این نبود . درصد ها این طور بود :
جذب مخاطب 85% و رضایتمندی 91% یکان ها رو جابجا نوشتی.
این نبود . درصد ها این طور بود :
جذب مخاطب 85% و رضایتمندی 91% یکان ها رو جابجا نوشتی.
دقت کردین نیما شاهرخ شاهی کلآ هرجایی باشه همین شکلی هست ؟! یه سیبیل دراز و یه تیکه ریش کوچیک !
توی فاصله ها که این شکلیه , توی سریال رمضون هم این طوریه , حتی توی این فیلم سینماییه که قدیمی هست (ناسپاس) هم دوباره همین طوری هست !!
فکر کنم موقع قرارداد بستن تآکید میکنه باید ریش و سیبیلم سر جاش باشه lol
دلیلش اینه که سه تا فیلم رو تقریبا با هم بازی کرده و تداخل داشتن .من توی مصاحبه اش خوندم . اونقدر سطح بالا هستن که چند تا سریال رو با هم بازی میکنن .
![]()
خب گریم رو برای همین گذاشتن !جیم کری هم توی یه سال 2,3 تا فیلم بازی میکرد که توی یکی مثلآ یه پیرمرد زشت کچل بود و توی یکی یه آدم درست حسابی معمولی ! حالا چسبوندن یه سیبیل و ریش که دیگه منم بلدم ! ولی به نظرم شاهرخ شاهی بدش میاد بدون این سیبیل دیده بشه
![]()
کلآ توی ایران صنعت گریم خیلی عقب مونده هست. وقتی میخوان یکی رو پیر کنن , دستشون رو میکنن توی سطح رنگ دو تا رنگ سفید میپاشن روی موهای طرف !!! یا نهایت کار اینه که چشماش یه کم چین و چروک پیدا میکنه ! (البته استثنا هم داریم که اسمشون رو الآن یادم نیست ولی فوق العاده گریم میکردن)
آه خداوندا میشه یکی از شهدا هم به خواب سعید بیاد؟
یکی از اون سردارا رو بفرست چون سعید خیلی احمقه.
------------------------------------------------------------
دیگه نفهمیدن چطور این فرهاد رو آدمش کنن متوسل شدن به روح و خواب و این حرفا...سریال کثیف تر و مسخره تر از این ندیده بودم.
خیلی مسخره بود 20سال پیش فرهاد مثه الانش بود تو عکسه دیدین![]()
راستی این علی با سهمیه خانواده شهید نتونسته سراسری قبول بشه که رفته آزاد؟![]()
آخه این علی آقا پسر خوبیه . از سهمیه مهمیه استفاده نمیکنه طبعا ....... .
مهران مدیری دیگه میخواد فیلم بسازه واسه چی ؟؟؟
4 تا از این فیلما بسازن از خنده میترکیم !!!
تو این برنامه سینما گلخانه برداشته بودند وحید رو اورده بودند . جوری صحبت و ژست گرفته بود که الان نامزد اسکار شده...
واقعا نمیدونم چرا تو این مصاحبه ها که با مردم میکنند یه نفر بر نمیداره بگه آقا خوب نبود و کلی مشکل داشت . یا حداقل یه سوتی از توش بگیره . همه میگن فوق العاده بود . پس اگر فاصله ها فوق العادست لاست و فرار از زندان و 24 ماورای فوق العاده هستند . اینقدرم الاف داریم که تو این هوای گرم که سگم با لانچیکو بزنی بیرون نمیره ، میرن تو پارک شبا میشینند فاصله ها می بینند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)