من حاضرم با محدوديت حجمي باشه ولي سرعت دانلود از 30 كمتر نشه آخه اين چه وضعيه حيف وقت آدم نيست الان كه 2 - 3 روزه سرعت دانلودم از 13.5 شده 21.5 تفاوت رو متوجه مي شم توي 1 ساعت تقريبا 65 مگابايت دانلود دارم يعني در واقع دقيقه اي يك مگابايت و اندي.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
من حاضرم با محدوديت حجمي باشه ولي سرعت دانلود از 30 كمتر نشه آخه اين چه وضعيه حيف وقت آدم نيست الان كه 2 - 3 روزه سرعت دانلودم از 13.5 شده 21.5 تفاوت رو متوجه مي شم توي 1 ساعت تقريبا 65 مگابايت دانلود دارم يعني در واقع دقيقه اي يك مگابايت و اندي.
خوب 6 تومن بیشتر بگذار روش از پارس آنلاین سرویس بگیر که 128 رو تو روز بهت سرعت 140 میده با 3 گیگ حجم و شبانه از 1 تا 6. من که فسخ کردم به همون دلیل IP ولید که خودت تو جریانش بودی هرکاری کردم قبول نکردن.پس من چی بگم از 14 سوئیچ میکردم رو 140از اکانت مخابرات فقط واسه وبگردی استفاده میکردم با پارس آلاین هم شبانه دانلود میکردم.
دوستان یکی هم جواب منو بده لطفا![]()
سلام
اوضاع پینگ مخابرات زیاد ثابت نیست و بعضی مواقع خیلی افتضاح میشه
شما که قصد بازی آنلاین دارید باید این نکته رو مهم بدونید که پینگ خیلی برای بازی آنلاین مهمه
ولی من با ایرانسل هم کار کردم پینگش که از مخابرات افتضاح تره شما چه جوری باهاش بازی می کنید!!؟
الان با ایرانسل نمیتونم انلاین بزنم میخوام با مخابرات 128 انلاین بازی کنم اگه پینگ خوب باشه سرعت 128 کافیه ؟
میشه بازی کرد منتها چون سرعتش کمه و کل پهنای باند ممکنه پر بشه پینگ میره بالا.
سلام به بروبچ مخابرات بجای تعویض دی ان اس میره اسمشو عوض میکمه!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ما که مهم نیست داریم میرم روsat با سرعت 16 مگ شما بمونیدو این اینترنت
تاوقتی که مردم واسه همین اینترنت افتضاح اینترنت صف کشیدن که هیچ چند ماه قبل نامنویسی می کنند
دارند دست پا می شکنند واسه 128 کیلوبیت دیگه خوب معلمه دیگه![]()
ولي 128 نامحدود با سرعت دانلود 20 خوبه با توجه به هزينش مي صرفه خدا كنه سرعت دانلود روي 20 بمونه![]()
پس چرا ماله ما تغییر نکرده همو ن13/14 مونده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)