بریم تو کارش؟
من که سر نت الکی الکی دارم برشکسن می شم
بریم تو کارش؟
من که سر نت الکی الکی دارم برشکسن می شم
پایتم من که یک کیس درب و داغون میخام بگیرم که فقط روش یه ویندوز نصب کنم و یه IDM که 24 ساعته بره زیر دانلود تا پاورش بسوزه !!!!!!! :-)روزی تقریبا 5 گیگ میشه دانلود کرد اما بعضی شبا سرعت میاد پایین !!!!
لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این مدت سرعتش الان چنده؟؟
من رفسنجان از اوا نت میگیرم. الان 1 ماهه که 512 نامحدود گرفتم و سرعتم روی 60 تا 70 در نوسان هست. ازش راضی ام. قیمت هم ماهی 29 تومان
اوا نت نمایندگیه پیشگامان کویر است. قبلا همیشه شاکی بودم. اما الان یک ماهه که سرعت خوب شده. البته چون نامحدود دارم. دانلودم رو توی روز انجام میدم و دیگه ساعت 1 شب به بعد دانلود ندارم. ماه رمضان بعضی شبا ساعت 1 هم دانلود داشتم که حدود 1 ساعت سرعت میومد روی 20. بعد دوباره میرفت روی 50 تا 60. اما طول روز همیشه بین 60 تا 70 است
سلام فرشاد جان ....
حدود 6500 داری اضافی بابت این سرویس پول می دی ...
پشگامان هم دقیقا همینو کرمان داره اما ماهی 22500 که فکر کنم علتشم پول دار بودن رفسنجانی ها باشه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگابیت محدود شرکت عصر انتقال داده ها
پشیمون شدم مثل سگ
اما خوب چاره ای نیس دیگه مجبورم یک ماهی تحملش کنم !!!![]()
میشه لینک قیمت هاشو اینجا قرار بدین. چون شرکتی که رفسنجان ازش میگیر. کلی هم با افتخار میشه که ارزون کردیم.
ممنون. مخابرات رفسنجان دانلود نا محدود را با همین قیمت ها ارائه میده. شرکت اوای جوان میگه اگه بخواهیم 22 تومان بدیم باید 1 به 10 ارائه بدیم که سرعت میاد پائین. و ضریب رو 1 به 8 در نظر گرفتیم تا کمتر از 60 نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)