تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 99 اولاول ... 4484909192939495969798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من یه ایده دارم میخوام توی استان بوشهر به اجراش کنم نظرتون چیه؟

میخوام سیستم فروش کالا برای همشهری ها راه بندازم به این شکل که خانواده ها یا از طریق اینترنت یا تلفنی لیست کالا ی خودشون رو سفارش میدن مثل انواع دارو ، خشکبار ، لوازم دیگه.

خوب اینجا ما این کالا ها رو براشون میخریم و با درصدی افزایش درب منزل بهشون تحویل میدیم. برای مثال هزینه خرید زیر 20 تومن 3 تومن هزینه برای ما...

2. این کاربر از samadsam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره طراحی وبسایت و همچنین طراحی گرافیک چیه؟

میشه این تخصصها رو داشت و برای خودت کار کنی؟؟؟؟

یعنی نری برای کس دیگه ای کار کنی و بهت سرماه یه حقوقی بده

خودت چطوری میتونه برای خودت کار جور کنی؟

4. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

میشه این تخصصها رو داشت و برای خودت کار کنی؟؟؟؟
    کار کردن برای خودت، 2 حالت داره!!‌یکیش اینکه شرکت خودت رو داشته باشی!!
    یکیش یعنی خودت تنها کار بگیری و خودت تنها راش بندازی و ....!! این دومی رو بهش میگن فری‌لنسر بودن.....یا فری‌لنس....

خیلی خفنه و حس جالبی میده....
    تجربه‌ی شخصی رو برات میگم.....:
    -تمام دوستان باید تخصص شما رو بدونن...اگر کاری چیزی به پستشون خورد!(مثلا شنیدن کسی خدمات شما رو نیاز داره!!) بهتون اطلاع بدن... میشه درصدی هم برای اونها در نظر گرفت!!(انگیزه‌ی بیشتری بهشون میده!!)
    -برای دوستان و اشنایان یا مثلا اساتید و اینا.... کار کنین و با قیمت کمتر یا حتی رایگان... سعی کنین اسمتون بیوفته رو زبون ها....
    -به شرکت های مربوطه سر بزنین و تخصص خودتون رو بهشون اطلاع بدین!!!! مثلا میگید که به صورت درصدی باهاتون تو پروژه های خاصتون کمک میکنم!!( شما کارمند دائمی یه شرکت نیستید...ولی اونا یه کاری میگیرن که خودشون توان راه اندازی درستش رو ندارن....پس از خدمات شما استفاده میکنن....در این حالت، شما فقط کار راه اندازی رو انجام می‌دین و استقرار و اموزش استفاده و حتی پشتیبانی های اتی به عهده‌ی شرکت همکارتون هستش!!)
    -برای خودتون یه تعداد کارت چاپ کنین و مثلا یه وبلاگ یا وبسایت داشته باشید که افراد بتونن به سادگی نمونه‌کارهای شما رو ببینن....
    -اگر جایی، سایت یا طراحیی دیدید مربوط به سازمانی چیزی که مشکل داشت، بهشون بگید که میتونید براشون مشکل رو حل کنین...(مثلا سایتی که خراب شده دیگه و کاربرد چندانی نداره... یا بنری که احتمالا اونها هم ازش ناراضی هستن!!)....

-گروه های طراحی مورد نظرتون رو پیدا کنین.... مثلا برای اپ کارت ویزیت یا بنری که طراحی میکنین، میخواین با کی همکاری کنین؟! اینو از قبل مشخص کنین و همیشه از قیمت ها اطلاع داشته باشید...

وقتی فری‌لنسر هستید، یعنی جای خاصی ندارید!! تو سایت های اینترنتی بیشتری فعال باشید و خدمات خودتون رو به دیگران معرفی کنین.... نمیدونم شما فقط تو تاپیک کایرا فعالیت میکنین و هنر هفتم یا سایر انجمن ها هم هستید، به هر حال علایق من و شما باعث شده نتونم شما رو تو جاهای دیگه‌ی سایت ببینم.... تو سایت های دیگه هم حضور داشته باشید و سعی کنین برندتون(مثلا اسم کاربری) ثابت داشته باشید تا دیدن شما تو سایت های مختلف، شما رو بشناسونه!!!

---- سایت های زیادی برای پشتیبانی پولی از سرویس های مختلف هستن!! مثلا دات نت نیوک و یا سایت های طراحی قالب برای جوملا و وردپرس و اینا.... زمان بذارید و با ایده‌های نوی خودتون، یا ایده‌از سایت های درست حسابی خارجی، قالب(در حد گرافیک) طراحی کنین و بفروشید به این سایت ها.... کارهای نو رو میخرن همیشه.... اگر بتونین قالب اماده‌ی استفاده بهشون تحویل بدین(نیازمند کمی برنامه نویسی هستش!!) که چه بهتر....

اینا راه حل هایی بود که با کمی تبدیل، برای یه گرافیست میشد داد.... من کارم برنامه نویسی به صورت فری‌لنسر هستش.... ولی تفاوت های بنیادی بین نوع و مدت زمان ها کار ها، باعث میشه نتونم بیشتر از این راهنماییتون کنم!

6. 6 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

senaps جان اگه امکانش هست در رابطه با برنامه نویسی هم بیشتر توضیح بدید.

ممنون میشم

8. این کاربر از samadsam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

سلام . یکی از دوستان از صبح تا 10 شب سوپر مارکت کار میکنه . اما کفاف زندگیشو نمیده.
    من بهش پیشنهاد دادم هماهنگ کنه تا 8 شب اونجا باشه . از 8 شب تا 12-1 هم بره شب بازار (حتما میدونید چیه دیگه ) مثلا روسری یا شال اینجور چیزا بفروشه . سودش هم فک کنم خوب باشه .
    نظر شما چیه ؟
    چار کنه درآمدش بهتر شه ؟
    سرمایه هم نهایت 3 تومن فک نکنم بیشتر داشته باشه .

ممنون .

10. این کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

senaps جان اگه امکانش هست در رابطه با برنامه نویسی هم بیشتر توضیح بدید.
    برای برنامه نویسی، لازمه که علاوه بر کارت، گاهی یه جور بروشور کوچیک هم داشته باشیم که تخصص‌ها، و فعالیت های قبلی رو به افراد نشون بده(یه جور رزومه!!)... البته قرار نیست به هر کسی داده بشه و فقط به کسانی میدیم که قراره یه پروژه‌ی خوب بهمون بدن!! اینجوری طرف راحت تر میتونه اعتماد کنه!(همچین متوجه میشه که شما یه کسی نیستین که تازه مدرکتون رو از باختر گرفتین و چون با مامانتون دعواتون شده، میخواین کار بگیرین!!)

همکاری با شرکت ها بازم صدق میکنه!!البته در این مورد باید شرکا رو با دقت و هشیاری بیشتر انتخاب کرد!

در مورد کار به صورت فری‌لنسر، بهتره که از تکنولوژی های روز مطلع باشیم، مزایا و معایب اونها نسبت به تکنولوژی های قدیمی تر رو بلد باشیم...(مثلا، برنامه‌هایی که برای چند شعبه‌ی متصل به اینترنت برقرار میشه، معمولا با تکنولوژی قدیمی کار میشه میان ای‌پی سرور رو میدن به کلاینت ها و در روز کلی شارژ مصرف میشه، اگر اینترنت قطع بشه سیستم ها دیگه کار نمیدن(سرویس نمیدن!!) و ....) در صورتی که تکنولوژی بهتر استفاده از وب سرویس ها هستش... همه‌ی این مشکلات رو حل میکنه و هم مصرف کمتری داره، هم در صورت قطع شدن شبکه، هر سیستم بدون مشکل کار خودش رو میکنه... حالا شما وقتی این حرفا رو به طرفتون بزنید، اون می‌فهمه که شما بیشتر از شرکت ها حالیتونه!! وقتی دارید 800 تومن بیشتر از همه‌ي شرکت های کوچیک و بزرگ دیگه قیمت میدین، کار خیلی بهتری هم تحویل میدین!!

کار گرافیکی، یه سورس داره که معمولا زیاد مهم نیست...یعنی شما میتونی همه‌ی سورس رو ندی به طرف و بعضی قسمت هاش اماده شده تحویل بشه!! در مورد برنامه نویسی، داستان به شدت فرق میکنه!! یه چیزایی باید به مشتری داده بشه، یه سری چیزا مثل سورس برنامه تا چند برابر خود نرم‌افزار قیمت داره...ولی وقتی قرار دادی بسته نشده، حرفی برای گفتن هم نیست!!!! این مسئله که سورس در قبال مبلغ خاصی فروخته میشه، باید ذکر بشه...(همیشه این شیطونی رو داشته باشید که تکنیک های برنامه نویسی رو dll کنین و فقط فایل نهایی اون رو همراه نحوه‌ي استفاده اش بدین بیرون!!(خود dll نوشتن هم میتونه گاهی شغل باشه!!!)

کار گرافیکی، بعد از تحویل چاپ میشه و میره.... ولی نرم افزار میمونه و به این سادگی ها، قابل تعویض نیست!(مخصوصا وقتی طرف مثلا 2 میلیون پول بالای سیستم داده...) پس ممکنه تا وقتی سیستمش داره کار میکنه، انتظار پشتیبانی داشته باشه... این مورد که تا چه مدت پشتیبانی رایگان میدین باید تو قرار داد ثبت بشه!!(همچنین عرف بر این هست که یک ماه نرم‌افزار تست باشه...یعنی بدین دست مشتری و اون کار بکنه با سیستم و ایراداتش رو بهتون بگه که رفع کنین...)

(توصیه اینه که فرایند های مهندسی و کامنت گذاری کد ها رعایت بشه...اینجوری وقتی نرم‌افزار رو با سورسش میدین(برا کارهای گنده معمولا سورس رو هم میخرن، یا میتونید متقاعدشون کنین که سورس رو هم بخرن!!) کد قابل استفاده هستش و این تبلیغی برای شما هستش...( فرض کنین برنامه نویس دومی میاد که کار شما رو کمی تغییر بده... اولین سوال اینه که کی کار کرده، و بعد از گرفتن جواب،یا رحمت یا فحش نثارتون میکنه و البته، یادش خواهد بود که هرگز شما رو پیشنهاد نکنه!!!!).....

تمامی امکانات سیستم توی قرار داد ذکر بشه... به طور مطلق مشتری میخوابه و بیدار میشه و میاد پیش شما و میگه این چیز رو اضافه کن!!این کار تمام تحلیل ها و زمان‌بندی ها رو بهم میریزه... ولی وقتی قرار داد باشه، حتی اگر انجام بدیم، بابتش پول میگیریم!!!

سعی کنین فرا انتظار ظاهر بشین!! چیزایی به مشتری بدین که کف کنه!!!! در مورد همون مثال فورشگاه با چند شعبه و انبار که وب سرویس استفاده کردیم، میتونیم به طرف بگیم که مثلا سیستمت قابلیت تبلیغات اس‌ام‌اسی رو داره!!(هزینه اش برای شما یه مودم و چند خط کد اضافه هستش!! ولی کار نهایی یه کار شاخ هستش که طرف و دوستانش توش می‌مونن....این یعنی مشتری های جدید از مشتری اول پیدا شدن!!) مثلا ما گفتیم که نرم افزارتون قابلیت چاپ بروشور رو داره!!!!(چیکار کردیم؟!! یه ریپورت رو براش گذاشتیم که چاپ به تعداد بالا کنه!!‌همین...ولی اسمش خفنه!! چاپ بروشور برای مشتری های گنده!!!!!).... یا مثلا گفتیم که میتونیم کاری کنیم که طرف برای گرفتن اخرین اطلاعات در مورد موجودی یا قیمت روز کالای خاصی، کدش رو از رو بروشور به شماره‌ی خاصی اس‌ام‌اس کنه و اطلاعات رو بگیره.... یارو داشت کف بالا می‌اورد.... ما هیچ چیز جدید یا عجیبی بهش نداده بودیم!!!!! دروغ هم بهش نگفتیم.... فقط سیستمی که بهش پیشنهاد دادیم، الکی بزرگ و بزرگتر و گرونتر میشد! و اون با علاقه‌ی خاصی داشت همه رو می‌بلعید....
    میخوام بگم بلد باشید چجوری پروژه ها رو باز تر و بهتر کنین... هرچی پروژه‌ی انجام شده خفن تر، تبلیغات برای شما بیشتر....اونم رایگان...

البته، قرار داد بستن که زیاد هم بهش اشاره کردم خیلی مهمه و نکته زیاد داره....متاسفانه نمونه دم دست نبود که بذارم ولی کلی بند باید تعیین بشه که بتونین به خوبی پول بگیرید....

بند های مربوط به گرافیک، برای یه فری‌لنسر برنامه نویس هم هستش....

گاهی پیش اومده که چند ماه بعد از تحویل پروژه، با من تماس گرفته مشتری و خواسته که یه بار دیگه کار کردن با قسمت خاصی از برنامه رو توضیح بدم!! اموزش کار کردن با نرم افزار، یه بار بیشتر داده نمیشه...اون یه بار با نماینده‌ی مشتری هستش...(تو قرار داد ذکر میشه که مثلا من فقط و فقط با فلان شخص خاص، در مورد این نرم‌افزار صحبت میکنم.... تا اینجوری نشه که تو یه شرکت دراندشت، هر روز یکی بهمون تعیین تکلیف کنه!!) این اموزش رو یه بار به اون بدین، و بخواید همه چیز رو یادداشت کنه...شخصا یه اموزش PDF هم به مشتری میدم که در صورت درخواستش، چاپش میکنیم..... دفعات بعدی اموزش نرم‌افزار به صورت خصوصی، مثل برگذاری کلاس خصوصی سایر برنامه ها قیمت گذاری میشه... این مسئله باید تو قرار داد ذکر بشه! در غیر اینصورت شما مسئولید که هر روز به منشی جدید شرکت که یه هفته درمیون دارن عوض میشن اموزش بدین!!!!

یه خورده زیادی جو گیر شدم و زیادی روده درازی کردم!! ولی اینم بگم و بره پی کارش....:

وقتی تو فیلمی چیزی، ایده‌ای به ذهنتون میرسه، سعی کنین تحلیلش کنین که چحوری میشه یکی مثل اون رو راه انداخت... واقعیت اینه که پیشرفت به همین صورت حاصل میشه... هر کاری قابل انجام هست...فقط کافیه کمی هوشمندی داشته باشید!!!! مثلا، برای فروشگاه مورد مثال، ما دو بخش تبلیغات اس‌ام‌اسی داشتیم!! یکی برای همگان بود که دیتابیسش رو خریدیم، یکی هم تبلیغات برای کابینت ساز ها و طراح های دکوراسیون منزل بودش!!!!یه کارگر استخدام شد که در قبال دریافت یه مبلغی، شماره‌ی موبایل همه‌ی کابینت سازی ها و طراحی های دکور و موسسه و کارگاه‌های مربوط به وسایل خونه رو از رو تابلو یا کارتشون جمع کنه و بیاره... فرمی که باید کار ارسال تکست ها رو انجام میداد دوپلیکیت شد(دوتاش ساخته شد!!) که دیتابیس یکیش همه‌ی شماره ها بودن و دیتابیس یکیش، تبلیغات هدفدار!!!!! تو بخش امکانات سیستم، نوشته شد قابلیت انجام تبلیغات اس‌ام‌اسی هدفمند!!! و توضیح داده شد که فقط برا این اشخاص فرستاده میشه و طرف کف بالا می‌اورد...

چیزای ساده رو استفاده کنین برای کاربرد های بهتر... چون این تنها چیزیه که در مقابل ارامش کار کردن با یه شرکت میتونین ارائه بدین...

ببخشید که خیلی طولانی شد!

12. 6 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام . یکی از دوستان از صبح تا 10 شب سوپر مارکت کار میکنه . اما کفاف زندگیشو نمیده.
    من بهش پیشنهاد دادم هماهنگ کنه تا 8 شب اونجا باشه . از 8 شب تا 12-1 هم بره شب بازار (حتما میدونید چیه دیگه ) مثلا روسری یا شال اینجور چیزا بفروشه . سودش هم فک کنم خوب باشه .
    نظر شما چیه ؟
    چار کنه درآمدش بهتر شه ؟

ممنون .
    حقوقش توی سوپرمارکت ماهی چقدره؟به نظر من از سوپرمارکت بیاد بیرون و بره شاگر یه مغازه توی بازار بشه .البته اول بگرده کار بازار رو پیدا کنه بعد از سوپرمارکت بیاد بیرون.کخ از اینجا مونده از ائنجا رونده نشه.مثلا همین بازار شوش که من سراغ دارم به شاگرد که از 9 صبح تا 7 شب هست از ماهی 350 تومان(بی تجربه ها) تا ماهی 850 تومان و حتی بالاتر به با تجربه ها حقوق میدهند.اگر اضافه کار هم بهشون بدهند که حقوق بالاتر میره

14. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

لطفا با سرمایه 500 الی 700 تومن چندتا کار پیشنهاد بدید که توی فوقش 2 سال اول بتونم سرمایمو برگردونم
    خودم تخصصی و تجربه ایی ندارم ولی برای راه اندازی کار از با تجربه ها کمک میگیرم
    ممنون

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

نظر شما چیه ؟
    چار کنه درآمدش بهتر شه ؟

ممنون .
    درآمدش ماهی چقدره ؟
    الان کسایی که تو تهران با موتور کار میکنند خوب درآمدی دارند و یا خیلی ها شغل دومشون کار با موتور هستش البته هر کسی کار با موتور رو قبول نمیکنه به خاطر کلاس کار و خطراتش و جریمه و پلیس و آلودگی هوا و ...
    اما با موتور تقریبا ساعتی 6 الی 7 هزار تومان میشه کار کردش (من آمار دارم) یعنی با روزی 6 ساعت کار تقریبا حداقلش میشه روزی 40000 تومان و در ماه تقریبا 1 میلیون تومان البته این حداقلش است وگرنه خیلی بیشتر میشه
    برای شروه هم 500 هزار تومان کافی هستش .

17. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

درآمدش ماهی چقدره ؟
    الان کسایی که تو تهران با موتور کار میکنند خوب درآمدی دارند و یا خیلی ها شغل دومشون کار با موتور هستش البته هر کسی کار با موتور رو قبول نمیکنه به خاطر کلاس کار و خطراتش و جریمه و پلیس و آلودگی هوا و ...
    اما با موتور تقریبا ساعتی 6 الی 7 هزار تومان میشه کار کردش (من آمار دارم) یعنی با روزی 6 ساعت کار تقریبا حداقلش میشه روزی 40000 تومان و در ماه تقریبا 1 میلیون تومان البته این حداقلش است وگرنه خیلی بیشتر میشه
    برای شروه هم 500 هزار تومان کافی هستش .
    سلام محمد جان
    ماهی 300 میگیره . مشهد مثل تهران حقوق نمیدن .

پیک موتوری هم فک کنم خوب باشه . چه جوریه شرایطش ؟ موتور میدن یا باید خودش بگیره ؟هزینه بنزینو این چیزاش با خودشه ؟

شب مگه 3-4 ساعت بیشتر میشه کار کرد ؟
    بازم شبی 20 دربیاره ماهی 600 میشه . آره ؟این خیلی خوبه که .

ممنون .

19. این کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •