تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 94 از 157 اولاول ... 4484909192939495969798104144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

نه اتفاقا خوب شد همچین چیزی پیش بینی شد اگه دقت کنیم یه سری درسهای خوب میشه گـرفـت.

مثلن ، طرف حالا بترسه برای من مهم نیست ، ولی خودکشی آخه ؟؟؟؟ ینی طرف اینقد جو گیـر بشـه

که بگه چون من قراره بمیرم ، خودم برم خودکشی کنم ! واقعن اگه همچین طرز فکری داره همون بهتر

که بره خودکشی کنه ، هم خودش رو نجات بده از جهالت و هم ما رو از لوث وجودش خلاص کنه.

2. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    زیر سایه خدا

پيش فرض

2012 داره تموم میشه باز عده به خرافات این نظریه اعتقاد دارن

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

احتمالا اون تاریخی که مایاها برای اتمام دنیا پیش بینی کردن همون تاریخ اتمام کار س.و.ر.ی.ه هست و بعدش هم تاریخ جدیدی رو میشه و حمله به ا.ی.ر.ا.ن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نه اتفاقا خوب شد همچین چیزی پیش بینی شد اگه دقت کنیم یه سری درسهای خوب میشه گـرفـت.

مثلن ، طرف حالا بترسه برای من مهم نیست ، ولی خودکشی آخه ؟؟؟؟ ینی طرف اینقد جو گیـر بشـه

که بگه چون من قراره بمیرم ، خودم برم خودکشی کنم ! واقعن اگه همچین طرز فکری داره همون بهتر

که بره خودکشی کنه ، هم خودش رو نجات بده از جهالت و هم ما رو از لوث وجودش خلاص کنه.
    خب این بخشی از پیامد های این پیش بینی هستش ، از یک طرف دیگه هم نگا کنیم میشه اینجوری گفت :
    طرف تا الان هرچی و هرکی بوده تو این مدت کم تصمیم میگیره آدم شه و از همه طلب حلالیت میکنه و خیلی از کارهایی که از نظر خودش کار نیکی نیست رو انجام نمیده و
    خودش رو برای مرگ آماده میکنه و بر فرض بی اساس بودن این پیش بینی ، و زنده موندن همه ، چون ایشون یه مدت پرهیز کرده و در جهاد با نفس پیروز شده ،
    باشد که تا آخر عمر همینگونه بماند و رستگار شود

6. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

2012 داره تموم میشه باز عده به خرافات این نظریه اعتقاد دارن
    سلام . هنوز یک ماه ازش مونده یعنی حدود 31 روز . در یک ثانیه میتونه خیلی اتفاقها بیافته و دنیا رو به پایان برسونه چه برسه به یک ماه تازه اگر در این یک ماه هم دنیا قِسِر در بره , بالاخره یه روز باید به پایان برسه .

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال .... اون 59 نفری که به گزینه بله رای دادن بیان بگن چرا ؟؟؟؟!!!!!!!!!
    من بعضی جاها خوندم میگن 21 دسامبر دنیا نابود میشه !!!!!!!! دلایلش هم نوشته بود
    1- 21 دسامبر روز جمعه است و شیعه ها و مسلمانان اعتقاد دارند حضرت مهدی جمعه ظهور میکنه
    2- 21 دسامبر شب یلداست که زرتشتیان اعتقاد دارند منجی عالم ، شب یلدا ظهور میکنه
    3- 21 دسامبر زمین و خورشید توی یه موقعیتی قرار میگیرن که منجر به نابودی زمین میشه
    و دلایل مسخره دیگه که به نظرم هیچکدومش اعتبار نداره !!!!!!!!

9. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

زمین درسته بالاخره یک روزی نابود میشه

اما کی؟

زمانی که خورشید سرد بشه یا به احتمال خیلی ضعیف یه سنگ آسمانی بزرگ بتونه خودش رو دوباره برسونه به سطح زمین یا سرد شدن هسته‌ی زمین و ... ؟

نه.

زمین نابود میشه اون هم بخاطر وجود موجودی بسیار خطرناک بنام انسان

تنها راهش هم اینه که عقلای یک ملتی بشوند تصمیم گیرنده آنهم بدور از هرگونه دید ایدئولوژیک

2012 هم تمام خواهد شد و دوره‌ی بعدی آغاز می‌شود . شاید دوره پیش بینی نیوتن یعنی حدود چهل سال بعد.

11. 2 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت kumatso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من که اعتقادی ندارم به اینکه بشر محدود بتونه چیزی به عظمت پایان دنیارو پیش بینی کنه مگه اینکه نقشه شومی تو سر خودش باشه
    یا مثه صدها ادعای دیگه پوچو بیخوده و 2012 هم مثه سالای دیگه امنو امان تموم میشه یا تو این مدت باقی مونده میشینیم فکرامونو میریزیم روهم یجور دسته جمعی خودمونو نابود کنیم که ادعای دوستان توخالی درنیاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا این وسط شاید سوء استفاده هایی هم به وجود بیان...مثلا افرادی در ازای مبلغی ادعای حفاظت از شما رو میکنن یا اینکه پیش گوهایی ادعا میکنن که میدنن چه قسمتهایی از زمین سالم خواهد موند
    .
    شاید این سوء استفاده ها گسترده نباشه ولی مطمئن باشید هست...در مورد این اتفاق هم جایی از قضیه غیر علمیه که انسان هنوز از پیش بینی اتفاقات ساده مثل زلزله ناتوانه...یه اتفاق به این بزرگی رو چطور پیش بینی میکنه ؟

14. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . موضوعی که کمتر کسی بهش توجه کرده اینه که چند درصدِ مردم از خداشونه دنیا هر چه زودتر به پایان برسه . اگر همه پرسی بشه از مردم دنیا , فکر کنم حداقل 80% مردم دنیا بگن اِی الهی زودتر تموم شه راحت شیم , چیه این دنیا ؟ یک دقیقه بخندیم پشتش باید یک ساعت حسابِ اون یک دقیقه خنده رو پس بدیم

16. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •