور برای هر ورژن از ios پس shsh هر دستگاهی واسه همونه و شما میتوانید به وسیله برنامه تاینی آمبرلا از اون بک آپ بگیرید
    یاد آوری میکنم که اپل جدیدا محدودیتی برای بک آپگیری از shsh ایجاد کرده که به شما فقط اجازه بک آپ گیری از shsh آخرین ورژن ارایه شده را میدههد مثلا الان که ورژن 5 ارایه شده شما نمیتونید از shsh 4.3.5 برای دستگاهتون بکآب بگیرید و بدون داشتن shsh از ورژن های قبلی نمیتونید به اون ریستور ِا دانگرید کنید.
    ریستور: نصب همان نسخه از آیاوس بر روی دستگاه شما که در حال حاظر آن را دارید ریستور نه آپ گرید است نه دانگرید.
    اگر shsh ندارید نمیتوانید ریستور کنید
    فقط میتوانید به 5 بروید
    5 برای آیپد 2 جیلبرک نمیشود
    گيج تر شدم استاد

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ميخام از نو جيل كنم دسگامو....نه فقط تو اينستالوس كه تو filedude و هيچ جاي ديگه نميتونم دانلود كنم جيزيرو....عجيبه تو اينستالوس دان ميشه ولي اينستال نميشه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ميخام از نو جيل كنم دسگامو....نه فقط تو اينستالوس كه تو filedude و هيچ جاي ديگه نميتونم دانلود كنم جيزيرو....عجيبه تو اينستالوس دان ميشه ولي اينستال نميشه
    از پست زدن پشت هم خودداريكنيد

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

5 برای آیپد 2 جیلبرک نمیشود
    اگه نمیشه پس iPad 2 نخریم دیگه ها ؟ وقتی جیلبریک نشه خیلی حال نمیده !!! الانم که هرچی ipad 2 هستش 4.3.5 هستش که اونم گویا جیلبریک نمیشه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •