تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 2199 اولاول ... 44849091929394959697981041441945941094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستانی که مودم Indoor رو با مودم Outdoor تعویض کردن بعد از تعویض چقدر معطلی برای فعال شدن داشتن ؟

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

دوستانی که مودم Indoor رو با مودم Outdoor تعویض کردن بعد از تعویض چقدر معطلی برای فعال شدن داشتن ؟
    برای من دو روز بعد از تعویض مودم اکتیو شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه دیگه دوست عزیز دیگه نیاز نیست پول نصب بدین فقط درخواست تغییر سرعت میدین

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

کُره‌ایها اینترنت پرسرعت بیسیم می دهند/ اپراتورKT به ایران می آید

مدیرعامل اپراتور سراسری وایمکس مبین نت از انعقاد قرارداد دو ساله با اپراتور مخابراتی کره جنوبی (KT) برای ارائه وایمکس در ایران خبر داد و گفت: وایمکس یک تکنولوژی مدرن است و به همین دلیل باید از تجربیات کشورهای مطرح در این خصوص استفاده کرد.

استفاده از تجربیات اپراتور کره ای در وایمکس

محمدتقی خاکی در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح آخرین وضعیت شبکه اینترنت پرسرعت بی سیم مبین نت اظهار داشت: شبکه وایمکس مبین نت با حداقل پوشش شهرها و مراکز استانهای کشور راه اندازی شد و طبق برنامه از مهر ماه جاری وارد فاز دوم پوشش دهی و تکمیل ظرفیت خواهد شد.

وی با بیان اینکه پوشش وایمکس مبین نت در تمامی مراکز استانهای و شهرهای بزرگ هم اکنون بیش از 80 درصد است، گفت: در فاز بعدی توسعه شبکه پوشش شهرهای تابعه و مراکز استانداری و افزایش ظرفیت را در دستور کار داریم.

خاکی با اشاره به همکاری مبین نت با اپراتور خارجی KT و استفاده از تجربیات این شرکت مخابراتی برای افزایش کیفیت شبکه وایمکس اضافه کرد: KT مهمترین اپراتور مخابراتی کره جنوبی است و حدود 400 هزار مشترک وایمکس در این کشور دارد.

وی افزود: در کره جنوبی به دلیل زیرساختهای باند وسیع، اکثر کاربران از طریق فیبرنوری به اینترنت باند پهن متصل هستند و به همین دلیل باند پهن وایرلس (بدون سیم) در این کشور آنچنان مورد استفاده قرار نمی گیرد.

هوواوی، ZTE و سامسونگ وندورهای شبکه وایمکس

مدیرعامل وایمکس مبین نت با تاکید بر اینکه اپراتور KT سهام مبین نت را خریداری نکرده است اما قرار است به عنوان اپراتور مسئولیت فروش سرویس، پشتیبانی و توسعه شبکه را به مدت دو سال برعهده گیرد به مهر گفت: وندورهای شبکه مبین نت بخش طراحی، نصب و راه اندازی سرویس را به عهده دارند و اپراتور KT بر تحویل کار وندورها و نگهداری کل شبکه در طول دو سال نظارت خواهد کرد.

وی از سه شرکت هوواوی، ZTE چین و سامسونگ کره به عنوان وندورهای شبکه اینترنت پرسرعت بی سیم مبین نت نام برد و به مهر گفت: طراحی این شبکه به عهده این سه شرکت است اما KT به عنوان اپراتور بر کار این سه شرکت نظارت خواهد داشت.

امکان سرویس دهی به بیش از 100 هزار مشترک

خاکی با تاکید بر اینکه ظرفیت شبکه وایمکس مبین نت در فاز نخست برای سرویس دهی به 100 هزار مشترک در سراسر کشور پیش بینی شده است اضافه کرد: حداکثر تا پایان مهرماه این مرحله به اتمام می رسد و توسعه فازهای بعدی این پروژه برای مراکز فرمانداریهای استانها و رسیدن به پوشش IN DOOR آغاز می شود.

وی گفت: تاکنون حدود 200 ایستگاه BTS از سوی مبین نت به بهره برداری رسیده و استقبال از اینترنت پرسرعت بیسیم در سراسر کشور را مطلوب توصیف کرد.

به گفته مدیرعامل مبین نت، وایمکس در نقاطی از کشور که امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت از طریق دیگر شبکه های کابلی موجود نیست با استقبال گسترده ای روبرو خواهد شد.

وی به جایگاه فعلی اینترنت در میان همه اقشار کشور اشاره کرد و گفت: به تعداد مشتاقان برقراری ارتباط با باند وسیع روز به روز افزوده می شود.

تعرفه گذاری براساس نیاز مشترکان در دستور کار مبین نت

مدیرعامل مبین نت در مورد تعرفه فعلی سرویس وایمکس این اپراتور به خبرنگار مهر گفت: تعرفه ارائه شده از سوی مبین نت از سقف درنظرگرفته شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به مراتب پایین تر است اما در نظر داریم به تناسب استفاده متقاضیان بسته های خدماتی متفاوتی ارائه کنیم تا مشترکان مجبور نباشند هزینه زیادی برای استفاده از این سرویس پرداخت کنند.

وی افزود: متناسب با تقاضای مشتریان بسترهای خدماتی متفاوتی ارائه خواهیم کرد که به زودی اعلام می شود.

خاکی گفت: درصدد رفع نواقص و ارتقای کیفیت مرکز خدمات و تماس مشتریان هستیم که در این جهت تعداد اپراتورهای پاسخگوی این مرکز در حال افزایش است.
    این سرویس ها رو برای جذب مشتری اروزون حساب میکنن مثلا 1 مگابیت 80 هزار تومانی وقتی مشتری هاشون زیاد شد محاله به این قیمت بدن اونم نامحدود و تو این مصاحبه هم مدیر عامل مبین نت بهش اشاره کرده که زیر اون مبلغیه که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی براشون در نظر گرفته
    من مطمئن هستم که هم همه سرویس هاشون در اینده نزدیک محدودیت دار میشن و این نامحدود ها هم قیمتشون فضایی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هم با رپيدشير هيچ مشكلي ندارم
    Last edited by ab.mahmoodi; 16-09-2010 at 09:12.

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این سرویس ها رو برای جذب مشتری اروزون حساب میکنن مثلا 1 مگابیت 80 هزار تومانی وقتی مشتری هاشون زیاد شد محاله به این قیمت بدن اونم نامحدود و تو این مصاحبه هم مدیر عامل مبین نت بهش اشاره کرده که زیر اون مبلغیه که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی براشون در نظر گرفته
    من مطمئن هستم که هم همه سرویس هاشون در اینده نزدیک محدودیت دار میشن و این نامحدود ها هم قیمتشون فضایی میشه

نه دوست عزیز وقتی مشتریان وایکمس مبین زیاد بشه آن وقت اون ها هم باید پهنای باند زیاد تری بخرن ولی نکته همین جاست آنها پهنای باند زیاد تر را خیلی خیلی ارزون تر میخرن و این یعنی اینکه آنها به علت داشتن مشتری بیشتر سود آوری شون بیشتر میشه و به علت فراهم شدن شرایط خرید پهنای باند ارزون تر هزینه های مربوط به این موضوع هم براشون کاهش پیدا میکنه
    تازه شما اینم در نظر بگیر وقتی مشترکان مبین نت افزایش پیدا بکنه چند در صد از افرادی که سرعت 1 مگ میگرن توی فکر دانلود 24 ساعته اند ؟ اکثرا شرکت ها این سرعت را میگرن که آنها هم مصرف چندانی ندارن

در کل اگه مبین نت بخواد دزدی نکنه و دندون طمعش را هم بکشه میتونه خیلی خوب سرویس بده به خوصوص اون موقع ای که مشترکاش زیاد شد
    این جا رو هم ببین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان گل اهوازی . من الان پارس آنلاین دارم اصلا راضی نیستم . میخوام بیام مبین نت . وضیعت چطوره ؟ سرعت خوبه ؟ قطعی نداره ؟ راستی اگه میشه بهترین نمایندگی رو هم بگید . کدوم سریع تر کارتو راه میندازه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

واي واي واي ديگه دارم كلافه ميشمالان چند روزه كه ميخوام استفاده بشتر اوقات قطع شده الان هم دارم با ديال اپ هستم. بايد اين مشكل قطع سيگنال رو درست كنه. قطع هم ميشه ميره براي يكي دو ساعت. قبلا اينطور نبود چند روزه قات زده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستاني كه تو اهواز مودم خارجي دارن مثل من كه مودم واي فاي دارم مشكل قعطي دارن يا نه. چون ديگه واقعا كلافه شدم تو اين چند روز

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خدا رو شکر توی تهران که قطعی وجود نداشته!
    ولی نوسان سرعت توی یکی دو روز گذشته زیاد بوده!
    گویا هر وقت خبری میشه و ر.ا.ه.پ.ی.م.ا.ی.ی در کاره مخابرات از چند روز قبلش یه حالی به شبکه میده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستم كه وايمكس ايرانسل داره گفت مال اون قطع نيست. ما به هواي اينكه مبين نت قعطي نداره واپراتور سراسري رفتيم گرفتيم اما 3روزه كه ادم از كرده خودش پشيمون ميشه.حالا خوبه چند وقته سريع به اپراتور وصل ميشي و سريع جواب ميدن اما همش ميگن شبكه در حال بروز رساني اخه چند روز بروز رساني!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •