من هم آموزشم در هتل مدرسی که شما میگید هستش درسته که ما رو تا حالا اذیت نکردن ولی این دلیل بر هتل بودنش نیست من در گرهانی هستم که فرمانده من اسمش بهتری که بچه تبریز هستش الحق که فامیلیش رو گذاشتن بهتری چون از همه واقعا بهتره .غذا هاش در حالت کلی خوبه و با برنامه تغذیه ای و جیره ای مناسب صراحی و اجرا میشه .همه چیز از نظم و انظباط عالی بر خوردار هستش تا جایی که به جرات می تونم بگم منظم ترین پادگان ایرانه و همه سربازانش از لیسانس به بالاست .اما بچه ها اخلاق همه فرماندهان با سربازان خوبه بجز فرمانده دزبانی و دزباناش که اصلا در این حد پادگان نیستش و با هر چه سریعتر به فکر دزبان های بی سواد و کم اخلاق که بویی از معرفت نبردن را عوزش کنن .
یه چیز جالب اینه که در رفتن به نماز اجباری نیستش و حتی در آسایشگاهو قفل نمی کنن و هر کس به راحتی میتونه بخوابه اما تو مسجد هنگام نماز خوندن جا واسه سوزن انداختن نیستش همه یک رقم بسیجی تو آسایشگاهی که من هستم قسمت زیادش دکترا ها هستن و بعدش هم به نسبت مساوی لیسانس و فوق لیساغنس هستش .
از همه جای پادگان راضی هستیم بجز دزبانی که اخلاق انسانی را رعایت نمی کنن هر چه سریعتر باید عوضشون کنن.
و از اینجا به یگانه فرمانده عزیزیم که واقعا هر چه دین به فرماندهان گفته واقعا رعایت و عمل میکنه و سربازانش منظم ترین سربازانه پادگانه و همیشه از سربازانش دفاع کرده واقعا خدایی هستش .سلام فرمانده بهتری.....واقعا تو از همه بهتری