تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 674 اولاول ... 4484909192939495969798104144194594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان فیفا اصلا بهترین بازی جهان اما هیچ وقت طرفدار های فیفا در ایران بیشتر از Pes نبوده 712 دقیق نمیدونم اما از 700 به بالا نفر در مسابقات pes کشوری شرکت می کنند حتا این تعداد از بازیهای مثل کانتر وارکرافت بیشتر بوده این نشونه محبوبیت بالا بازی است حالا دیگه 2011 هم که بیاد شک نکنید بیشتر میشه من این اعداد رو از خودم در نیاوردم هر ساله بازیهای کشوری اجرا میشه Cyberg.ir اینجا میتونید مشاهده کنید شما 10 تا گیم نت برین کنسول p3 بعد ببینید بیشتر فیفا بازی می کنند یا pes من هم کنسول فیفا بازی کردم هم pc درسته که فیفا در کنسول نمره بالا تری داره اما محبوبیت pes در کشور ما بیشتر است نمونه بارز در تاپیک 2009 و 2010 این بازی ببینید چه قدر بحث شده یک تاپیک Patch و یک تاپیک بحث های دیگر بازی در خیلی از شهرهای ایران جام pes برگزار میشه همین مشهد که کاربران زیادی هم داره همین مشهدی ها در pes در ایران حرفه ای کار می کند اینو قبول دارم در جهان شاید فیفا بیشتر طرفدار داشته باشه مسابقات جهانی هم فیفا داره در جهانی pes خیلی جایی نداره حالا به دلایل خودش من گفتم در ایران که ما هستیم pes محبوبیت بیشتری داره داوری بده دروازبان بده هر مشکل دیگه که داره باز خیلی از دوستان ازش لذت می برند کسانی هم که ایراد میگیرند pes هم بازی می کنند از بازی لذت کافی رو میبرند این طبیعی است که یک بازی رو بیشتر از حد بازی کنی انواع گل ها رو بزنی انواع تکنیک ها یک خورده خسته کننده می شود و منتظر نسخه بعد و بازی دیگه می شوید یکی از بهترین بازکنان جهان S-Butcher Wehmeier المانی است که افتخارات زیادی به دست اورده و الان هم تو تیم مشهور SK-Gaming هست دوستان به جای ایراد گرفتن منتظر pes 2011 باشید موفق یاشید
    یا علی

2. 5 کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

کسی اینجا تیکه ننداخت...فقط بحث انتقادی مطرحه...هر محصولی رو هم که بخوان از اون انتقاد کنن یک چیزی رو جلوش میذارن که از اون بالاتر باشه و پیشرفته تر باشه تا ضعف ها به چشم بیاد.نمیشه که PES رو با بازی فوتبالیست ها یا فیفا استریت مقایسه کنیم.
    انتقاد هم اگه درست باشه خیلی جاها باعث پیشرفت میشه.
    نمیدونم چی بگم؟!
    شما خودتون گفتی انتقاد سازنده...متاسفانه بعضی ها انتقاد نمیکنند بازی رو خراب میکنند.باید برای بعضی ها انتقاد سازنده رو تعریف کرد از شما هم بابت این نکته متشکرم.

4. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من فیفا نکست هم بازی کردم ولی تنها چیزیش که بهتر از pes بود این بود که حرکات تکنیکی بیشتر داشت.
    ولی از نظر نرم حرکت کردن بدن هیچ وقط یه pes نمیرسه.

در کل pes یه چیز دیگه هستش.

(این نظر شخصی ینده هست)

6. 7 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب خیلی ممنونم از دوستان بابت نکته نظراتشون به هر حال چیزی که هست ما اینجا هر چی هم همدیگه رو لت و پا کنیم نه کونامی صدای ما رو میشنوه که خودش رو اصلاح کنه و کمی به فکر یک انقلاب بیفته و نه فیفا گوشاش دراز میشه

بهتره بحث رو به چیز های دیگه بکشونیم و بحث مقایسه رو بذاریم برای زمانی که تریلر و عکس های جدیدی بیاد چیزی که این وسط هست PES اونطور که باید پیشرفت نکرده ما با گذشت یک سال شاهد نکست شدن فیفا روی PC هستیم ولی کونامی ظاهرا زحمت اصلاح داوری رو هم به خودش نداده. البته قضاوت نمی کنم الان ولی تا حالا هرچی مصاحبه و .. که همگی موثق و رسمی بود به اصلاحش اشاره نشده سیستم ضعیف داوری به خصوص توی محوطه جریمه باعث شده که توی 1000 بازی که انجام می دید شاید شاهد یک پنالتی هم نباشید. به هر حال کماکان منتظرم ببینم چطور میشه فقط یک دلخوشی دارم که اونم اینه مود BAL یه چیز تازه برای فن هاش داشته باشه وگرنه باید فاتحه این رو هم خوند. اگه مقایسه فایده داشت حتما این کار رو می کردم ولی متاسفانه از بین رفتن حرمت ها میشه. دوستان ما بعضی ها طرفدار فیفا و بعضی طرفدار PES هستند گرچه این جمله خیلی برای خنده دار هست طرفدار یک ویدیو گیم بودن خیلی چیز بی معنی هست طرفداری مثل عشق کور کننده ای می مونه که بدی های اون رو می پوشونه. در سریال فاصله ها نشانه هایی هست برای بندگانی که از آن عبرت می گیرند. و پند های آموزنده این سعید بدبخت دیدین که چه جوری خر بیتا شده بود. چرا؟ چون عاشقش شده بود آدم باید دنبال چیزی باشه که بی ایراد باشه. منطق یک چیز فوق العاده هست و تعصب بیجا یه ضعف

8. 9 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من خودم 4-3 سال هست که فقط pes روی pc ام نصبه و خیلی فیفا pc رو بازی نمیکنم.ولی آدم باید واقع گرا باشه و خودشو به یسری از این تریلر و ویدئو ها خوش نکنه.تا بحث فیفا و پیس میشه سریع بحث آمارو میکشن وسط.خود من هم تا چند وقت پیش همینطور بودم ولی آدم تا کی سرشو زیر برف بکنه و خودشو گول بزنه.فیفا تو این یکی دوساله و احتمالا امسال از pes سر بوده.این چیزی است که نمیشه منکرش شد.طبق گفته آقا حسین با موتور جدیدی که ea تولید کرده دیگه اختیار کامل رو در دست میگیرد. تنها چیزی که میشه pes رونجات بده یه تحول عظیم است که در pes وkonami ایجاد بشه.

10. 8 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو مطالعه کنید اگر وقت داشتین به امید پیشرفت بیشتر در pes

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وقتی کونامی تونست این حالت خشک و روباتیک رو از بازی حذف کنه اونوقت هستش که میشه گفت داره پیشرفت میکنه وقتی اون ویدیو کوتاه رو دیدم واقعا نامید شدم مخصوصا زمانی که مدافع مثل سنگ یا چوب خیلی خشک توپ رو از حریف میگیره .

این بازی فقط گیم پلی نرم و رون می خواد همین .

هیچ چی فقط گیم پلی نرم نرم نرم . اینم به لطف تغییر موتور بازی ایجاد میشه که اینا هم به فکرش نیستند .

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

وقتی دموی قابل بازی بیاد دیگه فکر میکنم میشه فهمید این بار کونامی چه گلی به سرمون زده .

امیدوارم نامید نشیم که این بار یه رقیب گردن کلفت هم داریم برای پی سی .

13. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

وقتی کونامی تونست این حالت خشک و روباتیک رو از بازی حذف کنه اونوقت هستش که میشه گفت داره پیشرفت میکنه وقتی اون ویدیو کوتاه رو دیدم واقعا نامید شدم مخصوصا زمانی که مدافع مثل سنگ یا چوب خیلی خشک توپ رو از حریف میگیره .

این بازی فقط گیم پلی نرم و رون می خواد همین .

هیچ چی فقط گیم پلی نرم نرم نرم . اینم به لطف تغییر موتور بازی ایجاد میشه که اینا هم به فکرش نیستند .

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

وقتی دموی قابل بازی بیاد دیگه فکر میکنم میشه فهمید این بار کونامی چه گلی به سرمون زده .

امیدوارم نامید نشیم که این بار یه رقیب گردن کلفت هم داریم برای پی سی .
    فکر کنم شما فیفا با pes رو اشتباح گرفتید

پس فیفا نرمه که طرف بازیکنه داره راه میره تو بازی دست و پاش از خشکی داره میشکنه.

یه حالت خشحالی داره فیفا که بازیکنه که گل میزنه دستاش رو بالا و پایین میبره از بس بازی خشکه معلوم نیست یارو کی دستش میره بالا و کی میاد پایین.

گیم پلی فیفا درست مثل این فیلم ها هستن که با عکس درستشون میکنن(مثل pat and mat)

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چند روز پیش یکی از بچه ها ( Ali Fouladi) لینک یک پیش نمایش از بخش ادیت و ویرایش این نسخه برام فرستاد که من بصورت خلاصه مطالب مهمترشو انتخاب کردم که در زیر میتونید بخونید :

- بازگشت مجدد گزینه “Base Copy” این ویژگی به گیمر این امکانو میده که براحتی ویژگیهای یک بازیکن رو به یک بازیکن دیگه کپی کنه .
    - برگشت دوباره بخش pes shop یا همون فروشگاه بازی که توی نسخه های کارنت وجود داشت اما این بار در بخشی بنام Extra Content area. توی این فروشگاه شما میتونید چیزهایی از قبیل سبکهایی از مو رو خریداری کنید و توی بخش ویرایش بکار بگیرید که این سبک موها نه تنها جنبه سفارشی برای بازیکنان ستاره و بزرگ رو داره بلکه چیزهای ناآشنا و عجیبی هم توشون وجود داره . توی نسخه کارنت سر پنگوئن و دایناسور وجود داشت اینا رو من توی این نسخه ندیدم اما مواردی مثل سر کدو تنبل و یا کلاخود گلادیتورها رو توی فروشگاه این نسخه دیدم .
    توی نسخه های قبل ما عادت کرده بودیم از توپهای مختلف استفاده کنیم اما توی این نسخه چیزهایی برای فروش وجود داره حتی توپی از جنس کاغذ !
    توی نسخه های قبل ما برای آزاد کردن بازیکنان کلاسیک میبایست لیگها و جامهایی رو بازی میکردیم اما توی نسخه این موارد فروشی هستن . حتی گفته شده بخشی از dlc ها ( موارد دانلودی ) از طریق این بخش بدست میاد که ما اطلاعات زیادی دربارش نداریم .
    - گزینه های جدیدی برای ویرایش لیگها در این نسخه وجود خواهد داشت . الان میشه آرمها و نشانهای لیگها/کاپهای مختلف رو اضافه کرد ( قبلا فقط میشد اسمشون رو تغییر داد ) حتی روی آستین بازیکنان میشه نشان هایی اضافه کرد همچنین تم هایی برای صحنه های ورودی بازیکنان به زمین .
    - امکان اضافه کردن فایلهای صوتی اسم لیگها و جامها اسم تیمها مراجع جغرافیایی ( در یک مسابقه اشاره به شهرآورد و دربی دو تیم لندنی شد که لایسنس شده نبودن ) .
    - امکان ویرایش ساختار لیگها . الان میشه یک تیمو بصورت دستی از یک لیگ به لیگ دیگه منتقل کرد . همچنین امکان انتقال هر ویرایشی که گیمر توی نسخه 2010 انجام داده از طریق “import prequel data”, به این نسخه وجود داره این برای گیمرهایی که وقت زیادی روی ویرایش یک نسخه میذارن خیلی عالیه .
    - ویرایش استادیوم . هر چند در ظاهر ساده به نظر میاد اما این مساله ویرایش پیچیده ائیه .
    اصولا برای ساخت یک ورزشگاه باید موارد زیر رو بکار بست و آیتم مورد نظر رو انتخاب کرد :

8 نمونه و مدل چمن
    8 نوع آرایش “Layout”( فرم خارجی چمن )
    8 نوع “Track Image " ( حاشیه های کناری زمین مثلا داشتن پیست مسابقه یا بتنی بودن و غیره )
    6 نوع سکو ( محل نشستن تماشاگران )

بخش آخر یعنی سکو و صندلی تماشاگران شامل چند بخش میشه مثل رنگ صندلیها طراحی نیمکت مربی ( 4 گزینه ) و میزان شدت نور . بردها و بنرهای تبلیغاتی رو هم میشه ویرایش و اضافه کرد همچنین بسته به نوع صندلیها 4 تا 7 گزینه برای ویرایش اونها وجود داره . علاوه بر اینها برای سکوهای تماشاگران میشه از فلزات حاشیه دار و فولاد و برای تیمهای کم نام و نشون تر از سقف چوبی استفاده کرد .

تصویر بزرگ :

کد:

وقتی تمام موارد بالا رو انتخاب کردید حالا نوبت تنظیمات ورزشگاهه . در اینجا گزینه ای برای لایوت و آرایش پس زمینه در اختیار شماست که دارای دو انتخاب روستایی و شهری خواهد بود . بعد از این شما میتونید یک تصویر برای پس زمینه انتخاب کنید با آیتمهای موجود که شامل مناظر شهری یا ردیفهایی از تصاویر کوهستان میشه . شما میتونید از طریق آپلود کردن مناظری پس زمینه ها رو با تصاویری از خودتون حتی بیشتر هم ویرایش کنید .

منبع :

کد:
    Last edited by 4039; 07-08-2010 at 20:05.

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض Dribbling & Defending In PES 2011

سلام به همه ی دوستان عزیز
    اول از همه از حسین عزیز به خاطر ترجمه ی این مطلب مفید تشکر میکنم و بعد هم یه تشکر ویژه از تمام کسانی که هم خوبی های بازی را میگن و هم بدی های اون را؛ چرا که حدس میزنم هر دو گروه از روی علاقه این حرفها را میزنن و دوست دارن که این بازی پیشرفت کنه...

خوب بریم سراغ اصل مطلب
    لینک زیر درباره ی سیستم دفاعی و دریبلینگ PES 2011 توضیحات جامعی داده که فکر میکنم برای شما هم جالب باشه...
    کد:
    منبع: WENB

17. 10 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •