تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 101 اولاول ... 4484909192939495969798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1009

نام تاپيک: Dead Space 2

داره خودمونی میشه mahdi.pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

در مورد نه تنها dead space بلکه تمامی گیمهای ساخته شده باید بگم که تمامی آنها با هدفی مشخص ساخته می شوند.در مورد dead space که نشانگر پایان زندگی بشری وانرژی جهان است واینکه خداوند هیچ توانی برای کمک به انسانها ندارد.در تمام بازی آثار شیطان گرایی به چشم می خورد که این نشانگر تفکر آنها می باشد که واقعا تمام تلاش خود را کرده اندو افسوس که ما اینقدر ضعیف کار می کنیم.

2. این کاربر از mahdi.pars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داستانش خداییش ابهام ابهام کم نداشت . بد جوری هم Illuminati بود .

فکر کنم دولتش با همون فرقه با هم در واقع یکی هستن و میخواد بگه در اینده ای نزدیک همه انسان ها به یک ایین روی میارن .
    راجع به اون مارکر هم من هم نفهمیدم چجوری یه کپی از روش ساختن .
    جدا ایساک یهودی بود ؟ اصلا توجه نکرده بودم . دیگه بابا منجی گراییه دیگه . شما ببخشش
    منم اونجا که چشمش سوراخ شد گفتم الان خونی چیزی میاد کور میشه . دیدم نه بابا صحیح و سالم بلند شد . فکر کنم یادشون رفته بزارن .
    البته من از اون مارکر بیشتر به شیطان برداشت کردم ولی تعبیر تو هم درسته . منظورشون هم که 100% دارن . الکی چیزی نمیسازن .
    تو نسخه یکش یادمه یک جاش که لامپها روشن بود دقیقا به صورت غیر منطقی یه قسمت از دیوار نور نداشت و تاریکی محض بود . یعنی سیاه کامل . هر چی رفتم دیدم چیزی نیست . اومدم با locator یه نور ابی انداختم روی دیوار یه نوشته ظاهر شد که فکر کنم میگفت :
    no god no fear
    know god know fear
    دقیقا یادم نیست ولی این دو جمله رو داشت . این رو خودم کفشش کرده بودم

اینکه یهودی هست من 90 % مطمئنا هستم چون اسم اسحاق مال یهودی هاست مثل نیکولای که مال روساست یا پیر که مال فرانسوی هاست.تو مافیا دو وقتی میخوای برین پول نزول بگیرید طرف میگه اسحاق برو ورش دار بیار اینم مشخصه که یهودی ها به نزول خوری معروف هستند.(مگر اینکه مثلا یک خانواده مسیحی بیاد اسم بچه اش رو بزار مهدی)
    ولی فکر نکنم دولتشون با فرقه دینی دستشون توی کاسه باشه چون تو همین بازی چند بار خواستن ایزک رو بکشن ولی همون دختر که مرحله 5 نماینده فرقه دینی شونه توسط هلیکوپتر دولت کشته میشه و گفت اخرین چیز که ما میخوایم کشته شدنه توئه
    خداییش این جمله که روی دیوار خوندی واقعیته چون اون وقت که به هیچ چیزی اعتقاد نداری راحت هر کاری میکنی چون میدونی روزی نیست که بخوای جواب پس بدی
    مهدی پارس عزیز اگر اونا این کار می کنند دمشون گرم حداقل به طور انجام میدن که داد نزنه قول میدم اگر ایرانی ها قدرت بازی سازی انوری ها رو داشتن همه بازی ها عین فیلماشون شعاری میشد.بعدشم شعار اونا اینه :
    God help those who help themselve که توی قران ما هم دقیقا همچین جمله ایی دارم ولی به ما یاد دادند صبور باشید و راضی باشید و فقط دعا کنید؟!.

4. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

البته من يه جايي شنيدم كه اين اسمش ( آيزاك ) يعني همون اسماعيل !!
    ( تو يه فيلم يارو داشت درباره حضرت ابراهيم و اينا ميگفت و وقتي كه خواسته اسماعيل رو قرباني كنه گفت آيزاك )

Sent from my iPod touch using Tapatalk .

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

البته من يه جايي شنيدم كه اين اسمش ( آيزاك ) يعني همون اسماعيل !!
    ( تو يه فيلم يارو داشت درباره حضرت ابراهيم و اينا ميگفت و وقتي كه خواسته اسماعيل رو قرباني كنه گفت آيزاك )

Sent from my iPod touch using Tapatalk .
    کافیه عبارت Isacc رو یا همچین چیزی تو موتور ترجمه گوگل بزنید
    اسماعیل رو میشه Eshmiel اگر اشتباه ننوشته باشم مرجع میدم به فیلم (The House of Sand And Fog 2003) خانه ایی از شن و مه که به پسر ایرانی که اسمش اسماعیل هست هی میگن اشمیل طرف قاطی میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آخه khan goli عزیز منم میدونم بدون امکانات نمیشه اما اینو قبول داری که بخش ارشاد ما خیلی ضعیف کار می کنه وباید سازندگان بازی های رایانه ای رو پشتیانی کنه مخصوصا با موتور گرافیک که حتما جواب میده چون ما با استعداد خیلی داریم گذشته از اینها ما پشتوانه تاریخی ودینی خیلی قدرتمندی داریم که اگه مال اونا بود تا حالا مارو ترکونده بودن.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آخه khan goli عزیز منم میدونم بدون امکانات نمیشه اما اینو قبول داری که بخش ارشاد ما خیلی ضعیف کار می کنه وباید سازندگان بازی های رایانه ای رو پشتیانی کنه مخصوصا با موتور گرافیک که حتما جواب میده چون ما با استعداد خیلی داریم گذشته از اینها ما پشتوانه تاریخی ودینی خیلی قدرتمندی داریم که اگه مال اونا بود تا حالا مارو ترکونده بودن.
    باز خوبه تا همین الان یه حرکت هایی کردن . راستی از dead space منحرف نشو . بحث داره سیاسی میشه ها

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

حتما.چون خودم بحث جدی رو دوست دارم مخصوصا در مورد بازیهایی با اهداف استراتژیک

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اخ اخ اخ... ما که با این نسخه2چقد حال کردیم چه برسه به نسخه سومش اوه اوه اوه!!حتما اونجا سکته کاملمو میزنیم(خدا نکنه)
    ()چه بشه این سومش خدایاااااااا کی بیاد؟!
    فاصله این دو نسخه3سال بود!!!! یعنی ما هم 3سال دیگه صبر کنیم!!!!!!!!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! ؟!؟!؟!؟!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

الان تو shop ام ،یه اسلحه درسوحسابی بگید بخرم ...

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه راهنمایی بکنید من راهمو ادامه بدم.............

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •