اونوقت اگر بخواهیم توی 6000 تا روغن عوض کنیم باید کیلومتر شمارمون به 6600 برسه دیگه؟
اونوقت اگر بخواهیم توی 6000 تا روغن عوض کنیم باید کیلومتر شمارمون به 6600 برسه دیگه؟
نه داداش کیلومتر شمار درست کار می کنه.
منظور دوستان کیلومتر سرعت هست
دوست عزیز وقتی کیلومتر شما اشتباه باشه طبیعیه که ارقام کیلومتر شما هم اشتباهه مگه اینا دو تا سیستم متفاوت از هم هستن. شما که میگی 100 را 110 نشون میده توی 100 کیلومتر پیمایش هم کیلومتر شمار شما 110 پیمایش نشون میده میگی نه امتحان کن
رفقا من دوتا مشگل دارم،یکی اینکه بعضی وقتا که ماشین ثابته و خلاص واسه خودش گاز میخوره و یکیم اینکه وقتی من تو سرعت پامو رو پدال گاز میذارم موتورم صدای قبلو نمیده
12600 کار کردم و دوبار بردم واسه تست دوره ای
حالا اگه واسه این مشگلا ببرم نمایندگی ازم پول میگیرن یا مشمول گارانتیه؟
اگه پول میگیرن ببرم بیرون
نه اینجوری نیست ، اگه اینجوری باشه که وقتی سرعت سنج رو غیر فعال میکنی ، دیگه کیلومتر شمار هم نباید کار کنه، در صورتی که کیلومتر شمار فعاله و کار میکنه .
این سوال ما رو هم مثل اینکه کسی ندید .
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه .
دوست گرامی سوال شما خیلی کلی پرسیده شده. معمولا این مشکلی که شما میگی به جلوبندی و سیستم تعلیق برمیگرده. به جلوبندی ساز ماهر نشون بدین.
بهترین کار تست توی اتوبانه مثلا توی اتوبان قم جی پی اس رو فعال کنی و عدد کیلومتر رو ثبت کنی بعد مقدار پیمایش توی جی پی اس و ماشین رو چک کنی. به نظرم مهمه چون برای تعویض روغن لاستیک و ... همیشه به مقدار پیمایش نگاه می کنیم. به نظر من اگر سرعت با اختلاف نمایش داده میشه عدد کیلومتر هم درست نیست البته اختلاف در سرعتهای بالا خودشو نشون میده و الا توی 50 و 60 و سفرهای درون شهری خیلی به چشم نمیاد اما توی سمند من وقتی کیلومترم روی 130 هست سرعت جی پی اسم 120 هستش
من چهارشنبه میرم دلیجان . اول اتوبان قم کیلومترو نگاه میکنم تا آخرش چه قدر میشه خبر میدم .
جی پی استم باید مسافت رو بندازه حواست باشه
البته نرم افزار موبایل هم داریم که وقتی سرعتت طبق جی پی اس از حد تعیین شده بالاتر بره الارم میده من برای نوکیا بله از نرم افزار dashboard استفاده می کنم اندرویدم که فکر کنم زیاد باشه که شما می تونی با الارم خود پراید مقایسه کنی
راه دیگه هم اینه که مثلا وقتی به تابلوی صد تا مونده به قم رسیدی کیلومتر شمارتون ببینی و بعد از رسیدن مثلا 50 به قم ببینی کیلومترت چقدر اضافه شده.
Last edited by ak313; 24-01-2014 at 23:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)