ورژنی که من استفاده کردم ورژن 5.1.22 بود.اینم عکس:
البته تو گوشی من همه کلمه ها رو درست نشون میداد!اینجا بعضی هاشون رو مربع مربع نشون داده!
لینک دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژنی که من استفاده کردم ورژن 5.1.22 بود.اینم عکس:
البته تو گوشی من همه کلمه ها رو درست نشون میداد!اینجا بعضی هاشون رو مربع مربع نشون داده!
لینک دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by solo8; 23-03-2011 at 09:36.
تیک او گزینه USB Debuging همیشه فعاله!
با تشکر.
احتمال داره از USB سیستمون باشه
یعنی چی؟ مگه میشه ؟ آخه ب یه خاموش-روشن کردن گوشی خوب میشه!؟
با سلام دوست عزيز!اون اكس باكس چند؟ميشه واسم پ.خ كنيد!يا شماره واسه تماس لطف كنيد؟تهرانيد؟
دوست عزی زجای مطرح کردن شوال اینجا نبود!!!
البته خیلی خیلی ببخشید که میگم.ولی به ایشون پ.خ کنید یا تو پروفایلشون پیغام بذارید.
عذر میخوام که دخالت کردم...
نه اتفاقا ممنونم كه راهنمايي كرديد!خودمم همچين حدسي زدم!ولي بزاريد به حساب تازه كاري!
بله احتمالش هست البته ممکن هم هست از گوشی باشه ولی همچین مشکلی امکان داره از سیستم هم ناشی بشه
حالا وقتی گوشی خاموش روشن میکنید کابل ارتباطیش به سیستم وصل هست یا نه؟ اگه جواب مثبت بگید تا راهنماییتون کنم چون احتمال اینکه از سیستم باشه بیشتر میشه خصوصا سیستمهایی که مادربرد سوکت 478 دارن ویا سیستمهایی که دستگاههای USB زیادی بهشون وصل میشه
ولی اگه گوشی موقعی که خاموش روشن می کنید جدا ازسیستمه احتمال اینکه از گوشی باشه بیشتر میشه
من به این نتیجه رسیدم تا وقتی فونت فارسی یا عربی رو گوشی نباشه محاله با اوپرا یا هر براوزر دیگه ای فارسی رو دید!
دوستانی که گوشیشون فارسی داره لطف کنن با روت اکسپلورر برن به این آدرس : system /fonts
اونجا فونت DroidArabic یا هر فونتی که arabic یا persian یا farsi نوشته رو برامون آپلود کنن تا بریزیم رو گوشیمون مام براوزر فارسی داشته باشیم دم عیدی صواب داره!
ممنون از دوستانی که همکاری میکنند( مخصوصا آقا مهدی گل!)
درسته.ولی اگه گوشیتون فارسی رو حتی جدا جدا هم نشون بده این مرورگر ها اونا رو درست نشون میدن.یعنی باید در این حد گوشی فارسی رو بخونه!(جدا جدا.م ث ل ا ی ن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)