تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 296 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست اشتباه شد.
    لطفا حذف کنید.
    Last edited by SHADEL; 15-02-2010 at 14:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

حسين جان قدرت بازيكنا را كم كن بعد قيمت گذاري كن
    Last edited by masoodbr; 15-02-2010 at 14:38.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسين جان قدرت بازيكنا را كم كن بعد قيمت گذاري كن
    منظورت بازیکنای تیمهای دیگست ؟
    اینکار فقط توی market price تاثیر میذاره . من بجای اینکار توی قیمت گذاری بازیکنای خودمون اول قدرتشونو به حالت اول در میارم و بعد قیمت گذاری رو انجام میدم تا قیمتشون واقعی و عادلانه باشه برای فروش .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان من شانسی ترکیب اصلی تو رو چیدم وبا ترکیب اصلی تیمت بود که برد مش . بعد این رو بگم که سیستم تو خیلی باز یعنی من تونستم با سه _چهار تا پاس هواس بازیکنات رو پرت کنم وبا یک تعویض جناح سریع, بازی رو به سمت دیگه , وبه راحتی به دروازت میرسیدم. البته سیستمت از لحاظ حمله خوب بود تیمت یه گلم زد که داور آفساید اعلام کرد ولی دز مجموع برا من بازی راحتی بود چون همونجور که گفتم بازیکنات باز بازی میکردن و برای منی که سیستمم فوق هجومی بازی میکنم بازی راحتی بود.
    مثل که آرمین جان درک نمی کنی من چی میگم. من اونو که سیو کردم به جز سیستم خیلی چیزهای دیگه داشت یعنی marking رو خوب درست کرده بودم و جاهای بازیکنان هم خیلی خوب تعیین کردم و team style رو هم یه جور خیلی خوبی گذاشته بودم.
    بازی برگشت از خجالت همه بچه ها در میام چون من الان 5 تا بازی که با بچه ها کردم هیچ کدومشو خودم بازی نکردم و دو بازی با منچستر و آرسنال که واقعا منصفانه نبودش. ولی بازیهای برگشت می فهمید با کی طرف هستید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فقط اگه میشد از یک جایی ضریب هوش بازیکنان مختلف رو درآورد عالی میشد و قیمت گذاری خیلی دقیق تر صورت میگرفت .

---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

بچه ها اینجا کی بازیکنان مختلف فوتبال رو خوب میشناسه اگه کسی هست با کمک هم خودمون برای بازیکنان مختلف ضریب هوشی مختلفی انتخاب کنیم . بعنوان نمونه میشه بازیکنان رو به 5 دسته تقسیم کنیم و به هر کدوم ضریبی بین 0.2 تا 1 اختصاص بدیم .
    اگه کسی نیست از خیر این مورد بگذریم .

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

فقط اگه میشد از یک جایی ضریب هوش بازیکنان مختلف رو درآورد عالی میشد و قیمت گذاری خیلی دقیق تر صورت میگرفت .

---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

بچه ها اینجا کی بازیکنان مختلف فوتبال رو خوب میشناسه اگه کسی هست با کمک هم خودمون برای بازیکنان مختلف ضریب هوشی مختلفی انتخاب کنیم . بعنوان نمونه میشه بازیکنان رو به 5 دسته تقسیم کنیم و به هر کدوم ضریبی بین 0.2 تا 1 اختصاص بدیم .
    حسین جان هر کسی که تو این تاپیکه مطمئن باش از فوتبال خوب سر در میاره به هر حال اگه کاری باشه ما دریغ نمیکنیم .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین من شاید امروز نرسم بازی کنم.آخه الان میخوام سیستم خودمو عوض کنم و احتمالش کم امروز برسم بازی کنم. اگه تا 6 نیومدم بازی منو بزن بره.فقط اون سیستم که بازی با چلسی برات فرستادم رو اگه داری همون رو بذار.

حسین جان تعریف از خودم نباشه من هر چی بازیکن بخوای می شناسم.حتی لیگ دسته دو انگلیس هم بازیکنانشو می شناسم من میتونم خیلی بهت کمک کنم فقط امروز شاید نتونم ولی بگو دقیق چی می خوای تا فردا آمادش کنم
    Last edited by vahidgame; 15-02-2010 at 15:10.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ولی دز مجموع برا من بازی راحتی بود چون همونجور که گفتم بازیکنات باز بازی میکردن و برای منی که سیستمم فوق هجومی بازی میکنم بازی راحتی بود. :
    آرمین جان وقتی در مقابل تیم من قرار گرفتی با ترکیب و تاکتیکهایی که میچینم خواهی دید که هر سیستمی یک ضد سیستم برای خودش داره بازیو به شکلی میبندم که در مجموع بازی بیشتر از یکی دو موقعیت گلزنی پیدا نکنی .
    در مقابل منچستر و محمد تا حدودی این کار رو عملی کردم اما چون بیشتر بازیکنان فلش آبی داشتن به شکل کامل برنامم پیاده نشد و بازی مساوی شد اما توی بازی با شما از تمام موجودی تیمم برای شکست دادنت استفاده میکنم .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام.میرم سیو رو بگیرم.بعد برم برای بازی.بچه ها امروز من زیاد وقت ندارم و فقط میتونم در حد بازی آنلاین باشم.اگه صحبت از نقل و انتفالاته ممکنه بذارید برای بعد؟

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

مثل که آرمین جان درک نمی کنی من چی میگم. من اونو که سیو کردم به جز سیستم خیلی چیزهای دیگه داشت یعنی marking رو خوب درست کرده بودم و جاهای بازیکنان هم خیلی خوب تعیین کردم و team style رو هم یه جور خیلی خوبی گذاشته بودم.
    بازی برگشت از خجالت همه بچه ها در میام چون من الان 5 تا بازی که با بچه ها کردم هیچ کدومشو خودم بازی نکردم و دو بازی با منچستر و آرسنال که واقعا منصفانه نبودش. ولی بازیهای برگشت می فهمید با کی طرف هستید
    چرا وحید جان خوب می درکمت ولی همونجور که خودت فرمودی " من اونو که سیو کردم به جز سیستم خیلی چیزهای دیگه داشت یعنی marking رو خوب درست کرده بودم و جاهای بازیکنان هم خیلی خوب تعیین کردم و team style رو هم یه جور خیلی خوبی گذاشته بودم." ومن هم همون سیوی رو که شما آپلود کردی دانلود کردم و رو ی ترکیبت لود کردم .بنابرین نتیجه میگیریم که کارها درست انجام شده است.

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

آرمین جان وقتی در مقابل تیم من قرار گرفتی با ترکیب و تاکتیکهایی که میچینم خواهی دید که هر سیستمی یک ضد سیستم برای خودش داره بازیو به شکلی میبندم که در مجموع بازی بیشتر از یکی دو موقعیت گلزنی پیدا نکنی .
    در مقابل منچستر و محمد تا حدودی این کار رو عملی کردم اما چون بیشتر بازیکنان فلش آبی داشتن به شکل کامل برنامم پیاده نشد و بازی مساوی شد اما توی بازی با شما از تمام موجودی تیمم برای شکست دادنت استفاده میکنم .
    اقا من از همین حالا تسلیمم
    Last edited by Armin 7; 15-02-2010 at 15:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •