تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 228 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

پيش فرض

هنوز دستت نیومده می گی گند کاشته؟! نکنه علم غیب داری و به ما نمی گی؟؟؟ ( شوخی )

روی کاغذ که سیستم عاملش غوله؛ در عمل هم باید مورد آزمایش قرار بگیره. سیمبین از گذشته سیستم عامل برجسته و فوق العاده ای بوده. یکی از دلایلش هم اینه که با کمترین توان و سخت افزار، بهترین بازده رو می ده. همچنین اگه سخت افزارش هم خیلی خدا باشه باز هم با مینیمم مقدار مورد نیاز کار می کنه و فقط در مواقع مورد نیاز از سخت افزار ماکزیمم بهره رو می کشه.

من اعتقاد دارم که نوکیا با کلاسیک گذاشتن اینترفیس سیمبین 3^ گند زده؛ اما در عین حال هم اعتقاد دارم که هسته سیمبین 3^ چیز محشریه...

شاد باشین
    داریوش کجای این سیتم عامل غوله؟؟؟
    همون سیمبینیه که روی گوشی همون هست فقط یه تغییر جزیی داسته(طبق گفته های خود نوکیا تغییرات اصلی روی symbian ^4 و symbian ^5 هستش)
    اما باور کن دوران سیمبین تموم شده مگه اینکه به کل عوض شه!!!

این گوشی یه کمرا فون عالی هست و البته با گوشی همرده خودش که satio باشه دوربین بهتری هم داره ....
    درد برادر مرده را برادر مرده میفهمد دوست من.....hdmi به نظرم بودنش یه امر ضروریه.....فکر کن رفتی توی خونه دوستت و میخوای عکس های که از سفرت گرفتی نشون بدی کامپیوتر هم نداری.....چی کار میکنی؟
    این کار برای فیلم هم مصداق داره.
    شما هم اگه مثل من خیلی وسواسی هستی میتونی صبر کنی گوشی ریلیز بشه و برتری و مقایسه با سایر گوشی ها رو حداقل توی دوربین ببینی و قضاوت درست رو انجام بدی.
    پیشنهاد میدم وقتی گوشی ریلز شد دو خط آخر رو ویرایش کنی.
    من الله توفیق.
    منم قبول دارم که دوربینش خیلی عالیه اما اگه دارم از ان8 انقاد میکنم فقط به خاطر اینکه من فکر میکنم این گوشیم به سرنوشت ان97 دچار شه!!!
    در ضمن من یه سوال:
    از محیط کاربری سیمبین خسته نشدین؟؟؟
    اگه یه سیستم عامل دیگه مثه maemo یا meego یا android روی این گوشی بود کل تمام گوشی های برندهای دیگه رو میخوابوند...
    سبز باشین...!!!

2. این کاربر از mohamadreza666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

همون سیمبینیه که روی گوشی همون هست فقط یه تغییر جزیی داسته(طبق گفته های خود نوکیا تغییرات اصلی روی symbian ^4 و symbian ^5 هستش)

منم قبول دارم که دوربینش خیلی عالیه اما اگه دارم از ان8 انقاد میکنم فقط به خاطر اینکه من فکر میکنم این گوشیم به سرنوشت ان97 دچار شه!!!
    در ضمن من یه سوال:
    اگه یه سیستم عامل دیگه مثه maemo یا meego یا android روی این گوشی بود کل تمام گوشی های برندهای دیگه رو میخوابوند...
    سبز باشین...!!!
    والا من الان یه p1i دارم اونم سیمبینه....سالی یک بار هم تم عوض نمیکنم حتی wallpaper رو...
    و این گوشی برام تجربه شد که گوشی بعدیم رو جوری اتخاب کنم که بهترین ساپورت نرم افزاری رو داشته باشه (الان دوساله اینو دارم و یک سال و نیمه uiq 3.0 به موزه پیوسته و کلا منحل شده)....
    فکر کنم این دوستمون واقعا علم غیب دارند؟!!!! meego??? بابا اذار جناب n8 تشریف بیارن اونوقت ببینیم meego چیه؟!!

4. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

در ضمن من یه سوال:
    سبز باشین...!!!
    مائمو که دیگه به تاریخ پیوست!! نوکیا فقط آزمایشی دادش بیرون که ببینه چطوره و چطور هم استقبال می شه. الان هم که دیگه هیچ پشتیبانی نرم افزاری ای نداره و ترجیح داده وقت و سرمایش رو بگذرای روی میی گو. میی گو هم خیلی طول می کشه که بیاد به بازار و جا بیافته...

درضمن کی گفته سیمبین 3^ هیچ تغییری نکرده؟! بزرگترین تغییرش اپن سورس شدنش هست...! برای همین اپن سورس شدن هم خیلی از ساختارهای درونیش باید تغییر کنه...

شاد باشین

6. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من خودم واقعا این گوشیو دوست دارم اما یه نیگا بندارین...
    همش دارین از دوربین میگین...
    مگه این گوشی دوربینه؟؟؟
    کل تمرکز نوکیا توی ان8 روی دوربین بوده و 2تا مورد دیگه که یکیش کابل HDMI هست که زیاد کاربرد نداره و یکی دیگه USB HOST که اونم اگه کابل مخصوصش نباشه نمیشه ازش استفاده کرد!!!
    واقعا نوکیا توی سیستم عامل ان 8 گند کاشت و خیلی از مشتر های ان8 رو از دست داد...
    سبز باشین...!!!
    جلل الخالق شما همون بهتر که رنگ weed باشی!
    مرد حسابی اصلاً N8 اومده بازار که داری دیمی راجع بهش قضاوت میکنی تازه مگه همین دوربینش کم شاهکاره؟؟ من یه دوربین سوپر زوم تازگیا خریدم نزدیک 600 تومن والا اگه N8 بیاد دیگه دوربین دیجیتالمو سالی یبارم فکر نکنم استفاده کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

پيش فرض

مائمو که دیگه به تاریخ پیوست!! نوکیا فقط آزمایشی دادش بیرون که ببینه چطوره و چطور هم استقبال می شه. الان هم که دیگه هیچ پشتیبانی نرم افزاری ای نداره و ترجیح داده وقت و سرمایش رو بگذرای روی میی گو. میی گو هم خیلی طول می کشه که بیاد به بازار و جا بیافته...

درضمن کی گفته سیمبین 3^ هیچ تغییری نکرده؟! بزرگترین تغییرش اپن سورس شدنش هست...! برای همین اپن سورس شدن هم خیلی از ساختارهای درونیش باید تغییر کنه...

شاد باشین
    من قبول دارم که بیسش فرق کرده اما محیط کاربریش نه!!!
    اینجا از aliracer نوکیا شناس تر میشناسی؟؟؟
    اینو حتما ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن مگه هر سیستم عاملی در هنگام ورودش ساپورت نرم افزاری بالایی داره؟؟؟
    طول میکشه تا ساپورتش زیاد شه
    اگه بخواد اینطور باشه تا آخر دنیا باید همه گوشی ها با سیستم عامل سیمبین عرضه بشن که ساپورت بالایی داره!!!

والا من الان یه p1i دارم اونم سیمبینه....سالی یک بار هم تم عوض نمیکنم حتی wallpaper رو...
    و این گوشی برام تجربه شد که گوشی بعدیم رو جوری اتخاب کنم که بهترین ساپورت نرم افزاری رو داشته باشه (الان دوساله اینو دارم و یک سال و نیمه uiq 3.0 به موزه پیوسته و کلا منحل شده)....
    فکر کنم این دوستمون واقعا علم غیب دارند؟!!!! meego??? بابا اذار جناب n8 تشریف بیارن اونوقت ببینیم meego چیه؟!!
    100% حرف شما درسته!!!
    بله منم اگه یه مدت زیاد p1 داشتم تا یه گوشی مثه ان8 میومد چشمم میگرفتش!!!
    آینده هم فعلا اینطور که بوش میاد در انتظار آندرویده ، نه symbian^3
    در ضمن منم علم غیب ندارم اونی که علم غیب داره شمایی که هنوز این گوشی نیومده داری ازش تعریف میکنی!!!
    اونم فقط به خاطر دوربینش!(چون شما اینطور که گفتین حتی wall paper هم عوض نمیکنین چه برسه به استفاده های نرم افزاری و کاربردی دیگه از گوشی)
    پس سیستم عامل براتون بی اهمیته!!!

جلل الخالق شما همون بهتر که رنگ weed باشی!
    مرد حسابی اصلاً N8 اومده بازار که داری دیمی راجع بهش قضاوت میکنی تازه مگه همین دوربینش کم شاهکاره؟؟ من یه دوربین سوپر زوم تازگیا خریدم نزدیک 600 تومن والا اگه N8 بیاد دیگه دوربین دیجیتالمو سالی یبارم فکر نکنم استفاده کنم
    1.در مورد رنگ من حرف نزنین که روش حساسم و ازتون نظر نخواستم!
    2.از اول پست های منو بخونین میفهمین که منم از دوربینش تعریف کردم اما الان بحث سر سیستم عامله نه دوربین!!!
    نتیجه اخلاقی:
    بدون اطلاع از بحث اظهار نظر نفرمایید!!!

سبز باشین...!!!
    Last edited by mohamadreza666; 10-07-2010 at 21:38.

9. 2 کاربر از mohamadreza666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

من قبول دارم که بیسش فرق کرده اما محیط کاربریش نه!!!
    اینجا از aliracer نوکیا شناس تر میشناسی؟؟؟
    اینو حتما ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن مگه هر سیستم عاملی در هنگام ورودش ساپورت نرم افزاری بالایی داره؟؟؟
    طول میکشه تا ساپورتش زیاد شه
    اگه بخواد اینطور باشه تا آخر دنیا باید همه گوشی ها با سیستم عامل سیمبین عرضه بشن که ساپورت بالایی داره!!!

100% حرف شما درسته!!!
    در ضمن منم علم غیب ندارم اونی که علم غیب داره شمایی که هنوز این گوشی نیومده داری ازش تعریف میکنی!!!
    اونم فقط به خاطر دوربینش!(چون شما اینطور که گفتین حتی wall paper هم عوض نمیکنین چه برسه به استفاده های نرم افزاری و کاربردی دیگه از گوشی)
    پس سیستم عامل براتون بی اهمیته!!!

1.در مورد رنگ من حرف نزنین که روش حساسم و ازتون نظر نخواستم!
    2.از اول پست های منو بخونین میفهمین که منم از دوربینش تعریف کردم اما الان بحث سر سیستم عامله نه دوربین!!!
    نتیجه اخلاقی:
    بدون اطلاع از بحث اظهار نظر نفرمایید!!!

سبز باشین...!!!
    قربونت برم... من هم که همین ها رو گفتم که!!! درضمن... به اون پست دقت کنی تشکر من رو هم می بینی که نشاندهنده تاییدشه...!

آره؛ می پذیرم که آندروید داره دنیا رو به چنگ می گیره... راستی درباره مائمو؛ منظورم این نبود که می بایست از اول ساپورت نرم افزاری کامل می داشته. منظورم اینه که نوکیا یهو خودشو کنار کشید. مث مایکروسافت که همین یه ماه پیش از پشتیبانی ویندوز XP کنار کشید.

شاد باشین

11. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

Screen :

N8 vs Galaxy

AMOLED & Super AMOLED

13. 5 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

Screen :

N8 vs Galaxy

AMOLED & Super AMOLED

مجید عکس مقایسه ان8 رو با این گوشی های کپی پیست احمقانه از آیفون رو نزار
    کلوپ نوکیا حرمت داره ...

اینهمه سر پردازنده گالاکسی تبلیغ میکردن بعد بچمارک معلوم شده جی پی یو ان 8 بهتره
    اونم با نصف قیمتش
    تازه اگه سی پی یو ان8 1 گیگ بود تو بچمارک (تو مجموع امتیاز ها سی پی یو+ جی پی یو)مچاله اش کرده بود !!
    البته این موضوع مهمی واسه نوکیا نیست...نوکیا همیشه بهترین ها رو استفاده میکرده
    ولی برای کمپانی که شب تا صبح تو چیپ و قطعات بیر بیر میکنه فحشه

بگذریم

مثل این که تلویحا پلی بک دایوکس روی ان8 تایید شد

15. 7 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

100% حرف شما درسته!!!
    پس سیستم عامل براتون بی اهمیT

فقط 124هزار پیغمبر علم غیب داشتن و بس.
    منم با توجه به رویو هایی که خونده بودم نظرم رو اعلام کردم.
    در هر حال has u like u can think.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بچه ها بنظرتون ان 8 چه برتری هایی نسبت به دیزایر داره جز دوربین؟

18. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •