کسی نیست داستان رو داشته باشه؟
کسی نیست داستان رو داشته باشه؟
شما پست های چند صفحه قبل منو خوندی ؟!
شما کامل نگفتی اگه کتابی چیزی هست معرفی کنید که ما کامل بفهمیم داستان چیه![]()
من کامل نگفتم اما شما میتونستید سوال کنید در مورد اون چیزی که تو ذهنتونه تا بهتون بگم
این هم لینک دائره المعارف کامل و رسمی بازی که هر چیز کوچیک و بزرگی راجب این بازی در تمام نسخه هاش وجود داره اما انگلیسیه و نیازمند تسلط به زبان انگلیسی متوسط به بالاست بازم اگه سوالی داشتید من حاضرم توضیح بدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
عکس Subject 16 یکی از اجداد دزموند و نفر قبلی که تونسته از طریق انیموس در گذشته سیر کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه بیشتر توضیح بدین............این کیه؟عکس Subject 16 یکی از اجداد دزموند و نفر قبلی که تونسته از طریق انیموس در گذشته سیر کنه
توی اساسین کرید 2 و برادرهود یه معماهایی بودن که باید حلشون می کردیم تا فیلم Truth کامل میشد
این معماها رو نفر قبلی که شرکت تمپلار آبسترو گرفته بود و ازش برای پیدا گرفتن اپل استفاده می کرده درست می کنه و میذاره تا حقایقی که خودش فهمیده رو به نفر بعدی انتقال بده
خودشم جزو نوادگان الطایر بوده درست مثل دزموند
من نفهمیدم این معماهایی که گفتی تو واقعیت بود یا تو بازیتوی اساسین کرید 2 و برادرهود یه معماهایی بودن که باید حلشون می کردیم تا فیلم Truth کامل میشد
این معماها رو نفر قبلی که شرکت تمپلار آبسترو گرفته بود و ازش برای پیدا گرفتن اپل استفاده می کرده درست می کنه و میذاره تا حقایقی که خودش فهمیده رو به نفر بعدی انتقال بده
خودشم جزو نوادگان الطایر بوده درست مثل دزموند![]()
بابا تو بازی بود دیگه
تو بازی بهش می گفتیم گلایف (Glyphe)
وقتی جلوشون می رفتیم و E رو میزدیم وارد اون مموری میشد و باید یه معما رو حل می کردیم
من 1 رو تموم کردم 2 رو که تا وسطاش رفتم بازی خراب شد این 3 شو برای کامپیوتره؟
آقا کسی فیلم Truth کامل شده بازی 2 رو نداره؟؟؟
لینکی،چیزی.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)