تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 124 اولاول ... 4484909192939495969798104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این فقط مختص پراید نیست، خیلی از خودروهای داخلی این مشکل (البته اگر اسمش مشکل باشه!) رو دارن. شما با جی پی اس گوشی سرعت رو کنترل کنید برای پراید حدود 9 کیلومتر بیشتر نشون میده. بیشتر جنبه ایمنی داره و ایراد حساب نمیشه
    اونوقت اگر بخواهیم توی 6000 تا روغن عوض کنیم باید کیلومتر شمارمون به 6600 برسه دیگه؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اونوقت اگر بخواهیم توی 6000 تا روغن عوض کنیم باید کیلومتر شمارمون به 6600 برسه دیگه؟
    نه داداش کیلومتر شمار درست کار می کنه.
    منظور دوستان کیلومتر سرعت هست

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه داداش کیلومتر شمار درست کار می کنه.
    منظور دوستان کیلومتر سرعت هست
    دوست عزیز وقتی کیلومتر شما اشتباه باشه طبیعیه که ارقام کیلومتر شما هم اشتباهه مگه اینا دو تا سیستم متفاوت از هم هستن. شما که میگی 100 را 110 نشون میده توی 100 کیلومتر پیمایش هم کیلومتر شمار شما 110 پیمایش نشون میده میگی نه امتحان کن

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا من دوتا مشگل دارم،یکی اینکه بعضی وقتا که ماشین ثابته و خلاص واسه خودش گاز میخوره و یکیم اینکه وقتی من تو سرعت پامو رو پدال گاز میذارم موتورم صدای قبلو نمیده
    12600 کار کردم و دوبار بردم واسه تست دوره ای
    حالا اگه واسه این مشگلا ببرم نمایندگی ازم پول میگیرن یا مشمول گارانتیه؟
    اگه پول میگیرن ببرم بیرون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز وقتی کیلومتر شما اشتباه باشه طبیعیه که ارقام کیلومتر شما هم اشتباهه مگه اینا دو تا سیستم متفاوت از هم هستن. شما که میگی 100 را 110 نشون میده توی 100 کیلومتر پیمایش هم کیلومتر شمار شما 110 پیمایش نشون میده میگی نه امتحان کن
    نه اینجوری نیست ، اگه اینجوری باشه که وقتی سرعت سنج رو غیر فعال میکنی ، دیگه کیلومتر شمار هم نباید کار کنه، در صورتی که کیلومتر شمار فعاله و کار میکنه .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس درست حدس زدم که عمدا سرعت سنج رو دست کاری میکنن .

دوستان من یه مشکل دیگه هم دارم :
    من پرایدم رو آخر 91 گرفتم و تا الان 14000 کیلومتر باهاش راه رفتم . یه سری مشکلات جزیی داشته ولی تا الان مشکل جدی خدا رو شکر نداشته ولی یه چند روزی هست احساس میکنم ماشین توی سرعت های بالا ( 120 به بالا ) دیگه مثل قبل به جاده نمیچسبه و سر پیچ ها کنترل عقبه ماشین و یا جلوی ماشین دیگه مثل قبل تو دستم نیست ،
    امروز یکی دو بار واقعا احساس خطر کردم به خصوص از ناحیه جلو و همین مسئله خیلی منو نگران کرده .
    حالا فکر میکنید مشکل از چیه ؟ جلو بندی ؟ تنظیم باد ؟ یا چیزه دیگه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید .
    این سوال ما رو هم مثل اینکه کسی ندید .
    ممنون میشم یکی راهنمایی کنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این سوال ما رو هم مثل اینکه کسی ندید .
    ممنون میشم یکی راهنمایی کنه .
    دوست گرامی سوال شما خیلی کلی پرسیده شده. معمولا این مشکلی که شما میگی به جلوبندی و سیستم تعلیق برمیگرده. به جلوبندی ساز ماهر نشون بدین.

8. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه اینجوری نیست ، اگه اینجوری باشه که وقتی سرعت سنج رو غیر فعال میکنی ، دیگه کیلومتر شمار هم نباید کار کنه، در صورتی که کیلومتر شمار فعاله و کار میکنه .
    بهترین کار تست توی اتوبانه مثلا توی اتوبان قم جی پی اس رو فعال کنی و عدد کیلومتر رو ثبت کنی بعد مقدار پیمایش توی جی پی اس و ماشین رو چک کنی. به نظرم مهمه چون برای تعویض روغن لاستیک و ... همیشه به مقدار پیمایش نگاه می کنیم. به نظر من اگر سرعت با اختلاف نمایش داده میشه عدد کیلومتر هم درست نیست البته اختلاف در سرعتهای بالا خودشو نشون میده و الا توی 50 و 60 و سفرهای درون شهری خیلی به چشم نمیاد اما توی سمند من وقتی کیلومترم روی 130 هست سرعت جی پی اسم 120 هستش

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین کار تست توی اتوبانه مثلا توی اتوبان قم جی پی اس رو فعال کنی و عدد کیلومتر رو ثبت کنی بعد مقدار پیمایش توی جی پی اس و ماشین رو چک کنی. به نظرم مهمه چون برای تعویض روغن لاستیک و ... همیشه به مقدار پیمایش نگاه می کنیم. به نظر من اگر سرعت با اختلاف نمایش داده میشه عدد کیلومتر هم درست نیست البته اختلاف در سرعتهای بالا خودشو نشون میده و الا توی 50 و 60 و سفرهای درون شهری خیلی به چشم نمیاد اما توی سمند من وقتی کیلومترم روی 130 هست سرعت جی پی اسم 120 هستش
    من چهارشنبه میرم دلیجان . اول اتوبان قم کیلومترو نگاه میکنم تا آخرش چه قدر میشه خبر میدم .

12. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من چهارشنبه میرم دلیجان . اول اتوبان قم کیلومترو نگاه میکنم تا آخرش چه قدر میشه خبر میدم .
    جی پی استم باید مسافت رو بندازه حواست باشه
    البته نرم افزار موبایل هم داریم که وقتی سرعتت طبق جی پی اس از حد تعیین شده بالاتر بره الارم میده من برای نوکیا بله از نرم افزار dashboard استفاده می کنم اندرویدم که فکر کنم زیاد باشه که شما می تونی با الارم خود پراید مقایسه کنی
    راه دیگه هم اینه که مثلا وقتی به تابلوی صد تا مونده به قم رسیدی کیلومتر شمارتون ببینی و بعد از رسیدن مثلا 50 به قم ببینی کیلومترت چقدر اضافه شده.
    Last edited by ak313; 24-01-2014 at 23:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •