دوست عزیز چرا از گل آفساید بایرن به فیورنتینا (پارسال) چیزی نمیگین . اونجا اشتباه داوری بود اما اینجا شد مافیای ایتالیا . اگه این گل نبود که به جای بایرن , فیورنتینا میرفت بالا . به قول معروف هرچی عوض داره گله نداره .
آرسنال - Arsenal
اینتر - Inter
بارسلونا - Barcelona
بایرن مونیخ - Bayern Munich
تاتنهام - Tottenham
چلسی - Chelsea
شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk
شالکه - Schalke
رئال مادرید - Real Madrid
رم - Roma
کپنهاگن - Copenhagen
لیون - Lyon
مارسی - Marseille
منچستر یونایتد - Manchester United
میلان - Milan
والنسیا - Valencia
دوست عزیز چرا از گل آفساید بایرن به فیورنتینا (پارسال) چیزی نمیگین . اونجا اشتباه داوری بود اما اینجا شد مافیای ایتالیا . اگه این گل نبود که به جای بایرن , فیورنتینا میرفت بالا . به قول معروف هرچی عوض داره گله نداره .
این چه سایتیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بایرن که![]()
بابا ایول . عجب سوتی دادی . نکنه بایرن بعد از باخت صعود کرده و ما بی خبریم
اشتباه شد !
اصلاح شد...!![]()
پس ادرس اشتباه داری :ی
من فقط چند تا از کامنت های بچه های اونجا میزارم تو همین چند روز !:ی
کافیه؟ولی بهترین گزینه ها برای رو به رو شدن به نظر من شاختار و تاتنهام هستن، بعد از اونا هم اینتر و چلسی! با شالکه و بارسا که اصن دوست ندارم رو به رو بشیم،
در مرحله بعد امیدوارم به شالکه یا شاختار برخورد کنیم... به نظرم این دو گزینه بهتر از بقیه هستن اما بدترین گزینه ها هم می تونن بارسلونا ، منچستر و چلسی باشن
راستی اگه مرحله بعد با بارسا بیفتیم چی؟
من ترجیح میدم به شاختار ، اینتر یا چلسی بخوریم. نسبت به سایر رقبا بهترن.
با اين که داوري باز هم قطعا در صعود بارسا موثر بود ولي نمي شه بازي عاليشون رو در نظر نگرفت.پيش بيني شخصي من اينه که بارسا امسال هم همه ي جام ها رو درو مي کنه
بارسا رو هم از همین الان قهرمان اروپا بدونید!
در کل اگه رئال وضع درست حسابی داشت نتایج بارسا برام مهم نبود و حتی دوست نداشتم حذف بشه ولی میترسم لیون رو بزنیم و بعد بخوریم به بارسا و 4-5 تا دیگه نوش جان کنیم ! خدایی رئال چطوری میخواد زیر این پرس شدید بارسا و دوندگی بی امانشون مقاومت کنه ؟ خدا در دو ال دربی پیش رو بهمون رحم کنه .
حالا کامنت بچه های بارسا
خوب نظرات چند نفر از دوستان رئال و بارسایی رو در کانون هوادارنشون گذاشتم حالا کی بیشتر میترسه ؟:ی ما که هر تیمی نزنیم رئال 5 تا و 6 تا فعلا داریم میزنیمخوشبختانه نگرانه تیمی که تو قرعه کشی بهمون میفته نیستیم چون هر تیمی باشه سوراخ میشهولی امید وارم بلا یا اتفاق بد دیگه ای برای بازیکنان پیش نیاد
اگه بلاهای آسمونی نازل نشه این فصل تیمی در حد و اندازه های بارسا نیس!
راستی من دوست دارم حریف بعدی بارسا یکی از دو تیم منچستر و اینتر باشه
جدا میگم خیلی فرقی واسم نمیکنه شالکه باهامون بازی کنه یا چلسی یا رئال یا هر تیم دیگه ای. ولی بهتره تو همین مراحل حذفی تیمهای انگلیسی حذف بشن که فکر کنم فقط بارسا توانایی این کارو داره.
فکر نمی کنم برای بارسا رغیب مهم باشه بلکه براشون مهمه در مقابل اون تیم یه بازی ناب اروپایی ارائه بدن تا همه از دیدنش لذت ببرن
من به شخصه دوست دارم به اینتر،بایرن یا منچستر بخوریم.چون معتقدم اینجور تیمها رو راحت تر میشه حذفشون کرد
بهترین قرعه از نظر من همون مادریده ، جدی میگم ،
درمورد رئال هم به نظر من لیونو میزنه میاد بالا! ولی نمیتونه خیلی دووم بیاره تو جام!! من میگم بزاریم حلاوت بردن رئال نصیب تیمای دیگه بشه
اتفاقا به نظر من بهترین قرعه مادرید و بدترین قرعه چلسیه!!!چون مادرید ها هر سری 5تا خوردن میان جلوی ما دفاعی بازی کنن
مطمئا هیچ تیمی دوست نداره به بارسا بخوره ولی برای بارسا فرقی نداره به کی بخوره
فینال هم دوست دارم تو ویمبلی به رئال بخوریم چون تو نو کمپ که 5تایی میکنیمشون تو سانتیاگو برنابئو هم که 6 تایشون میکنیم (تو مستایا هم میبریمشون lol ) تو لندن هم ببریمشون تا تو همه جا یک یادگاری از خودمون بجا گذاشته باشیم
جالبترین پستم , پست یکی از مدیران کانون رئال بود خیلی باهاش حال کردم
ولی میترسم لیون رو بزنیم و بعد بخوریم به بارسا و 4-5 تا دیگه نوش جان کنیم
در ضمن نظر سنجی که تو سایت توتال بارسا گذاشته هم جالبه شاختار از رئال ترسناکتر هست :ی
http://totalbarca.com/
good luck
Last edited by xmehr; 17-03-2011 at 15:41.
بارسا چجور نيست؟بعد اینکه چلسی یه بازی قدرتی ارائه میده که همین باعث میشه کار رئال خیلی سخت بشه...
منچستر هم که همون اسمش کافیه واسه ترسیدن!: دی
در حالیکه بارسا اینطوری نیست...
خيلي راحت تر از چلسي و منچستره؟
كلا پاي استدلالهاتون خيلي چوبيه
دوستان اينقدر اصرار كردن كه ديگه مجبور شديم با اجاز بزرگترها اقرار كنيمعلیرضا جان این جمله بعدا بر علیه خودت در انجمن استفاده خواهد شد و " هورا ، بالاخره اعتراف کرد"
البته اگه قاضي تو باشي هراسي ندارم
منم انتظار داشتم صداي جناب عليفر رو بشنومجای سرهنگ دیشب خالی بود ، مگه میشه بازی رئال با تاخیر پخش بشه و سرهنگ گزارش نکنه ؟؟
و از نظراتشون استفاده كنم
Last edited by گرافيكار; 17-03-2011 at 15:57.
من که نمیدونم این نظرات از کجا میان اما بخاطر نظرات چند نفر، شما همه رو به یک شکل میبینی؟!پس ادرس اشتباه داری :ی
من فقط چند تا از کامنت های بچه های اونجا میزارم تو همین چند روز !:ی
تر و خشک باهم....؟!
اخه چرا از چیزی که نمیدونید نقل قول میگیرید؟؟بارسا چجور نيست؟
خيلي راحت تر از چلسي و منچستره؟
كلا پاي استدلالهاتون خيلي چوبيه
چون اسم بارسا اومده؟!
من میگم دوست ندارم رئال با چلسی یا منچستر رو به رو شه و بقیه تیم ها برام مهم نیست...همین..
قرار نیست برای شما بگم چرا...!!
در ضمن مشخه که من عقل و استدلال و اینا ندارم که اگه داشتم، با شما(جمع)، بحث(بحث که چه عرض کنم!) نمیکردم...
شمایی که میاید میگید گذشته گذشته اما وقتی به نفعتونه، میاید فینال 2 سال قبل رو مثال میزنید...
+
جالب میشه اگه یه نظر سنجی برگزار بشه که "بی منطف ترین هواداران رو کدوم تیم داره؟"
هر چند جواب مشخصه اما اگه واقعا برگزار بشه، خیلی از بحث ها صورت نمیگیره دیگه...
احتمالا نتایج رودررو پنج بازی اخیر یه حالت بیتفاوتی رو برای شما به وجود آورده.
FC Barcelona Real Madrid 2–0 (0–0)
Real Madrid FC Barcelona 2–6 (1–3)
FC Barcelona Real Madrid 1–0 (0–0)
Real Madrid FC Barcelona 0–2 (0–1)
FC Barcelona Real Madrid 5–0 (2–0)
پیش بینی شما برای نتیجه بازی بعدی چی میتونه باشه؟ البته اگه لطف کنین به تیم بارسا هم یه نگاهی بندازین.![]()
دوست عزیز مورینیو رو نمیشه دست کم گرفت . یادمه پارسال قبل از بازی نیم نهایی با اینتر بارسایی ها بد جوری به برد 2-0 شون مینازیدن . اما تو جوزپه مه آتزا 3-1 به همون اینتر باختن .
این همه گفتن پلاتینی و بان کیی مون با بارسا هست
حالا یه سوال داشتم از شما.
اگه گل صحیح بویان کرکیچ الکی و به لطف داور مردود اعلام نمیشد آیا باز مورینیو رو موفق میدونستین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)