شنفتین که میگن ان 8 تایپ دو انگشتی رو ساپورت نمی کنه؟!!!!!!!!!!!
شنفتین که میگن ان 8 تایپ دو انگشتی رو ساپورت نمی کنه؟!!!!!!!!!!!
با سلام . چطوری میشود در N8 بدون استفاده از برنامه های خاص ، اسکرین شات گرفت ؟
با برنامه ی SuperScreenshot v1.10 S^3 هم نتوانستم اینکار را کنم
مشابه این کابل را قبلاً مربوط به دوربین دیجیتالم داشتم . همه ی مدلهای موجود در بازار که فیش سوزنی حالت استریو به AV تبدیل میشود در این گوشی قابل استفاده است یا باید مدلی مخصوصتر تهیه کرد ؟
راستش من با اینا اشنایی ندارم ولی مدلش cu-75 هست.ولی هرچی هست خیلی با حاله
CA-75 . بهش فیش تلویزیون برای N95 هم گفته میشود
از بازار تهیه کردمش به قیمت 9 . جنس مرغوب و اصل باید باشد . البته توی فروشگاههای اینترنتی 7500 زده
فقط مشکل کار اینجاست که CA-75 برای تلویزیونهای دارای ورودی 3 فیش( Component video) ساخته شده نه 2 فیش( Composite video) . روی TVهای دو فیش تصویر نمیدهد
![]()
Last edited by Namdarian; 10-01-2011 at 19:57.
مگه تل دو فیشم داریم؟ اون دیگه چجورشه من فکر میکردم از hdmi جا موندم
بله عزیز . اینجانب یک TV چهارده اینچی پاناسونیک دارم دارای یک فیش صدا و یک فیش تصویر است در بخش AV . یعنی ورودی صدا استریو نیست . سال 76-77 خریدم . روزی نیم ساعت هم انرا روشن نمیکنم چون از راه لپتاپم تلویزیون دیجیتال میگیرم بهمین خاطر سراغ تلویزیونهای LCD یا پلاسما و... بیخودی نرفته ام .
Last edited by Namdarian; 10-01-2011 at 20:29.
سلام خدمت بچه های گل.
امروز رفتیم بازار موبایل تهران به قصد خرید n8، آقا کلا همه ی n8 هایی که داشتن چینی بود (البته تحت لیسانس فنلاند) و قیمت چینی با گارانتی 595 تومن بود (سری های چینی بدون گارانتیش نبود!)، من توقع همچین قیمتی رو نداشتم و فکر می کردم حتی فنلاندیش دور و ور 540 می گرده (البته من قیمت نداشتم، اگه قیمت رو بالا پایین فکر کردم تعجب نکنید.). یه چند جا هم بود که فنلاندیش رو داشتن، اما این فنلاندی ها بدون گارانتی بودن با قیمت 610 تومن. خلاصه من نخریدم، گفتم بیام اینجا با شما اساتید یه مشورت کنم و فردا یا پس فردا برم بخرم.
1. لطفا چند نفر از دوستان که گوشی رو جدید خریدن، قیمت بدن، بگن ساخت کدوم کشوره، با گارانتی یا بدون گارانتی، و لطف کنن بگن که از کجا خریدن!
2. کلا فرق بازار موبایل تهران با علاالدین چیه؟! من از کرج اومدم تهران که گوشی رو ارزون تر بگیرم، ولی بازار موبایل قیمتاش هم سطح با همینجا و در برخی موارد بالاتر بود! علاالدین هم به همین صورته؟! چه می دونم، من زیاد اطلاعات ندارم، ولی فکر می کنم علاالدین قیمتاش معقولانه تره، نه؟! یا مثلا خرید گوشی از علاالدین نیاز به بردن متخصص داره که گوشی مشکل دار بهت ندن؟!
3. گرفتن گارانتی برای n8 ارزش داره!؟ اگه بله، چه گارانتی مناسبه؟! چقدر فرق معاملست؟!
4. قیمت فنلاندیش با گارانتی یا بدون گارانتی تو بازار چنده؟! نقری اش هم پیدا میشه!؟ (نقریه گارانتیه فنلاندی هست؟!)
دوستان گلم، شرمندتونم! اگه می شه چند تا از بچه ها نظراشون رو ارائه بدن!![]()
Last edited by Dead Space; 10-01-2011 at 21:30.
من از کرج قیمت کردم اصل فنلاند گارانتی اصلی 575 تومن 1 هفته پیش (از گلشهر)
از پایتخت هم قیمت کردم همین قیمت بود
دوست عزیز dead space منم قصد خرید این گوشی دارم ولی موندم چی کار کنم!
خب قیمتی که شما گرفتید عالیه! گارانتی اصل، فنلاندی! برای چی موندی چی کار کنی، من بین n8 و desire hd موندم، شما مشکلت سر چیه!؟ در ضمن چه رنگبندی هایی داشت؟!من از کرج قیمت کردم اصل فنلاند گارانتی اصلی 575 تومن 1 هفته پیش (از گلشهر)
از پایتخت هم قیمت کردم همین قیمت بود
دوست عزیز dead space منم قصد خرید این گوشی دارم ولی موندم چی کار کنم!
آخه تا سه هفته پیش هر هفته 20-30 تومن میومد پایین منتظر بودم شیرین قیمتش بیاد پایین ولی الان حدودا 2 هفته هستش که قیمتش تکون نمیخوره(شاید در حد 10 تومن)
راستش رنگبندی شو نپرسیدم
وقت کنم بازم میرم قیمت بگیرم ببینیم اوضاع چجوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)