با تشکر از اطلاعات مفیدی که دادید. فقط هنوز برام جای سوال داره که سری D6xxx سامسونگ که Micro Dimming ندارند، Local Dimming دارند یا نه. چون توی سایت سامسونگ هیچ جا صحبتی از Local نشده.
با تشکر از اطلاعات مفیدی که دادید. فقط هنوز برام جای سوال داره که سری D6xxx سامسونگ که Micro Dimming ندارند، Local Dimming دارند یا نه. چون توی سایت سامسونگ هیچ جا صحبتی از Local نشده.
دوستان فیسبوک روی 6960 چطوری کار میکنه؟
فیس.بوک تو لیست برنامه های ایران نیست. یه راه هایی هست که بشه به لیست برنامه ها اضافش کرد ولی به هر حال فیل.تره. مگر اینکه بتونی از یه طریقی اینترنت پاک! به تلویزیونت برسونی که به دردسرش نمی ارزه.
کسی از دوستان میتونه در مورد بهتر شدن کیفیت تصویر 6920 چه حالتهایی رو باید انتخاب کردش؟چون یه لحظه صاف نشون میده و یه لحظه تار میشه
آقایون درود
من با اجازه شما دوستان یه 46D8880خریدم.
ازکجا باید به منوی برنامه ها برم؟
درضمن من در منزل از ADSlاستفاده میکنم ولی مودم من باسیم هست میخوام بدونه میتونم اینترنت لپ تاپم رو بصورت وای فای با تلویزیونم شیر کنم؟اگر بله چطوری؟
(ناگفته نماند که کامپیوتر منزل مک بوک پروی اپل هست!)
سوال آخر اینکه چرا وقتی شبکه های عادی رو از طریق دکمه 2بعدی به 3بعدی روی ریموت کنترل تغییر میدم نمیتونم با عینکش چیزی حس کنم؟
درضمن درم ا ه و ا ر ه جهت ت ر ک س ت شبکه ای هست که بصورت تست 3Dیه ولی بازهم وقتی از عینک استفاده میکنم هیچ اتفاقی نمیفته چرا؟
Local Dimming ندارند.
کسی نیست جواب ما رو بده؟!!!
''سوال آخر اینکه چرا وقتی شبکه های عادی رو از طریق دکمه 2بعدی به 3بعدی روی ریموت کنترل تغییر میدم نمیتونم با عینکش چیزی حس کنم؟''
عینکو روشن میکنی؟
دکمه پاورش رو چند لحظه نگهدار تا چشمک بزنه و گوشه تلویزیون بنویسه : عینک 3بعدی متصل شد
بله عزیزم اینکارو میکنم ولی بازهم هیچی به هیچی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)