تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 449 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

Defence+ -> Defence+ Setting -> Monitoring setting -> DNS/RPC Client Service

اگه اشتباه نکنم ...
    ولی من یه نظر دیگه ای دارم! چون موقع نصب برای من تاییید کردم که تنظیماتشو ایمپورت کنه ولی بعد نصب پشیمون شدم وخودم دستی رفتم تنظیمات DNS رو به clear cloud تغییر دادم (این صلاحه چون دو شرکت با دو نرم افزار متفاوت همزمان در حال چک کردن هستند) خوب الان به آدرسی که دادید رفتم دیدم هنوز تیک این قسمت زده شده که اصولا باید برداشته بشه ولی اینجوری نبود!
    بازم نمیدونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یک سوال:
    چگونه می توان تنظیمات کل برنامه رو به حالت پیش فرض کارخونه ری ست کرد؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان دیشب تا صبح CIS اتوماتیک کل کامپیوتر رو اسکن کرده صبح که اومدم پای کامپیوتر نتایج اسکن رو زده بود برداشته بود هر چی کرک کیجن هست به عنوان ویروس شناخته بود حالا من بخوام برگردونم چیکار کنم؟الان توی اون صفحه تر قیمت پایینش در گزینه Ignore 4 تا گزینه هست فرق این دو تا گزینه چی هست؟
    Add to Trusted Files
    Add to Exclusions
    هم اولی رو که زدمبعد یه سری کارایی که انجام داد گفت این متتد برا بعضی فایلا امکان پذیر نیست بعدش که دومی رو زدم ضاهرا کل فایلا رو برگردن کرد چون لیست نمایش پاک شد اگه ممکنه این دو تا گزینه رو مفصل شرح دید الیبته یه گزینه هم به نام Once داره که فکر کنم به درد این میخوره که بگیم این یه دفعه بیخیال بشه اگه میشه این رو هم توضیح بدید(فکر نکنم این گزینه به درد من میخورد؟چون لیست کلی بود)
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان دیشب تا صبح CIS اتوماتیک کل کامپیوتر رو اسکن کرده صبح که اومدم پای کامپیوتر نتایج اسکن رو زده بود برداشته بود هر چی کرک کیجن هست به عنوان ویروس شناخته بود حالا من بخوام برگردونم چیکار کنم؟الان توی اون صفحه تر قیمت پایینش در گزینه Ignore 4 تا گزینه هست فرق این دو تا گزینه چی هست؟
    Add to Trusted Files
    Add to Exclusions
    هم اولی رو که زدمبعد یه سری کارایی که انجام داد گفت این متتد برا بعضی فایلا امکان پذیر نیست بعدش که دومی رو زدم ضاهرا کل فایلا رو برگردن کرد چون لیست نمایش پاک شد اگه ممکنه این دو تا گزینه رو مفصل شرح دید الیبته یه گزینه هم به نام Once داره که فکر کنم به درد این میخوره که بگیم این یه دفعه بیخیال بشه اگه میشه این رو هم توضیح بدید(فکر نکنم این گزینه به درد من میخورد؟چون لیست کلی بود)
    با تشکر

اولی یعنی بفرسته توی لیست قابل اعتماد!! (که این فکر نکنم به کار شما بیاد)
    دومی یعنی بفرسته توی لستی که کاری با اونا نداره حالا میخواد ویروس باشه میخواد هر چی باشه (اما اگر اشتباه نکنم اگر فایلی را توی این لیست گذاشتی بعد آدرس فایل را تغییر بدی دوباره میگیره فایلو)

5. این کاربر از myusac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا این کامپیوتر ما فکر کنم بد جوری کارش تموم باشه . من انتی مالویری که دوستمون دادن رو نصب کردم ، اپدیت کردم و 17 تا کرم مرم گرفت پاک کرد و بعد نسخه 5 کومودو رو دانلود و نصب کردم ولی تا نرم افزار رو اجرا میکنم یهو میپره بیرون قطع میشه . راهی بجز فرمت کل هارد دیسک پیدا میشه ؟

ویرایش : سعی کردم که از طریق سیف مود یه اسکنی بکنم که سیف مود رو باز نمیکرد و ریست میشد .
    شما چرا میخوای کل هارد رو فرمت کنید ، اصلا" نیازی نیست . ویندوز عوض کن یا اگه بکآپ گرفتی از ویندوز ،
    Restor کن ، ولی در اولین استارت ویندوز ، My Computer رو باز نکن .

اگه نسخه 5 کمودو رو توی یکی از درایوا ذخیره کردید ، یادتون باشه فقط روی مای کامپیوتر و درایو ها ، راست کلیک
    کنید و بعد Open کنید .
    منظورم اینه ، تا قبل از اسکن توسط کمودو از طریق Safe Mode به هیچ وجه روی هیچ گزینه ای دابل کلیک نکنید .

وقتی کمودو رو نصب کردید ، برید به سیف مد ، حالا میتونید تمام درایوا رو اسکن کنید .

موفق باشید

.
    Last edited by FAR_FA; 21-11-2010 at 10:19.

7. 4 کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

میخواستم بدانم که چگونه میشه تو کمودو بصورت نموداری فعالیت اینترنت رو مشاهده کرد؟ منظورم اینه که سطح دانلود و آپلود و سرعت کنونی رو مشاهده کرد؟ این کار تو ناد32 مشهود بود

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

مهران جان من میخوام یه مدت از clear cloud استفاده کنم . نظر شخصیت چیه ؟ اشکالی نداره ؟
    کلا clear cloud رو پیشنهاد میدی یا dns خود کمودو ؟
    D N S رو غیر فعال کردم از این مسیر مشکلی نیست ؟ Defence+ -> Defence+ Setting -> Monitoring setting -> DNS/RPC Client Service
    Last edited by kaivanika; 22-11-2010 at 02:27.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام رو یه نوت بوک فو جیتسو با رم 4 گیگ کودو رو نصب کنم نظرتون چیه؟مشگلی که پیش نمیاد؟یه مشکلی هم هست اینه که طرف زیاد از کامپیوتر سر در نمیاره .با انجام تنظیمات صفحه اول مربوط به پیام ندادن کومودو میشه امیدوار بود که طرف مشکلی باهاش پیدا نکنه؟
    شما comodo رو که نصب کردید اول برنامه هاشو اجرا کنید. مثلا طرف nero می خواد و ... هرچی لازم داره اجرا کنید براش بعد تنظیمات صفحه اول رو اجرا کنید و گرنه طرف از کمودو خسته میشه.

موفق باشید

سلام دوستان
    من یه نرم افزار دارم که کاری مثل یه پچ رو انجام میده البته خیلی پیشرفته تر (که سالمه و ویروس نیست)
    تمام آنتی ویروسایی که تا الان نصب کردم بهش گیر میدن و ویروس میشناسنش ازرو اسکن
    حالا تو کومودو وقتی که اجراش میکنم بدون اینکه از من سوالی بپرسه میبردش تو trusted files میخواستم ببینم این عادیه
    این لینک اسکن ویروس توتالش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون برنامه توی تاپیک دانلود ویروس بذارید تا بررسی شه.

موفق باشید

دوستان چطوری میتونم از dns خود cis استفاده کنم؟...موقع نصب سوال کرد ولی من اونو ست نکردم..مرسی
    پست دوم تاپیک رو بیارید . نوشته دی ان اس کلر کلود. از اون پست چگونه فعال کردن دی ان اس رو یاد بگیرید. فقط به جای اون اعداد کلر کلود شما این اعداد رو بزنید.

156.154.70.22
    156.154.71.22

موفق باشید

11. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    Add to Trusted Files
    Add to Exclusions
    با تشکر
    Add to Exclusions برای ارسال فایل به لیست سفید آنتی ویروس هست. شما اگه Add to Exclusions کنید دیگه انتی ویروس به اون فایل گیر نمیده. اگه می خواهید از کرک استفاده کنید باید اول Add to Exclusions کنید بعد برای اینکه فایل اجرا بشه و دیفنس ایراد نگیره Add to Trusted Files کنیدش.

دقت کنید اگر توی اسکن clean کنید فایل ها از بین میرن و قابل برگشت هم نیست.

موفق باشدی

13. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با سلام
    من نرمافزارA-squared Free رو نتونستم نسخه رایگانشو پیدا کنم
    توی سایت خودش ورژن پنجش و زده 30 روزه اگر دوستان کسی لینک
    رایگانش رو داره لطف کنه ممنون میشیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •