واليبال كار خيلي سختي پيش رو داره.....ژاپن پاسور اصلي خودشو داره كه خيلي كارو سخت ميكنه
ايشالا ببرن.....
حميدرضا قليپور در ووشو
خديجه آزادپور در ووشو
محسن محمد سيفي در ووشو
عليرضا نصرآزاداني در تكواندو
يوسف كرمي در تكواندو
محسن شادي در قايقراني
محمد باقري معتمد در تكواندو
بهداد سليمي در دسته +105 كيلوگرم وزنهبرداري
سعيد عبدولي در كشتي فرنگي
اميد نوروزي در كشتي فرنگي
بابك قرباني در كشتي فرنگي
طالب نعمتپور در كشتي فرنگي
ذبيحالله پورشيب در كاراته
جمال ميرزايي در كشتي آزاد
صادق گودرزي در كشتي آزاد
احسان حدادي در پرتاب ديسك
احمدرضا طالبيان در قايقراني
سجاد مرادي در دوي 800 متر
رضا يزداني در كشتي آزاد
جاسم ويشگاهي در كاراته
واليبال كار خيلي سختي پيش رو داره.....ژاپن پاسور اصلي خودشو داره كه خيلي كارو سخت ميكنه
ايشالا ببرن.....
چهارمی ایران قطعی شد
خبر فوری/ ایران به مقام چهارم بازی های آسیایی رسید
کاروان اعزامی ایران با کسب ۲۰ مدال طلا ، ۱۲ نقره و ۲۵ برنز به مقام چهارم بازیهای آسیایی رسید. این مقام در حالی برای کاروان ایران به دست امد که دقایقی پیش قزاق ها از رسیدن به طلای ۴ در ۴۰۰ متر زنان در دوومیدانی بازماندند و با این نتیجه چهارمی کاروان ایران قطعی شد. اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.
در تاریخ جمعه, ۵م آذر, ۱۳۸۹ و ساعت ۳:۰۶ ب.ظ
يكي مثل مارادونا بعد از دوم شدن توي جام جهاني از ناراحتي اشك ميريزه
يكي مثل روبرتو باجيو بدترين خاطره شو از دست دادن ضربه پنالتي توي فينال جام جهاني و دوم شدن ميدونه
اون موقع ما تا فينال خوبيم اما توي فينال از پيش باخته برا باختن ميريم و بدون اينكه زور كافي بزنيم ، ميبازيم و به خودمون تبريك ميگيم كه تا همين جا رسيديم
در حاليكه توي ورزش هميشه بايد طمعكار باشيم
اگه زور بزنند و برا باختن نرند اما ببازند ، زياد ناراحت نميشم. ناراحتيم اينه كه بدون زور زدن و از پيش باخته ميرن. بسكتبال از چين باخت اما زياد ناراحت نشدم چون برا باختن نرفتند اما كبدي و هندبال نيمه اول .................
من فکر کنم تیمهای ما مشکل روحی و عدم تمرکز را در مواقع حساس دارن.
به نظر من باید در کنار کارهای بدنسازی و تاکتیکی از روانشناسان زبده هم استفاده بشه
کبدی رو قبول ندارم واقعاً هند قدرتش خیلی زیاده اتفاقاً کبدی خیلی انگیزه قهرمانی داشتن و فقط زورشون نرسید
هندبالم فکر میکنم کره قدرتش بیشتر بود به حرفای این کارشناسا گوش نکن
ژاپنم که گربه سیاه ما ایرانیها تو همه چیز بوده والیبالم دارم کم کم مطمئن میشم میبازیم ولی من به اینا فکر نمیکنم حقیقتش دلم نمیخواد دیگه به نیمه خالی لیوان نگاه کنم
بگذارید خوش باشم بگذارید این همه غیرتو افتخارآفرینی رشته هایی که ما سالها ازشون بیخبر بودیمو بهش فکر کنم
والیبالم اگر ببازن حتماً ژاپن بهتره و زورشون نمیرسیده به هرحال ناراحت نیستم
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
اصلاً باهات موافق نیستم
هیچ میدونی چقدر تو این بازیها مدالهامون خوشرنگ شد ؟ در حالیکه اکثر کشورها کلی برنزو نقره آوردنو از طلا محروم شدن ما کمترین ضریب از دست دادن طلا رو داشتیم این یعنی اتفاقاً تو شرایط حساس بهترین نتیجه رو گرفتیم چهارمیمون به خاطر همین طلاآوریا بود
البته استفاده از روانشناسم چیز خوبیه کلاً باید به ورزشکارا روحیه داد حالا یا تشویق یا روانشناس یا صحبتای یه مربی خوب
خاک بر سر والیبالیست ها
ابرومون رو بردند
تا حالا با چنین اختلافی به ژاپن در 10 سال اخیر نباختیم
امیدوارم بتونند جبران کنند گرچه خیلی خیلی بعیده و نیاز به معجزه هستش
هندبال چه کار کرد؟
دسترسی به تی وی ندارم
28-32 باخت !!!هندبال چه کار کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)