کجاش زشته ، من که خیلی با ظاهر گوشی حال می کنم .
وی.پی.ان نمیخوره . اما اگه به بادا 2 آپدیت کنی داره .
کجاش زشته ، من که خیلی با ظاهر گوشی حال می کنم .
وی.پی.ان نمیخوره . اما اگه به بادا 2 آپدیت کنی داره .
اقا میگم این صفحه ش ضد خشه ؟ یعنی محافظ نمیخواد ؟
ورژنش اینه :
s8530jpkg1
اپدیت میخواد ؟
نرم افزار و ایناش قضیه ش چیه ؟ باید چه جوری نصب کرد برنامه هاشو ؟
سلام .
صفحه این گوشی ضد خشه اما بهتره شما یه محافظ صفحه خوب که تقریبا 4000 تومن قیمتشه تهیه کنی .
خوب اگه فریمورش فارسی داره بهتره که دیگه دست کاریش نکنی تا بادا 2 براش ریلیز بشه .
برای استفاده از نرم افزار و بازی باید کایز دانلود و نصب کنی و یه اکانت بسازی .
دانلود آخرین ورژن کایز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویو 2 دارم اگه کسی سوالی داره بگه تا جواب بدم
اقا این قسمتی که مموری توش میره چرا اینطوری؟ باید لق باشه ؟
ویرایش : مشکل حل شد !
Last edited by behrouz206; 25-12-2011 at 23:30. دليل: مشکل حل شد
من کیز نصب کردم توی سامسونگ اپز هم رفتم ولی نتونستم برنامه چیزی بگیرم . چه طوری باید رو اینا برنامه و بازی ریخت ؟
مرسی
وقتی کیز رو نصب کردی باید گزینه ی سامسونگ اپس رو بزنی وقتی رفتی تو سامسونگ اپس باید یه حساب ایمیل داشته باشی البته نمی دونم که باید گوگل باشه یا یاهو من که با جیمیل رفتم.
روی sign in کلیک کنید و ایمیلتان را وارد کنید بعد در قسمت برنامه های رایگان روی گزینه ی get که نارنجی رنگ هم هست کلیک کنید تا دانلود بشه.
اگر سامسونگ کیز گوشی شما رو نشناخت باید یک بار گوشیتون رو خاموش و روشن کنید و دوباره به کامپیوتر وصل کنید .
اگر سامسونگ کیز گوشیه شما رو تونست بشناسه در سامسونگ اپس میرید تو گزینه ی my download و برنامه های دانلود شده رو نصب میکنید من الان نزدیک 40 برنامه دانلود کردم.
اقا حل شد. مممون
این بادا 2 کی میاد ؟
توی تستا من بادا 2 را دیدم ولی به نظرم بادا 1.2 قشنگ تر بود![]()
اقا ممنون. حل.
میگم این بادا 2 کی میاد ؟
نمیدونم والا هر موقع بیاد وقتی برنامه کیز رو باز کنی بلافاصله یه پیغام بهت میده که اپدیت کنی نگران اومدنش نباش همه چیزت با برنامه ی کیز حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)