سوتی جوادی : مکزیک برای آرژانتین تیم نا جدی نیست!!!
نا جدی!! منظورش این بود که مکزیک تیم جدی است!! جواتی واقعا نابغس!
سوتی جوادی : مکزیک برای آرژانتین تیم نا جدی نیست!!!
نا جدی!! منظورش این بود که مکزیک تیم جدی است!! جواتی واقعا نابغس!
این داره تلافی این چندتا بازی که نبوده سرمون در میاره ...
مرگ مکزیک رو خوشم اومد واقعا ...
شما كه نابغه تري:دي
اين حرفو درباره اسلواكي جلوي هلند زد نه مكزيك براي ارژانتين
مکزیک حمله میکنه خیابانی میگه آرژانتین عمدا عقب کشیده تا تحت فشار بودن و تجربه کنه
((((((:
خداییش اینسری جوات زیاد سوتی آنچنانی نداد ، هواسش بیشتر جمع بود ، البته سوتی داشت ولی زیاد پدر مادر دار نبود
یه سوتی توی گزارشی که توی برنامه ی یک جهان یک جام دادن:" گزرارشگر میره از آتش نشان گزارش میگیره می گه مثل اینکه دارین میرین ماموریت بعد خودش فهمید چی گفت درستش کرد دوباره پرسید دارین میرین ماموریت یا برگشتین؟
آخه یکی نیست به این بگه اگه می خواست بره ماموریت که با تو گزارش نمی گرفت![]()
آره .چون 90 دقیقه از مال تیم شما رفته بالا خیلی حال کردی باهاش. آخه این تعطیل فوتبال حالیش نیست که .اینو همه دنیا میدونن. میگه من طرفدار آرژانتین و برزیل و اسپانیا و پرتغالم !!
اگه دقت کرده باشی تو بازیهای قبلی هم که واسه آرژانتین گزارش می کرد من خودم 200 تا سوتی ازش میگرفتم می زاشتم اینجا ( صفحه های قبلو ببین) پس حرفت هیچ ربطی نداره .
حالا از فوتبال چیزی حالیشه یا حالیش نیست نظر من اینه که تو این بازی کمتر از بازیهای قبل سوتی داد ، اگرم بیشتر دقت کنی می بینی تو بازیهای قبل اینقدر سوتی داشت که این تاپیک همون زمان گزارش یا 5 دقیقه بعدش یهو 10 صفحه می رفت جلو اما الان اینطور نبود . پس حرف من درسته
به نظرمن علاوه برشش دونگ بودن حواس خیابانی بازی زیادصحنه های خطرناک پشت سرهم نداشت وگرنه معلوم نبودخیابانی چه اوضاعی داشت فکنم اون موقع به مارادونا میگفت مسی
خیابانی : مسی ... خود مسی ... حرکت میکنه مسی ... مسی ... موقعیت برا مسی ... شوت مسی ... مسی !!!
" : اشتباه مرگبار ... اشتباه مرگبار ... مرگ مکزیک !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)