الان لپتابي(مك بوك) كه همه بازي هاي روزو بياره چنده؟
مطمئن تر از الماس نیست . شما یک سر برو یا تماس بگیر . قیمتهاش پایین تر از لیستش هست
به لیست توجه نکنید
امروز رفتم ولی روم نشد برم بپرسم. چون اون وقت که قصد خرید نداشتم. و داشتم موقعیت شناسی میکردم که موقه ی خرید گیج نزنم.
راستی همین الماس بود میگفتن تخفیف خوب میده یا میشه یه موس هم ازش گرفت؟
اینجوری که من دستگیرم شده برو بالا ی 2500000تومن!
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
آره مثله اینکه همینه! ولی باید بری رو مخ یارو بعدشم با گارانتی هم باید بگیری!
ایشالا... میرم میگیرم بعد میام روش تخفیف گرفتن هم توضیح میدم تا همه دوستان استفاده کننآره مثله اینکه همینه! ولی باید بری رو مخ یارو بعدشم با گارانتی هم باید بگیری!![]()
منم آخرش مک بوک خریدم من از ابل ایران خریدم. فکر کنم بهتر از بقیه جاها باشه. درضمن بدبخت شدم با این سیستم عامل مک. خیلی فرق داره با ویندوز. هنوز باهاش مشکل دارم.
MC374 . میگم میخواهید با هم بریمحالا چی میخوای بگیری؟
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
چند خریدید؟ از چه جهات بهتر هست؟منم آخرش مک بوک خریدم من از ابل ایران خریدم. فکر کنم بهتر از بقیه جاها باشه. درضمن بدبخت شدم با این سیستم عامل مک. خیلی فرق داره با ویندوز. هنوز باهاش مشکل دارم.
اولین علت قیمت٬ الماس از ۱۲۷۰۰۰۰ کمتر نداد من خریدم ۱۲۵۰۰۰۰ در ضمن اگه مک بوک خراب شه میتونی به وسیله اپل ایران اونو بفرستی خارج واسه گارانتی. در کل تخصصی تر از الماس و بقیه هستن.
یه سوال اپل ریموت تو مک بوک وایت کار میکنه؟
اگه کار نمیکنه راهی هست که راش انداخت؟
واحد چند هست اپل ایران؟ لیست قیمتاشو میدید؟اولین علت قیمت٬ الماس از ۱۲۷۰۰۰۰ کمتر نداد من خریدم ۱۲۵۰۰۰۰ در ضمن اگه مک بوک خراب شه میتونی به وسیله اپل ایران اونو بفرستی خارج واسه گارانتی. در کل تخصصی تر از الماس و بقیه هستن.
یه سوال اپل ریموت تو مک بوک وایت کار میکنه؟
اگه کار نمیکنه راهی هست که راش انداخت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)