آخه من این مدل هرچی سرچ میکنم پیدا نمیکنم.فکر کنم اشتباه نوشتی
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
آخه من این مدل هرچی سرچ میکنم پیدا نمیکنم.فکر کنم اشتباه نوشتی
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ممنونم میشم دوستان راهنمایی کنید
یه دستگاه پخش بلوری فلیپس BDP3280/12 گرفتیم مشکل نمایش زیرنویس دارم میشه راهنمایی کنید
خیلی شکلهای عجیبی برای فرمت SRT نشون میده چیکار باید کرد؟
با سلام
تلوزیون فیلیپس مدل 9109. 65اینچ دارم میخوام ببینم چطوری میتونم فیلم 4k ببینم.میزنم میگه not format support لطفا راهنمایی کنین .و این ک با ----- خودش شبکه 4k توو ماهواره مختلف پخش نکرد.هر کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
سلام . از دوستان کسی هست فروشنده tv برند فیلیپس باشه ؟
سلام. به نظر من ممکنه با آپدیت کردن به جدیدترین نسخه نرم افزار تلویزیونتون مشکل حل بشه. برای اینکار به سایت فیلیپس قسمت پشتیبانی مدل تلویزیونتون مراجعه کنید.
سلام. به نظر من ممکنه با آپدیت کردن به جدیدترین نسخه نرم افزار تلویزیونتون مشکل حل بشه. برای اینکار به سایت فیلیپس قسمت پشتیبانی مدل تلویزیونتون مراجعه کنید.
سلام. من فکر میکنم تلویزیون شما قابلیت پخش 4k رو فقط از روی دستگاه بلوری و ورودی HDML داره و از روی USB و یا گیرنده خود تلویزیون قابل پخش نیست. چون در مدلهای قدیمی تر فیلیپس پخش 3D نیز به همین شکله.
سلام دوستان
بنده هم مدل 9109 _ 65 اینچ رو دارم...
برای اطلاعات دوستان این مدل نسخه به روز شده مدل 9809 هست و تقریبا جز مدل های 2015 حساب میشه ( اخرین ماه های 2014 معرفی و عرضه شد. )
بعد از ماه های تحقیق به این مدل رسیدم و اینو بگم فقط سری 8 سامسونگ و سونی سری X8500C و X9500C توان رقابت با این مدل رو دارن...
پنل بسیار بسیار با کیفیت و شفافیت باورنکردنی!!! مشکی با عمق بسیار بالا...
داخل جعبه یک ساب ووفر بی سیم هم داره که چون سینما دارم فعلا ازش استفاده نکردم
در ضمن خوده تی وی ساخت لهستان هست و ساب ووفرش ساخت چین
در مورد پخش محتوای UHD یا 4K باید توجه داشته باشین که این در کمال ناباوری کدک H.265 یا همان HEVC رو پشتیبانی نمیکنه... پس اگر میخواید از طریق خوده دستگاه پخش کنید موقع دانلود حواستون به کدک فیلم باشه... البته قبل از خرید این موضوع رو میدونستم ولی ترجیه دادم کیفیت داشته باشم تا پشتیبانی HEVC
ازونجایی که این مدل HDMI 2.0 داره در اینده میشه ----- و یا پلیر های 4K رو بهش متصل و به راحتی هر نوع محتوایی رو استریم یا پخش کنید...
خیلی تاسف خوردم که این برند با این کیفیت پنل فوق العاده تو ایران استقبال نمیشه ازش...
سلام دوستان
بنده چند روزی میشه پس از ماه ها تحقیق و خوندن بررسی های تخصصی و بازدید حضوری مدل 9109 _ 65 اینچ رو خریدم!
یک ساب ووفر 50 وات یی سیم هم داخل جعبه داره!
فقط اینو بگم سامسونگ SUHD سری 8 و سونی سری X85C و X95C توان رقابت با این مدلو دارن...
شفافیت و کیفیت پنل این مدل بسیار بسیار فوق العاده هست...کنتراست و عمق رنگ مشکی واقعا عالی!!!
ازونجایی که کنتراست و عمق رنگ مشکی خیلی برام مهم بود UF85 و UF95 الجی همون اول از تو لیستم خط خورد تو این مورد بیش از حد انتظار ضعیف عمل کردن...
---
در مورد دوستمون که گفتن فیلم UHD / 4K پخش نمیکنه باید ببینید کدک فیلمتون چی هست.. اگر H.265 یا همون HEVC باشه پشتیبانی نمیکنه و باید با کدک H.264 دانلود کنید.
ولی جای نگرانی نیست ازونجایی که این مدل HDMI 2.0 داره میتونید بعدا با فراگیر شدن پلیر های 4K / UHD به راحتی هرنوع محتوای 4K یا UHD رو تماشا کنید...
سلام من چند ساله تلویزیون lcd lng
42PFL5604H_12
رو دارم استفاده می کنم
نسبت به رقبا واقعا امکانات و پشتیبانی ضعیفی داره
الان 6 ساله هیچ اپدیتی براش بیرون نداده
و حتی هارد اکسترنال رو هم باز نمی کنه
کنترل تلویزیون و منوها واقعا افتضاحه
تلتکست فارسی نداره و هزاران معایب دیگه
اگر از دوستان کسی اپدیت نرم افزار غیر شرکتی برای این مذل داره که معایبش رو کمتر کنه ممنون میشم به اشتراک بزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)