دوستانی که مودم Indoor رو با مودم Outdoor تعویض کردن بعد از تعویض چقدر معطلی برای فعال شدن داشتن ؟
دوستانی که مودم Indoor رو با مودم Outdoor تعویض کردن بعد از تعویض چقدر معطلی برای فعال شدن داشتن ؟
برای من دو روز بعد از تعویض مودم اکتیو شد![]()
این سرویس ها رو برای جذب مشتری اروزون حساب میکنن مثلا 1 مگابیت 80 هزار تومانی وقتی مشتری هاشون زیاد شد محاله به این قیمت بدن اونم نامحدود و تو این مصاحبه هم مدیر عامل مبین نت بهش اشاره کرده که زیر اون مبلغیه که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی براشون در نظر گرفته
من مطمئن هستم که هم همه سرویس هاشون در اینده نزدیک محدودیت دار میشن و این نامحدود ها هم قیمتشون فضایی میشه
من هم با رپيدشير هيچ مشكلي ندارم
Last edited by ab.mahmoodi; 16-09-2010 at 09:12.
نه دوست عزیز وقتی مشتریان وایکمس مبین زیاد بشه آن وقت اون ها هم باید پهنای باند زیاد تری بخرن ولی نکته همین جاست آنها پهنای باند زیاد تر را خیلی خیلی ارزون تر میخرن و این یعنی اینکه آنها به علت داشتن مشتری بیشتر سود آوری شون بیشتر میشه و به علت فراهم شدن شرایط خرید پهنای باند ارزون تر هزینه های مربوط به این موضوع هم براشون کاهش پیدا میکنه
تازه شما اینم در نظر بگیر وقتی مشترکان مبین نت افزایش پیدا بکنه چند در صد از افرادی که سرعت 1 مگ میگرن توی فکر دانلود 24 ساعته اند ؟ اکثرا شرکت ها این سرعت را میگرن که آنها هم مصرف چندانی ندارن
در کل اگه مبین نت بخواد دزدی نکنه و دندون طمعش را هم بکشه میتونه خیلی خوب سرویس بده به خوصوص اون موقع ای که مشترکاش زیاد شد
این جا رو هم ببین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان گل اهوازی . من الان پارس آنلاین دارم اصلا راضی نیستم . میخوام بیام مبین نت . وضیعت چطوره ؟ سرعت خوبه ؟ قطعی نداره ؟ راستی اگه میشه بهترین نمایندگی رو هم بگید . کدوم سریع تر کارتو راه میندازه ؟
واي واي واي ديگه دارم كلافه ميشمالان چند روزه كه ميخوام استفاده بشتر اوقات قطع شده الان هم دارم با ديال اپ هستم. بايد اين مشكل قطع سيگنال رو درست كنه. قطع هم ميشه ميره براي يكي دو ساعت. قبلا اينطور نبود چند روزه قات زده
دوستاني كه تو اهواز مودم خارجي دارن مثل من كه مودم واي فاي دارم مشكل قعطي دارن يا نه. چون ديگه واقعا كلافه شدم تو اين چند روز
خدا رو شکر توی تهران که قطعی وجود نداشته!
ولی نوسان سرعت توی یکی دو روز گذشته زیاد بوده!
گویا هر وقت خبری میشه و ر.ا.ه.پ.ی.م.ا.ی.ی در کاره مخابرات از چند روز قبلش یه حالی به شبکه میده!
دوستم كه وايمكس ايرانسل داره گفت مال اون قطع نيست. ما به هواي اينكه مبين نت قعطي نداره واپراتور سراسري رفتيم گرفتيم اما 3روزه كه ادم از كرده خودش پشيمون ميشه.حالا خوبه چند وقته سريع به اپراتور وصل ميشي و سريع جواب ميدن اما همش ميگن شبكه در حال بروز رساني اخه چند روز بروز رساني!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)