بعید میدونم اصل باشه.چند بهتون گفته؟چرا بهتر از این نمیخرید؟
بعید میدونم اصل باشه.چند بهتون گفته؟چرا بهتر از این نمیخرید؟
هر 45 روز یکبار البته نا گفته نماند که مربیمون برنامه درست و درمون نمیده منم باشگامو عوض کردم
30هزار تومانه برای شهرستان ها این جورییه تا برسه دستمون قیمت ها 2برابر می شه.
تعویض برنامه تمرینی دوره خاصی نداره و شما میتونی هر وقت دلت خواست حرکت جدید با بار وزنه جدید ضمیمه کنی .
مدت هاست که برنامه تمرینی من و هم تیمی هام چند حرکت فیکس داره ( به اجبار ) و بقیه به صورت دائم در حال تغییره .
شما میتونی هر بار که دیدی به حرکتی احساس خاصی نداری و روت فشار نمیاره تغییرش بدی
تغییر بار وزنه - تمرین سبک و پرتکرار - سوپرست ها و ... بهت کمک میکنه که جهش عضلانی داشته باشی و توقف تو کار نیست .
با توجه به سن رشدت بسیار به وزنه جواب میده بدنت .
بهت پیشنهاد میکنم برای فرار از تمرین زدگی و تکراری شدن حرکات یه حرکت دوست داشتنیت رو انتخاب کنی و 3 ست با 30 تکرار یا 2 ست با 50 تکرار انجام بدی و تاثیرپذیری حرکت رو حس کنی!!!
برای شروع این پیشنهاد رو دارم . بعد میتونی سراغ سوپرست و تغییر حرکت و ... بری .
رو یه عضله امتحان کن . مثلا بازو . با مثلا جلوبازو هالتر 1 ست گرم کردنی و 3 ست 30 تکراری قاعدتا با وزنه خیلی کمتر از حد توانت اجرا کن .
مگه تو بازار الان مکمل اصل هم هست ؟!؟!
قیمتش و اسمش شاید اصل باشه !!! ولی خودش نه !
این هم که تاثیر میذاره اثر طبیعی درصد خالص بودنشه . حسابشو بکن اگه 100% مکمل ناب باشه چی میشه !
...
یه دوره ای این به اصطلاح ساندیسی ها خوب تو بازار بود . هم قیمتش مناسب هم تاثیر خوبی می ذاشت . ولی همینم خراب شد .
قبلا یه سری مارک هایی پیشنهاد میدادم . ولی الان میترسم هر چی بگم بیشتر آسیب برسونه به طرف !
ویدر که پاش از ایران قطع شد دیگه مکمل حسابی ندید م .
بله هست ولی قیمتشون یه کم بالاست. من خودم سراغ دارم هر کی هم میگه قلابین پیغام بده تا براش کامل توضیح بدم که قلابی نیست![]()
مکمل اصل دیگه پیدا نمیشه .
دوستان مربی من گفته قرص تراپوتیک هر روز یکی بخور . ولی تو اینترنت که سرچ میکنم نوشته واحد ها ویتامینش زیاده و بدون دستور پزشک نخوریدش.
حالا چیکار کنم ؟
حالا بنده نظرم رو همون مینرال هستش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه مکملی ؟؟؟مکمل اصل دیگه پیدا نمیشه .
یکی منم روشن کنه
پیدا میشه دوست من فقط باید یه کم بیشتر خرج کنید میبینید که پیدا میشه![]()
من قبل عید 1 پروتیین کیسه ای خریدم.
مارکش KAIZEN بود.خریدم 70 تومن.
تاثیرش بد نبود.ولی اونجوری که انتظار داشتم نبود.
به نظر من هر چقدر که پول بدی همونقدر پروتیین اصل میخوری!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)