همون ترجمه جی اس ام آرناست
یا چیز جدیدی داره؟؟؟
همون ترجمه جی اس ام آرناست
یا چیز جدیدی داره؟؟؟
همون ترجمست من یه جاهاییشو نفهمیده بودم الان دارم میفهمم![]()
توی فروم موبایلستان به نقل از فروم XDA یه زمرمه های راجع به یه باگ هست که ظاهراً تو بعضی موارد سر 5 ساعت باتری خالی شده...حالا نمیدونم این همون باگی بوده که سامسونگ توی اولین آپدیتش اصلاح کرده، یا چیزی دیگه هست.
اینم متن نوشته ها تو موبایلستان
و یک کاربر دیگه گفته:داستان suspend process هم مثل اینکه با هیچ راهی از بین نرفته(همون باگی که در گالکسی2 هست) نرم افزار watchdog هم کلا نشون میده که چجوری این پروسه پدر باتری رو در میاره و پردازنده رو مشغول میکنه...ولی اظهار امیدواری شده که با 2.3.4 برطرف بشه(هنوزم معلوم نیست که مشکل از برنامه نویسی سامسونگ بوده یا از گوگل...!
---------
در هر صورت مشکلیه که فعلا هست ولی بچه های xda تجربه هاشونو گفتند: رام رسمی i9100XWKE1 بسیار داغون بوده و حتی در مواردی باتری 5 ساعت هم دووم نیاورده(با یک استفاده خیلی معمولی) ولی اونهایی که به KE2 آپدیت کردند,مصرفشون بهتر شده ولی KE2 با وای فای مشکل داشته!
این یک نمونه از استفاده یکی از کاربران xda هستش قبل از آپدیت بهKE2 :که بعد از 4ساعت 81% مصرف کرده
..4h 1m total.
Display 27% - Time on 28m
Android OS 22% - CPU time 22m
Voice Calls 15% - Time on 6m
Android system 14% - CPU Total 1m 28s , CPU foreground 1m 28s
Cell standby 14% - Time on 4h 1m
Phone idle 5% - Time on 3h 33m
بعد از آپدیت,تا 18 ساعت هم با استفاده معمولی,باتری دووم آورده البته با استفاده از کرنل...!
---------------------------
ولی یکی از کاربران,این کارها رو انجام داده: Samsung hubs, auto updater, wifi manager and wifi sharing همه رو غیر فعال کرده.بعدش به Running Services رفته و تمام اپلیکیشن ها رو غیر فعال کرده...بعدش رفته سراغ track my location و اون رو هم دیسیبل کرده.اینطور که خودش عنوان کرده بود Battery Indicator هم مصرف زیادی داره! و بلایی که سر بقیه آورده بود سر اینم میاره! و اما نتیجه ای که گرفته بود بعد از یک استفاده معمولی: 4ساعت و 13 دقیقه صرف دیسپلی کرده بود.در تمام مدت wi fi روشن بوده.اس ام اس بازی سنگین.وب گردی خیلی سبک و gmail و ایمیل و شبکه های اجتماعی هم یه سر رفته بوده.در کمال تعجب بعد از 34 ساعت,هنوز 10% شارژ داشته!!!!!
این هم گراف باتریش:
در کل این قضیه نرم افزاری suspend و events فعلا بلای جون گالکسی شدند! از لحاظ سخت افزاری یک غوله ولی بازم بخش نرم افزار سامسونگ گند زده و همه ابراز امیدواری کردند که با آپدیت 2.3.4 این مشکل برطرف میشه.فقط بدیش اینه که هنوز معلوم نیست این آپدیت کی براش بیاد...
و نظر کاربر سوم:اين كه همه سخت افزارش از گلكسي كم مصرف تره cpu صفحه نمايش gps و.. ولي گلكسي انصافا شارج خوب نگه ميداشت اما بعد از اپديت هاي 2.3 مصرفش رفت بالا
سامسونگ هميشه فريمور هاي اوليه اش اشغاله ولي فكر كنم درست ميشه نكسوس وان هم بعد از اپديت به 2.3 مشكل باتري پيا كرد
دوستان جريان عجيبه 5 ساعت دووم باتري اگه حتي زير 1 روز هم دووم داشت gsmarena بايد تو معايبش ذكر ميكرد حالا 5 ساعت بماند
او كاربر xda 34 ساعت دووم ورده با دستكاري هاش پس احتمال خيلي زياد با اپديت درست بشه
اگه مشكلش حل نشه گوشي هر امكاناتي هم داشته باشه ارزش خريد نداره
دوستان عزیز اصلا نگران نباشید که این گوشی مشکل مصرف زیاد باطری داره
اولش هست و شاید هم یه مقدار این مشکل طبیعی باشه چون جزو اولین 2هسته ای ها هست
اما همونطور که قبلا هم دیدین برای بقیه گوشی ها هم از این مشکلات بوده اما حل شده
و لطف و شیرینی یه سیستم عامل اپن سورس همینه که مدام باگهاشو رفع میکنن و اون رو به روز تر میکنن
دوست من تو استرالیا این گوشی رو اوردر داده به پول ما 750 تومن
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
این مشکل باتری هم حل میشه .... نگران نباشین
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
10 روز دیگه میرسه دستش ... خبر باتری رو بهتون میگم درسته یا نه
پخش 8 ساعت و 5 دقیقه ویدیو با اولین شارژ !
فروم موبایل ریویو هم ه.ک شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه ربطی به این تاپیک داشت نمیدونم
مخلصیم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A M S U N G; 16-05-2011 at 21:42.
سلام دوستان
این هم تست gsmarena از ویدیو در Mhl
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote][quote]
جالبه!
suspend یه معنیش اینه : به طور موقت بیکار بودن
تو ویندوز هم دقیقاً مشابهش system idle prosess هست که وقتی از سیستم استفاده نمیشه این گزینه 99.9 در صد cpu usage نشون میده
اینم احتمالاً یکی باتریش مشکل داشته اینو دیده 99.9 درصد گفته حتماً این داره از باتری استفاده میکنه
gsmarena هم که باهاش 8 ساعت فیلم دیده!
Last edited by hasanmotori; 16-05-2011 at 22:47.
بچه ها دمتون گرم خیالم راحت شد بابت باطری![]()
درست شده كه
داشتن اين گوشي يعني داشتن نهايت تكنلوژي هاي روز دنيا
تجربه اي كه سامسونگ گالكسي اس و آندرويد به آدم ميده
نه مثل محصولات محدود شده ي اپل و سيستم عامل ios
من شبا خواب میبینم دارم باهاش تو پیسی ورلد کامنت میذارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)