سعید جان فکر نکنم اجازه این کار رو بدن منم از مجبوری اینجا میذارم . اگه همشو توی پست دوم بزارم باز اینجوری صفحه خیلی سنگین میشه ممکنه بعضی از عکسها لود نشه . نمیدونم چیکار کنم .
سعید جان فکر نکنم اجازه این کار رو بدن منم از مجبوری اینجا میذارم . اگه همشو توی پست دوم بزارم باز اینجوری صفحه خیلی سنگین میشه ممکنه بعضی از عکسها لود نشه . نمیدونم چیکار کنم .
حرف دوستمون درسته
پست های آموزشی وسط یه تاپیک 100 صفحه ای خودشو نشون نمیده.
یه تاپیک جدا براش باز کنید
بهترین راه حل اینه توی پست دوم لینک پست های آموزشی قرار داده بشه اینطوری هیچ وقت گم نمیشه نیازی هم به حفظ کردنشون هم نیست هر کی خواست می تونه با مراجعه به پست دوم آموزش خاص رو پیدا کنه لینک پست رو...
خدایی برا این آموزشای حسین آقا باید یه تاپیک مجزا زده بشه . لینک یست رو هم صفحه ی اول میشه گذاشت ولی اگه تاپیک مجزا زده بشه خیلی عالی میشه .
.
جالبه من BE A PRO بازی میکنم برای اینکه یک فصل زود تموم شه لیک استرالیا رو برداشتم
ولی حالا میبینم باید 36 تا بازی انجام بدم اون هم با 10 تا تیم توی لیگ این دیگه چی
مگه لیگ نباید با 18 تا بازی تموم شه
چقدر این منیجر مد فیفا حال میده کلا خود فیفا حال میده
فقط فیفا باید یه فکری برای ارتقا گرافیک باشه بخصوص چمن بازی و صورتهای بازیکنا
و اینکه با این گرافیک بازم یکم مشکل لگ داره بازی ولی تو این کار کنامی میتونم بگم کارش حداقل واسه گرافیک و نرم اجرا شدن عالیه
از همین الان منتظر نسخه 2012 فیفا هستم![]()
نه مال لیگ استرالیا اینطوریه باید رفت و برگشت رو دو باره رفت و برگشت بازی کنییعنی بازی رفت خودش رفت داره برگشت هم همینطور
خوشن خرمن ها این استرالیایی ها
![]()
من موقع نصب بازی با این ارور مواجه می شم کسی میدونه مشکل چیه؟
بالاخره کسی نگفت که این بازی رو با گیم پد هم میشه بازی کرد ؟
اگه میشه پس چرا دسته من توی pes 2011 جواب میده ولی تو این بازی نه ؟
بله میشه بازی کردبالاخره کسی نگفت که این بازی رو با گیم پد هم میشه بازی کرد ؟
اگه میشه پس چرا دسته من توی pes 2011 جواب میده ولی تو این بازی نه ؟
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
نه مال لیگ استرالیا اینطوریه باید رفت و برگشت رو دو باره رفت و برگشت بازی کنییعنی بازی رفت خودش رفت داره برگشت هم همینطور
خوشن خرمن ها این استرالیایی ها
![]()
اسکاتلند چطور ؟؟؟ اون هم داره یا IRISH هم چطورر داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)