معلومه بروبچ لیگ برتر حوصلشون سر رفته که کل میندازن.......اخبار مخباری هم که نیست
![]()
معلومه بروبچ لیگ برتر حوصلشون سر رفته که کل میندازن.......اخبار مخباری هم که نیست
![]()
به همهی حریف های باحال
شیاطین میگم
که دیگه امسال دلتون رو صابون نزنید
قهرمانی امسال
فقط وفقط از آن شیاطین سرخ
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
منچستریونایتد: 57.5 میلیون یورو برای شوایناشتایگر و هادلستون
آنها این دو بازیکن را میخواهند.
2010/10/29 1500
سایت گل – منچستریونایتد قصد دارد 57.5 میلیون یورو برای خرید باستین شوایناشتایگر از بایرن مونیخ و تام هادلستون از تاتنهام بپردازد.
سر الکس فرگوسن پس از درخواست وین رونی مبنی بر بالا بردن کیفیت تیم پول زیادی از مالکان گرفته و قصد دارد آن را خرج خرید بازیکنان جدید کند.
مایکل کریک و اندرسون فروغ چندانی نداشتهاند، پل اسکولز میخواهد بازنشسته شود و اوون هارگریوز در بیش از دو سال گذشته حتی یک بار هم در ترکیب ثابت یونایتد قرار نگرفته است.
فرگوسن به این ترتیب قصد دارد در ژانویه 34.5 میلیون یورو برای خرید باستین شوایناشتایگر به بایرن مونیخ پول بدهد. قرارداد شواینی در 2012 به پایان میرسد.
استعدادیابهای یونایتد همچنین بازی تام هادلستون را روز شنبه زیر نظر میگیرند. فرگی قصد دارد 23 میلیون یورو هم برای او بپردازد.
فان در سار: اولویت ما در این فصل قهرمانی در لیگ برتر است
این دروازه بان باتجربه هلندی که روز گذشته 40 ساله شد، احتمالا آخرین فصل حضورش در میادین را سپری می کند.
2010/10/29 1700
سایت گل- ادوین فان در سار، دروازه بان منچستریونایتد امیدوار است که بتواند این فصل همراه با تیمش قهرمان لیگ برتر و چمپیونز لیگ شود.
این دروازه بان باتجربه هلندی که روز گذشته 40 ساله شد، احتمالا آخرین فصل حضورش در میادین را سپری می کند.
او در مصاحبه با نشریه میرر گفت:" ما می خواهیم بار دیگر قهرمان لیگ برترشویم. ما فصل گذشته جام را با فاصله ای اندک از دست دادیم در حالی که مصدومان زیادی داشتیم که در بسیاری از بازی ها نتوانستند ما را همراهی کنند. فکر می کنم قهرمانی در لیگ برتر اولویت دارد.البته ما فصل قبل از لیگ قهرمانان نیز خیلی زود حذف شدیم. وقتی جوان تر بودم، فکر می کردم در 30 سالگی از فوتبال خداحافظی کنم. وقتی جوان تر هستید خیلی طبیعی است که فکر کنید آن سن وقت مناسبی برای خداحافظی است.اما من در سن بالایی به منچستریونایتد آمدم و شاید به همین دلیل باشد که هنوز از بازی در این تیم لذت می برم."
فرگی منتظر باشه تا باستین بیاد منچسترمنچستریونایتد قصد دارد 57.5 میلیون یورو برای خرید باستین شوایناشتایگر از بایرن مونیخ و تام هادلستون از تاتنهام بپردازد.![]()
به نظر میرسه رونی به بازی با تاتنهام نمیرسه...درسته؟!![]()
این طور که من شنیدم نمیرسه
ولی به نظر من احتمال 99%
نیمکت ذخیره میشینه
شاید ...![]()
اینجا منچستری از نوع سیتی پیدا میشه؟![]()
There are only two teams in manchester . Manchester United and Man United's reserves
احتمالا به بازی با سیتی هم نمی رسهبه نظر میرسه رونی به بازی با تاتنهام نمیرسه...درسته؟!![]()
به خبر های این سایت گل توجه نکنید ... شواینی؟ نه نه .. من رد الان دنبال گرت بیل و ابراهیم آفلای هستفرگی منتظر باشه تا باستین بیاد منچستر![]()
Last edited by *M!L4D*; 29-10-2010 at 21:00.
بازيكن خوبي هست اشنايدر اما به درد ليگ جزيره و منچستر نميخوره...سايت گله ديگه...بيشتر از اين ازش انتظار نميره....
يه بازيكن تنومند بايد گير بيارن...
تکبیر!There are only two teams in manchester . Manchester United and Man United's reserves
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)