آره من به آدرس زیر رفتم ، محدودیت دانلودی ندیدم:
چیزی که مشخصه با 10000 تومان در ماه برای سرویس 128 ، اینترنت نامحدود ارایه نمی دنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آره من به آدرس زیر رفتم ، محدودیت دانلودی ندیدم:
چیزی که مشخصه با 10000 تومان در ماه برای سرویس 128 ، اینترنت نامحدود ارایه نمی دنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سرعت اینترنت دانلود شبانه صبانت 2 هست و همش 0 میشه بهشون گفتم گفت عادیه همه همین جور هستن و چون اهواز فقط یک نمایندگی صبا از 4 نمایندگی فروشش 400 اشتراک داده بیرون گفت هیچ کاری نمیشه کرد سرعت 2 و 0 عادیه![]()
من از دوسال پیش تا حالا از اینترنت صبا استفاده می کنم اوایل عالی بود یعنی بهترین شرکت ارائه دهنده
با سرعت 64 اما دانلود خیلی سرعتش بالاتر بود
اما یواش یواش صبا سرویس 64 را حذف کرد بعد یه مدت سرعتش به شدت افت کرد
اینم بگم قطع و وصل هم داشته
اما با توجه به اینکه شرکت های دیگه بی مشکل نیستند چاره ای نداشتم و تاحالا از صبا استفاده می کنم
اگر سرعت بالا می خوای و در منطقه ای که هستی صبا خوب کار می کنه صبا بگیر
اما در غیر این صورت به نظرم صبا هم داره کلاه می ذاره
الانم که پهنای باندم همینطور می پره دارم بررسی میکنم تا 100 درصد مطمئن بشم اشکال از سیستم نیست
اما سایر دوستان هم همین مشکل را داشتند پس قاعدتا مشکل از صبا هست!!!
صبانت با سوپرایز تابستانه می آید .
Last edited by t2download; 06-07-2010 at 17:31. دليل: uar
آقا من کرجی هستم!
128 هم کافیه برام!
قیمت 5-6 گیگ چند در میاد؟
اصلا سرویس دهی ایناشون خوبه؟
بچه ها باورتون میشه من دیشب وقتی که دیس کردم با دیال اپ مقدار شارژم رو تست کردم (بعد از حدود یه ساعت بعد از دیس کردنم) و امروز بعداز ظهر بدون اینکه توی این مدت با adsl کانکت بشم دوباره با دیال شارژم رو تست کردم و با کمال ناباوری دیدم 250 مگ شارژم پریده تو این فاصله نه مودم روشن بوده نه کلا کامپیوتر که دوستانی که میگن یا ویروسه یا سیستم در حال اپدیت به نظر من ویروس همین شرکت صبا هستش که چه کانکت باشی چه نباشی دزدیشو انجام میده
آقا صبا جديدا خيلي سرعتش افتضاح شده
هر كي ميخواد جديدا اضافه بشه به اين شركت ،توصيه ميكنم نگيره.
صبا نت مدتیه دزد تشریف داره و شارژ رو دوبرابر کم می کنه ، به هیچ وجه نگیرید.
دوستان راست می گویند
مفتش گرانه![]()
اینجور که معلومه خیرش به ما نمیرسه
میرم سراغ مخابرات
ممنون از همگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)