اوه.
داداش دست منم بگیر
خب پس. خیالمو راحت کردی. بزار مدلی بهت معرفی کنم که لااقل چند ده نفری اونطرف ترم اسم مودم رو بگیرن!
بریم سراغ شاهزاده مودمهای بی سیم با دو آنتن 2.4گیگاهرتزی و سه آنتن5.0 گیگاهرتزی و دارای پورت USB:
ASUS RT-N56U...263.000
اوه.
داداش دست منم بگیر
خب پس. خیالمو راحت کردی. بزار مدلی بهت معرفی کنم که لااقل چند ده نفری اونطرف ترم اسم مودم رو بگیرن!
بریم سراغ شاهزاده مودمهای بی سیم با دو آنتن 2.4گیگاهرتزی و سه آنتن5.0 گیگاهرتزی و دارای پورت USB:
ASUS RT-N56U...263.000
پسر عجب مودم خوفناکیه. مو به تن ادم سیخ میشه وقتی مشخصاتشو خوندم. دستت درد نکنه
سلام...
حامد جان شرمنده دير ريپلای زدم
من برای شبکه بيسيم يک مودم روتر وايرلس عالی ميخوام تو رنج قيمت 150 تا 200 تومن
مارکی که خودم بهش وابسته شدم asus هست tplink رو دوست دارم ولی حدس ميزنم linksys بهتر باشه...
خلاصه اينکه سر در گم شدم بين اينها
هدفم دانلود بی وقفه مخصوصاً از تورنت، بدون قطعی يا دراپ کمتر و ايمنی بالا که به راحتی -- نشه
راستی سيزده بدر همگی بدر باشه...![]()
linksys را من اصلا پیشنهاد نمیکنم.فقط اسم داره و گرونه !
من خودم تی پی لینک دارم عالیه عالیه.شما یا ایسوز انتخاب کنید یا تی پی.
این که برندهای دیگه محصولات خوب و قابل تحسینی دارند درسته و اینی هم که میگید قیمت Linksys زیاده بازهم درسته اما مطمئن باشید هیچ برندی در تجهیزات شبکه این مارک و استاندارد cisco نمیشه ! تمام بزرگان شبکه و تمام مرجع های معتبر این رو تایید میکننlinksys را من اصلا پیشنهاد نمیکنم.فقط اسم داره و گرونه !
من خودم تی پی لینک دارم عالیه عالیه.شما یا ایسوز انتخاب کنید یا تی پی.
موفق باشید
پس اگر براي يه طبقه بالا و پايين هم مصرف داشته باشم بهتره asus رو بگيرم .
از لحاظ كيفيت توي اين دو برند كدوم بهتر هست؟
سلام.
خواهش میکنم.
دوست عزیز، شما از چه نوع وایرلسی استفاده میکنید؟؟؟
Wireless PAN؟؟؟
Wireless LAN؟؟؟
Wireless MAN؟؟؟
Wireless WAN؟؟؟
Wireless MDN؟؟؟
یا صرفا برای ایجاد شبکه بیسیم بین چند وسیله که با خط ADSL از اینترنت بهره می برند، قصد خرید دارین؟؟؟
من هم به شخصه منکر کیفیت سیکو نیستم، ولی باید در خرید مهمترین مسئله یعنی P / P رو در نظر گرفت نه صرفا
کیفیت محض. چون در بیشتر موارد و منجمله همین برند، قیمت جهانی اون با قیمتی که در ایران عرضه میشه، اختلاف
داره و همین موضوع ارزش خرید این برند رو پایین میاره.
بله دوست خوبم، کافی هست.
کیفیت تقریبا مشابهی دارن(به شخصه از هیچکدوم بعد از 4سال و اندی خرابی ندیدم!). ولی خب سابقه ایسوز
بیشتره و این آدم رو دلگرم تر میکنه!
Wireless LAN
مودم aztech چطوره ؟کسی داشته ؟کیفیتش خوب هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)