چون آپ هستی و جزو اساتید هستی براتون لینکو گذاشتم دوست عزیز![]()
چون آپ هستی و جزو اساتید هستی براتون لینکو گذاشتم دوست عزیز![]()
والا تو این لینکی که شما گداشتی زده cpu دو هسته ای 1.2 !!!! بعد شما میگی فقط تو باتری فرق دارن!!!!
سیستم عاملش هم آندروید 2.3 هست اینم یک فرق دیگشه اما در کل به نظرم تفاوت آنچنانی نداشته که htc این گوشی رو تولید کرده شاید به خاطر این بوده که میدان رقابت برای زدن گوشی جدید را واگذار نکنه
منظورت اینه که فقط بگه ما هم یه گوشی زدیم؟!
سلامی دوباره
من در کل عرض کردم معمولا مدل جدید میزنن تمام آیتم هاش رو عوض میکنن و ضعفای مدل قبل رو طبق سیاستاشون تغییر میدن
این hd2 قیافش و خیلی جیزاش عین hd سادست من میگم 80 در صد همون hd عادی هست و این به نظر من اشتباهه
به نظر من hd2 خیلی خیلی میتوانست قوی تر و جذابتر باشد تازه مشکلات hd رو هم از بین میبرد و میتونست یک انتخاب ایده آل باشه ولی به نظر من نمیصرفه بخاطر این مدل یه 4 ماهی صبر کرد من خودم شدیدا به یک گوشی با قابلیت های بالا نیاز دارم
پس صبر کردن به نظر من واسه خریدن این مدل اشتباهه
من پیشنهاد میکنم صبر کنی!
البته نه برای خریدن این مدل!
تقریبا گوشیهای جدید همگی توی یه برهه ی زمانی عرضه میشند و میتونی بعد از عید با مقایسه ی اونها انتخاب بهتری داشته یاشی!
توي مموري كارد گوشي تو مسير F:\.data\navigator\Data\Maps يك فايل هست به اسم Singapore.cmap با فرمت cmap.
چون گوشي من براي سنگاپوره نقشه اونجا رو خودش داره . با برنامه مپ هم كه ميرم بدون وصل شدن به اينترنت نقشه سنگاپور كامل هست. به احتمال زياد بصورت افلاين از اين فايل ميخونه. كسي اين فايل رو براي ايران داره؟؟؟ اگر باشه خيلي عاليه و ديگه نيازي به برنامه هاي مزخرف ديگه مثل ماوريك و نويتل نيست. واقعا جي پي اس نوكيا چيز ديگه اي هست. اگر جوابم رو بدين ممنون ميشم.![]()
توي اين يك هفته اي كه اين گوشي رو خريدم چند ايراد بعضا كوچك رو ديدم كه بد نديدم اينجا بنويسم.
1- توي گوشي 100 تا عكس با 200 تا ميوزيك و 20 تا كليپ ريختم. ولي هر دفعه كه گالري رو باز ميكنم شروع ميكنه به Refresh كردن. كلي وقت تلف ميكنه.اين كارش خيلي رو اعصابه
2- حتما بايد گوشي رو تمام شب روشن بذاري تا صبح زنگ Alarm بزنه بيدار بشم
3- تو تنظيمات صدا حالتي كه زنگ گوشي از صداي كم به صداي زياد بره رو نداره . اصطلاحا همون Raising. يك هو زنگ ميخوره آدم سكته ميكنه
4- چيزي به اسم Call Duration نديدم. هرچي گشتم پيدا نشد. شايدم باشه؟!!!
اين ايرادات به نظرتون بخاطر سيستم اندرويد هست يا اينكه HTC كم كاري كرده؟؟
اميدوارم از گوشيتون لذت ببريد
آره به نظر منم ارزش صبر کردن رو نداره چون دقیقل 4ئاه دیگه باز htc desire hd3 میخواد بیاد و همینجور باید صبر کنی پس.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)