نه اصلاً وقتی تنظیم میکنم بدون اینکه از بازی خارج بشم نیرم داخل بازی باز هم میزنم میبینم کار نمیکنه . دنده دستی رو هم عرض کردم به طور پیش فرض دنده دستی نمیشه باید با یک نرم افزار دستی بشه در صورتی که نسخه های قبلی به طور پیش فرض هم دستی میشد.
نه اصلاً وقتی تنظیم میکنم بدون اینکه از بازی خارج بشم نیرم داخل بازی باز هم میزنم میبینم کار نمیکنه . دنده دستی رو هم عرض کردم به طور پیش فرض دنده دستی نمیشه باید با یک نرم افزار دستی بشه در صورتی که نسخه های قبلی به طور پیش فرض هم دستی میشد.
ممنون
Last edited by vista7; 27-11-2010 at 17:35.
اره برای منم خیلی عجیب بود که اینو نداشت!!!(ولی با ه.ک میشه)
چون NFS 1 یادمه میشد تنظیم کنی حتی توی آتاری هم میشد
اره منم مثل خودت همین بلاها سرم اومد اینقدر دستکاریش کردم تا بلاخره درست شد
من آخرش یاد نگرفتم سر پیچ های تند چطوری باید پیچید به به در و دیوار برخورد نکنه یادم میاد از NeedForSpeed 2 این مشکل رو داشتمولی الان موقع پیچ دستی رو یکم نگه میدارم بعد نیترو می زنم بعضی موقع ها رد میشه ولی اگر خیلی تند باشه باز برخورد میکنه . چکار کنم ؟؟
راهش همينه . دستي رو ميزني نگه نمي داري كه كلا كار غلطيه . لازم باشه 2-3 بار نيش مي زني ولي نبايد نگه داري چون سرعتت گرفته ميشه بعد همزمان با دستي نيترو مي زني كه ميشه همون دريفت خودمون . خيلي هم حال مي ده . هر چقدر دريفتت به كناره اي كه پيچ به اون سمته منحرف بشه بهتره . يعني چسبيده به ديواره حركت كني . ديواره سمت پيچ .
سلام
من هم همین کار رو می کنم یه نیش دستی می کشم. بخوام دستی رو نگه دارم که ماشین می ایسته اینطوری همون ترمز که بهتره . ولی گفتم شاید راه بهتری هم باشه.
سلام ؛
دوستان خواهشاً اگه جای دیدید که درباره تنظیمات گرافیک این بازی توضیحاتی داده ما رو هم بی خبر نذارید.
مثلاً تو بعضی بازی ها میشه تنظیمات رو از تو فایلای تکست که تو فولدر بازی هست ، توشون دست ببری.
آخه خیلی تنظیمات این بازی محدوده ، خیلی افت فریم دارم ( چه با پچ چه بی پچ)
ممنون
این پچو که الان نصب کردی بعد اوپن ورد رو بزن ببین میره !؟ چون مال من کار نمیکرد می اومد بیرون
از طریق فایل توی مسیر زیر هم میتونی تنظیمات رو دستکاری کنی ولی اونجا هم دستت خیلی برای تنظیمات باز نیست!!
کلا افت فریم برای بیشتر سیستمها توی این بازی وجود دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mehdy.z; 27-11-2010 at 22:30.
آقا ما تازه فردا این بازی میاد دستمون، یعنی اینم مثله Cod:BO الکی افت فریم داره ؟ :(کلا افت فریم برای بیشتر سیستمها توی این بازی وجود داره![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)