تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 205 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2044

نام تاپيک: Crysis

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه سوال بی ربط

بچه ها برای اینکه یه بازی خیلی روون و راحت وبدون گیر کلا عالی اجرا بشه به چند فریم نیاز داره؟؟
    حداقل 30 فریم در ثانیه برای اجرای بازی به صورت روون لازمه.

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

nدوستان عزيز من با لب تابم با مشخصات زير اصلا نميتونم بازي رو رون اجرا كنم و مرتب گير ميكنه و اهسته ميره جلو جالب اينه كه من توي چند سايت ديدم كه افرادي با همين لب تاب و مشخصات تونستن بازي رو با 20 فريم بازي كنند و سرعتشون خوب بوده!!!!!
    دوستان خواهش ميكنم كمك كنيد و بگين راه افزايش سرعت چيه؟ من حتي وقتي مشخصات بازي رو روي low ميزارم و رزولوشن رو كم ميكنم بازم نميتونم بازي رو اجرا كنم!!!!
    xps 1330: ram 2
    2.2 ghz
    8400 gs
    لطفا نگين گرافيكت پايينه!!!چون ديدم كه بعضيها با همين گرافيك روون اجرا ميكنند!
    چه كار كنم؟درايور گرافيك اپديت كنم؟(اخه تازه لب تاب خريدم و فكر كنم جديد باشه) يا پچ ها ميتونند كمكم كنند؟
    ممنون از همه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

nدوستان عزيز من با لب تابم با مشخصات زير اصلا نميتونم بازي رو رون اجرا كنم و مرتب گير ميكنه و اهسته ميره جلو جالب اينه كه من توي چند سايت ديدم كه افرادي با همين لب تاب و مشخصات تونستن بازي رو با 20 فريم بازي كنند و سرعتشون خوب بوده!!!!!
    دوستان خواهش ميكنم كمك كنيد و بگين راه افزايش سرعت چيه؟ من حتي وقتي مشخصات بازي رو روي low ميزارم و رزولوشن رو كم ميكنم بازم نميتونم بازي رو اجرا كنم!!!!
    xps 1330: ram 2
    2.2 ghz
    8400 gs
    لطفا نگين گرافيكت پايينه!!!چون ديدم كه بعضيها با همين گرافيك روون اجرا ميكنند!
    چه كار كنم؟درايور گرافيك اپديت كنم؟(اخه تازه لب تاب خريدم و فكر كنم جديد باشه) يا پچ ها ميتونند كمكم كنند؟
    ممنون از همه
    دوست عزیز! با این کارت گرافیگ که شما دارید انتظار معجزه نداشته باشد.
    یک جمله عنوان میکنم ولی ناراحت نشید ... اصولا لپ تاب برای بازی کردن به هیچ وجه خوب نیست چون آزادی عملی که کامپیوتر رومیزی داره لپ تاب نداره و لپ تاب برای کارای اداری و سبک ساخته شده نه این مورد...
    ولی اگه برای اجرای بازی در لپ تاب پافشاری میکنید چاره ای جز ارتقا کارت گرافیک ندارید

کسانیکه این بازی رو راحت اجرا میکنن و سرعت اجرای بازی روون بوده کسانی هستند که یا کامپیوتر اونا قویه و بازی رو با حداکثر تنظیمات دارند و یا کسانیکه سیستم ضعیف دراند و بازی رو با حداقل تنظیمات اجرا میکنند.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز! با این کارت گرافیگ که شما دارید انتظار معجزه نداشته باشد.
    یک جمله عنوان میکنم ولی ناراحت نشید ... اصولا لپ تاب برای بازی کردن به هیچ وجه خوب نیست چون آزادی عملی که کامپیوتر رومیزی داره لپ تاب نداره و لپ تاب برای کارای اداری و سبک ساخته شده نه این مورد...
    ولی اگه برای اجرای بازی در لپ تاب پافشاری میکنید چاره ای جز ارتقا کارت گرافیک ندارید

کسانیکه این بازی رو راحت اجرا میکنن و سرعت اجرای بازی روون بوده کسانی هستند که یا کامپیوتر اونا قویه و بازی رو با حداکثر تنظیمات دارند و یا کسانیکه سیستم ضعیف دراند و بازی رو با حداقل تنظیمات اجرا میکنند.
    حالا خوبه من قبلش گفتم كه چند نفر با همين كارت گرافيك در حالت medium روون اجرا ميكنن!!!!!!!!!!باز شما ميگي كارتت خوب نيست!!!!!!
    دوست خوبم من ميدونم راه حل هايي وجود داره شما اگه پچ مناسب كه واقعا سرعت رو ببره بالا و يا....سراغ داري معرفي كن

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

دوست عزیز با این کارت گرافیکی که تو میگی نباید انتظار از این بیشتر هم داشته باشی.(ناراحت نشو)
    حتما اونهایی هم که با همین کارت اجراش کردن کارت گرافیک رو Over Clock کردن.
    شما هم یه امتحان بکن شاید تاثیر داشت.ولی این رو بدون این کارت بدرد بازی نمی خوره.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حالا خوبه من قبلش گفتم كه چند نفر با همين كارت گرافيك در حالت medium روون اجرا ميكنن!!!!!!!!!!باز شما ميگي كارتت خوب نيست!!!!!!
    دوست خوبم من ميدونم راه حل هايي وجود داره شما اگه پچ مناسب كه واقعا سرعت رو ببره بالا و يا....سراغ داري معرفي كن
    دوست عزیز! فقط این راهها میتونه سرعت اجرای بازی رو بهبود بده:

*نصب آخرین پچ بازی که سرعت اجرای بازی رو حدود 10 فریم در ثانیه افزایش میده و در پست 834 موجوده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    *آپدیت کارت گرافیک
    *آپدیت ویندوز (مواردی که شامل کارت گرافیک میشه)
    * تنظیم اجرا بر روی حالت Performance در Nvidia Control Panel

دوست عزیز با این کارت گرافیکی که تو میگی نباید انتظار از این بیشتر هم داشته باشی.(ناراحت نشو)
    حتما اونهایی هم که با همین کارت اجراش کردن کارت گرافیک رو Over Clock کردن.
    شما هم یه امتحان بکن شاید تاثیر داشت.ولی این رو بدون این کارت بدرد بازی نمی خوره.
    Over Clock کردن کارت گرافیک به هیچ وجه توصیه نمیشه و اون هم حدی داره چون ممکنه به نابودی کارت گرافیک منجر بشه.
    Last edited by havas_1980; 17-03-2008 at 12:45.

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

Over Clock کردن کارت گرافیک به هیچ وجه توصیه نمیشه و اون هم حدی داره چون ممکنه به نابودی کارت گرافیک منجر بشه.
    اگر over clock حساب شده و دقیق باشه و از حد زیاد نباشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از راهنماييه همه شما عزيزان
    راستش حق با شماست من خودم دوست دارم over كنم اما يكم كه تاپيكش رو خوندم حسابي گيج شدم كجا ميتونم ساده و دقيق over رو ياد بگيرم؟!!!!!!!!!!!1

اگه نباشه جاش خالی می مونه HELLBOY_HP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت تاریکی شب زیر دریای سکوت

پيش فرض

اين پچ با اين حجم بالا ارزش دانلود داره يعني فقط براي افزايش فريم ساخته شده؟
    البته من يه بار بازي رو تموم كردم دارم از اول ميرم مشكل گرافيكي ام ندارم روي high با رزولوشن 1152 بدون افت فريم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

اولا لب تابت مبارک اما ای کاش با گرافیک 8600 میگرفتی اما 1530 8600 نداره اما بازم چیزه بدی نگرفتی.

1 اول اون پچی رو که میگن بگیر اما مثل اینکه لینکش پریده یه سرچی بزن پیدا میکنی

2 اخرین ورزن rivra tv tuner رو هم با یه سرچ دیگه پیدا کن 2 مگ بیشتر نیست اینم بگیرش.

بعد از خوندن تاپیک اورر کلاک 10 تا 10 تا هسته و مموری رو بلا ببر اگه زیاد بالا ببری لب تاپ هنگ میکنه که باید کلید پاور رو 5 ثانیه نگه داری تا لبی خاموش شه به حر حال باید یه چیز نرمال رو خودت پیدا کنی

اما نباید یادت naره که حتما دمای gpu رو بعد از اورر یعنی موقیی که ازی میکنی یه نگاه بندازی که یه وقت سیستم دود نشه از کنترل پنل انویدیا همون کنترل پنل گرافک کارت دما رو میفهمی

حتما یادت نره که زیر پایه های لب تاپ باسهی هر کدوم یه جا نواری بذاری که سیستمت خوب نفس بکشه تا زغال نشه

اما بازم یادت نره ه سیستم لب تابه و حساس پس تمام این کارا با مسعولیت خودته

---------------------------------------

در ضمن تمام لب تاbای دنیا همین مشکل رو دارن که همون کارت گرافیک معمولا روی لب تاب 20 درصد ضعیف تر جواب میدن vمثلا 8600 جی تی لب تاب inprion یک چهارم ضعیف تره pc ه

اما 8600جی تی xps 1520 که sli هم هست بازم چیزی حودود یک یازدهم ضعیفتره pc میزنه
    ------------------------------------
    in ja jash nabod ama jvab damam

با مسعولیت خودته
    با مسعولیت خودته
    با مسعولیت خودته

ali yaret

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •