تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 94 از 410 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت دوباره افتضاح اومده پایین ! از شما اینطوریه؟
    اره، الان خرابه
    سرعت دوباره افتضاح اومده پایین ! از شما اینطوریه؟
    راستش مخابرات من دیدم یه تعرفه داره فقط برای اداره ها و شرکت ها از این قرار
    سرعت 1 مگ میده ماهیانه 50 تومن،شما از ساعت 8 صبح تا 8 شب هر چی دلت میخاد دان کن اما از اون زمان به بعد دیگه دیس میشی.اسمش روزانه ست، بر عکس شبانه معروف!

اگه نباشه جاش خالی می مونه awed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این تعرفه ها رو از کجا اوردین؟ مخابرات نامحدود نمیده
    عزیزم اگه 30 گیگ دانلود کنی بعد از اون رایگانه یعنی میشه نامحدود هزینه سرویس با 30 گیگ هم میشه انقدر پس یه جمع بزنی این عدد به دست میاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عزیزم اگه 30 گیگ دانلود کنی بعد از اون رایگانه یعنی میشه نامحدود هزینه سرویس با 30 گیگ هم میشه انقدر پس یه جمع بزنی این عدد به دست میاد
    اره 2 مگش میشه 110 تومن اگر سرعت بالا 200 بده و دانلود بره بالا محدود نکنن.

با سرعت 200kb/s میشه 24 ساعت 16 گیگ دانلود کرد که اگر 24 ساعت دانلود کنی 1 ماهه میشه حدود 500 گیگ.
    500 گیگ = 110 هزار تومن یعنی هر گیگ 220 تومن.نمی ارزه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

سلام
    داداش اینطوری که شما میگی نیست، فقط برای سرویس های 128، 256 و 512 هست که بعد از دانلود 30گیگ مازاد دیگه رایگان میشه!
    اگه تو فایل pdf تعرفه هاشون، به اون جدول دقت کنی میبینی که برای سرویس های 1مگ و 2مگ هر چقدر مازاد استفاده کنی(چه 1گیگ چه 1000گیگ) هر گیگ 3 تومن حساب میشه!
    این مخابرات واقعا یه آفرین میخواد چون خیلی خوب بلده چه تعرفه ای بده که فقط به نفع خودش باشه و بس...

5. 3 کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

دوستان ممکنه یکی سوال ما رو جواب بده؟ خواهش میکنم... مبین نت تو شهرک مهاجران و ازنا آنتن داره یا نه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی شرکت جدیدی نمیشناسه اومده باشه روکار؟ این شرکتایی که الان جافتادن چون شناخته شدن زدن تو کار دزدیو کلاه برداری.باید دنبال شرکت جدید بود.شرکتای جدید مجبورا خدمات خووب بدن تا جاا بیوفتن. اگر کسی به غیر از این 4-5 تا که جا افتادن ISP دیگه میشناسه بگه بریم امارشو دربیاریم

8. 2 کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

دوستان ممکنه یکی سوال ما رو جواب بده؟ خواهش میکنم... مبین نت تو شهرک مهاجران و ازنا آنتن داره یا نه؟
    دقیق اطلاع ندارم ولی تو سایتش نواحی تحت پوشش استان مرکزی رو اینطوری زده: اراک، تفرش، خمین و ساوه

10. این کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان بالاخره ساعت رایگان از کی شروع میشه؟ کسی فهمید؟ فک کنم اوناییی که اشتراکشون برا قبل بوده مثله قدیمه همون 1 شروع میشه و ترافیک ماهیانشم همونه که قبل بوده.اگر کسی امتحان کرده ساعت 1 به بعد حجم کم میکنه یا نه بگه! کسی هم هست که جدیدا با تعرفه های جدید adsl مخابرات گرفته باشه؟ اگر هست بگه شب ساعت چند اینترنت خودکار ریسیت میکنه 1 یا 2؟

12. 2 کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان بالاخره ساعت رایگان از کی شروع میشه؟ کسی فهمید؟ فک کنم اوناییی که اشتراکشون برا قبل بوده مثله قدیمه همون 1 شروع میشه و ترافیک ماهیانشم همونه که قبل بوده.اگر کسی امتحان کرده ساعت 1 به بعد حجم کم میکنه یا نه بگه! کسی هم هست که جدیدا با تعرفه های جدید adsl مخابرات گرفته باشه؟ اگر هست بگه شب ساعت چند اینترنت خودکار ریسیت میکنه 1 یا 2؟
    هر شب از سر ساعت یک میزارم دانلود و هیچ از ترافیکم کم نشده، فکر کنم درست بگی و اونایی که اشتراکشون برای قبل هست هیچ تغییری در ترافیک و ساعت استفادشون ایجاد نشده باشه.

14. 2 کاربر از crazyrobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

سلام
    من یکی دو بار امتحان کردم کم نکرد (ساعت یک و نیم) البته حتما اینو میدونید که وقتی شبانه دانلود میکنیم اگه بریم تو سایتش جزو روزانه ها حساب میکنه تا یه دفعه کلا دیسکانکت بشیم و دوباره کانکت بشیم تا معلوم بشه رفته جزو روزانه یا شبانه. (منظورم اینه که برای تست باید یه بار مودم خاموش روشن بشه که معلوم کنه شبانست یا روزانه).
    خلاصه اینکه اون 2بار کم نکرد ولی بازم به نظر من ریسک نکنید و از 2 به بعد استفاده کنید.

16. 3 کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •