تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 102 اولاول ... 4484909192939495969798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز مدل تلویزونو که نوشته بودم-49PUX7908
    آخه من این مدل هرچی سرچ میکنم پیدا نمیکنم.فکر کنم اشتباه نوشتی

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ممنونم میشم دوستان راهنمایی کنید
    یه دستگاه پخش بلوری فلیپس BDP3280/12 گرفتیم مشکل نمایش زیرنویس دارم میشه راهنمایی کنید
    خیلی شکلهای عجیبی برای فرمت SRT نشون میده چیکار باید کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

با سلام
    تلوزیون فیلیپس مدل 9109. 65اینچ دارم میخوام ببینم چطوری میتونم فیلم 4k ببینم.میزنم میگه not format support لطفا راهنمایی کنین .و این ک با ----- خودش شبکه 4k توو ماهواره مختلف پخش نکرد.هر کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
  4. این کاربر از rasoul.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه manutd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام . از دوستان کسی هست فروشنده tv برند فیلیپس باشه ؟

داره خودمونی میشه tapesh24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام ، دوستان من تازه عضو انجمن شدم و یه سوالی دریاره تلویزیون فیلیپس داشتم
    من یه مدل 55PUS7809 دارم که از نظر کیفیت تصویر حرف نداره و خیلی عالیه 4K هستش ولی یه مشکلی که داره وقتی کانالهای ----- رو بالا و پایین میکنم صدای تلویزیون کلا قطع میشه و واسه برگشت صدا tv رو خاموش و روشن میکنم تا مجددا صدا پخش بشه . میخواستم ببینم کسی به این مورد بر خورده و میتونین راهنماییم کنید ممنون میشم
    سلام. به نظر من ممکنه با آپدیت کردن به جدیدترین نسخه نرم افزار تلویزیونتون مشکل حل بشه. برای اینکار به سایت فیلیپس قسمت پشتیبانی مدل تلویزیونتون مراجعه کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم تازه یکی از همین 7809 گرفتم ولی مشکل شما رو ندارم عوضش واسه وقتی تو لیست کانال های ماهواره میرم بشدت کند هستش کلا خیلی تاخیر داره ینی لیستو میزنی 4 ثانیه بعد باز میکنه بعضی موقع ها هنگ میکنه با این که سی پی یو چهار هسته ای داره خیلی عجیبه که اینطوریه اعصاب منو بهم ریخته تی وی قبلی اصلا اینطوری نبود شمام همچین مشکلی داری یا فقط واسه من اینطوریه
    دوستان لطفا جواب بدن
    سلام. به نظر من ممکنه با آپدیت کردن به جدیدترین نسخه نرم افزار تلویزیونتون مشکل حل بشه. برای اینکار به سایت فیلیپس قسمت پشتیبانی مدل تلویزیونتون مراجعه کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    تلوزیون فیلیپس مدل 9109. 65اینچ دارم میخوام ببینم چطوری میتونم فیلم 4k ببینم.میزنم میگه not format support لطفا راهنمایی کنین .و این ک با ----- خودش شبکه 4k توو ماهواره مختلف پخش نکرد.هر کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
    سلام. من فکر میکنم تلویزیون شما قابلیت پخش 4k رو فقط از روی دستگاه بلوری و ورودی HDML داره و از روی USB و یا گیرنده خود تلویزیون قابل پخش نیست. چون در مدلهای قدیمی تر فیلیپس پخش 3D نیز به همین شکله.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده هم مدل 9109 _ 65 اینچ رو دارم...
    برای اطلاعات دوستان این مدل نسخه به روز شده مدل 9809 هست و تقریبا جز مدل های 2015 حساب میشه ( اخرین ماه های 2014 معرفی و عرضه شد. )

بعد از ماه های تحقیق به این مدل رسیدم و اینو بگم فقط سری 8 سامسونگ و سونی سری X8500C و X9500C توان رقابت با این مدل رو دارن...
    پنل بسیار بسیار با کیفیت و شفافیت باورنکردنی!!! مشکی با عمق بسیار بالا...
    داخل جعبه یک ساب ووفر بی سیم هم داره که چون سینما دارم فعلا ازش استفاده نکردم
    در ضمن خوده تی وی ساخت لهستان هست و ساب ووفرش ساخت چین

در مورد پخش محتوای UHD یا 4K باید توجه داشته باشین که این در کمال ناباوری کدک H.265 یا همان HEVC رو پشتیبانی نمیکنه... پس اگر میخواید از طریق خوده دستگاه پخش کنید موقع دانلود حواستون به کدک فیلم باشه... البته قبل از خرید این موضوع رو میدونستم ولی ترجیه دادم کیفیت داشته باشم تا پشتیبانی HEVC

ازونجایی که این مدل HDMI 2.0 داره در اینده میشه ----- و یا پلیر های 4K رو بهش متصل و به راحتی هر نوع محتوایی رو استریم یا پخش کنید...

خیلی تاسف خوردم که این برند با این کیفیت پنل فوق العاده تو ایران استقبال نمیشه ازش...

10. این کاربر از moeeeinz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده چند روزی میشه پس از ماه ها تحقیق و خوندن بررسی های تخصصی و بازدید حضوری مدل 9109 _ 65 اینچ رو خریدم!
    یک ساب ووفر 50 وات یی سیم هم داخل جعبه داره!
    فقط اینو بگم سامسونگ SUHD سری 8 و سونی سری X85C و X95C توان رقابت با این مدلو دارن...
    شفافیت و کیفیت پنل این مدل بسیار بسیار فوق العاده هست...کنتراست و عمق رنگ مشکی واقعا عالی!!!
    ازونجایی که کنتراست و عمق رنگ مشکی خیلی برام مهم بود UF85 و UF95 الجی همون اول از تو لیستم خط خورد تو این مورد بیش از حد انتظار ضعیف عمل کردن...
    ---
    در مورد دوستمون که گفتن فیلم UHD / 4K پخش نمیکنه باید ببینید کدک فیلمتون چی هست.. اگر H.265 یا همون HEVC باشه پشتیبانی نمیکنه و باید با کدک H.264 دانلود کنید.
    ولی جای نگرانی نیست ازونجایی که این مدل HDMI 2.0 داره میتونید بعدا با فراگیر شدن پلیر های 4K / UHD به راحتی هرنوع محتوای 4K یا UHD رو تماشا کنید...

12. 2 کاربر از moeeeinz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام من چند ساله تلویزیون lcd lng
    42PFL5604H_12
    رو دارم استفاده می کنم
    نسبت به رقبا واقعا امکانات و پشتیبانی ضعیفی داره
    الان 6 ساله هیچ اپدیتی براش بیرون نداده
    و حتی هارد اکسترنال رو هم باز نمی کنه
    کنترل تلویزیون و منوها واقعا افتضاحه
    تلتکست فارسی نداره و هزاران معایب دیگه
    اگر از دوستان کسی اپدیت نرم افزار غیر شرکتی برای این مذل داره که معایبش رو کمتر کنه ممنون میشم به اشتراک بزاره

14. این کاربر از behnam53 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •