تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 1049 اولاول ... 4484909192939495969798104144194594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

متاسفانه شرکت سامسونگ علیرغم اینکه خیلی از محصولاتش رو با توان بالا و عالی تولید می کنه،تو زمینه تولید سینمای خانگی خیلی ضعیف عمل کرده .
    درسته، خب اگه سینمای خوبی بود که همراه ال سی دی ردشون نمیکردن! به نظر میاد سامسونگ توی تعریف از مشخصاتش زیادی اغراق کرده.
    ولی از دوستان اگه کسی راهی می دونه که بتونم تصاویر تلویزیون رو ضبط کنم لطفا راهنمایی کنه چون روی کنترل tv دکمه ضبط هست ولی هیچکاری نمیکنه.(ال سی دی: b690 سینما: tz-325 )
    در ضمن من هر کاری می کنم که به سینمای خانگی بلوتوث کنم مرحله آخر میزنه "sending failed" گوشیمم n82 و مشکلی نداره

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوست عزیز مبارکت با شه و ایشاء الله با خوشی ازش استفاده کنی . منم میخوام بخرم و سوالی که از محضرتون داشتم اینه که آمپلی فایر دستگاه شما هم ساخت چین ؟. واگه جوابتون مثبته شما باهاش مشکلی نداشتین ؟ یه چیز دیگه موقع خرید بهتون تخفیف دادن یانه همون قیمت شرکتیه؟ من منتظر جوابتون هستم . چون منم تا یکی دو روز دیگه به امید خدا میخرم ولی نمیدونم چرا دلم میخواد rs70 رو بگیرم با اینکه قیمت rs30 وسوسه برانگیزه ولی به خاطر اون چند تا قابلیت اضافه میخوام بیشتر هزینه کنم. پاینده باشید
    دوست عزيز تمامي آمپ ها چيني هست.از اين مدل گرفته تا 1019 و ... تمامي دي وي دي پلير ها تايلندي هست و تمامي باند ها مالزي.اين توي تمامي مدل ها رعايت شده.پس نگران نباشيد.تازه چين داريم تا چين.ديگه كمپاني از Apple شاخ تر كه نيست.تمامي محصولاتش در چين توليد ميشه اما كيفيتش حرف نداره... امروزه تمامي كمپاني ها كارخانه خودشونو در چين ميزنن به علت قيمت تمام شده پايين.مثل نوكيا كه تمامي محصولاتش ديگه در چين توليد ميشه (براي آسيا) اما با همون كيفيت.
    اصلا دنبال تخفيف نريد چون شركتيه.منم دلم ميخواست RS70 بگيرم اما مطمئن باش RS30 هيچ جا برات كم نميزاره.البته بازم بستگي به سليقت داره.امكانات اضافش عملا كاري برات انجام نميده.RS30 بگير با يه HD Media Player لذتشو ببر.
    Last edited by 2.5.8.14.1.13; 05-05-2010 at 00:45. دليل: تكميل مطالب

3. 3 کاربر از 2.5.8.14.1.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

mr-rayan عزیز و دوستان گل من امروز زنگ زده بودم به نمایندگی پایونیر با آقای محمدی صحبت کردم اونطوری که من حالیم شد آدم خوبیه . بهش گفتم که تو تبریز rs70 رو گرون میگن . بهم گفت موقع خرید بهش زنگ بزنم تا به طرف بگه rs70 رو بهم 900000 هزار تومن بدن. فقط mr-rayan عزیز و گل یه چیزی که یه ذره منو دلواپس کرده اینه که بهم گفت آمپلی فایر دستگاه چینیه . ظاهرا سری قبل این دستگاه که rs7 بود آمپش مالزی بود. البته آقای محمدی بهم اطمینان داد که جنس اور جیناله و جای نگرانی نیست . حالا از شما ودوستان گل دیگه خواهش داشتم در صورت امکان با مراجعه حضوری به نمایندگی اگه امکانش باشه این موضوع رو از نزدیک پیگیری کنین تا اگه مشکلی نداشته باشه من از همین جا بگیرم و دیگه این همه راه رو نیام تا تهران. چون قبلا یادمه که دوستان میگفتن آمپ و پلیر مالزیه و فقط باندا چینی ان . خودتون میدونین دیگه صحبت یکی دو تومن نیست منم یه کارمندم و میخوام بهترین و مناسبترین انتخاب و داشته باشم تا بعد پشیمون نشم. فدای همه بر و بچه های گل این فروم
    pemy جان من همشهريتم تو پست خصوصی شماره تلفن گذاشتم با من تماس بگیر با هم بخریم . چ.ن منم به آقای محمدی زنگ زدم . در ضمن من کمی کاتالوگهاشو خوندم بهت تا اونجا که اطلاعات جمع کردم کمک میکنم .البته با کمک سایر دوستان فروم

5. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zenit52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب همون طور که قول داده بودم میخوام یه Review کوچولو از RS30 بزارم واستون :
    اول اینکه حمل و نقلش اصلا کار آسونی نبود و من که اصفهان بودم مجبور شدم باندها و ساب رو (باند ها یه جعبه اندازه LCD داره و وزنش 31.5 کیلو,ساب هم 17.5 کیلو) باربری بده برام بیارن که 15 تومان هزینش شد.با ماشین نمیشه بیارین مگه با باربند که به دردسرش نمیارزه.
    موقع باز کردن حدود 1ساعت طول کشید.همه چی تکمیل هست و چیزی کم نداره فقط همون موقع خرید آقای محمدی بهتون میگه که باید که کابل Coaxial (از دی وی دی پلیر به آمپ) بگیری که خودش یه مدل داشت و من 29.5 خریدم اما کابلش فوق العاده است.دفترچه های راهنما هم کامل بخونید.بخوبی توضیح داده.
    در نگاه اول واقعا لذت میبری از خریدی که انجام دادی و کیفیت و جنس هر کدام قسمت ها واقعا راضیت میکنه.شما به سه پریز برق احتیاج دارید (آمپ و دی وی دی و ُاب) وقتی که ساب رو از جعبه در آوردم کف کردم.خیلی خفن بود خیلی باش حال کردم.و جالبتر این بود که یک سری تنظیمات پشت ساب بود.اول دکمه Off/On , بعد پیچ Volume , زیرش یه پیچ دیگه که روش نوشته بود 100 و 200 اهم (فکر کنم) که نمیدونستم مال چی بود و بهش دست نزدم خودش روی 200 بود انگار.دو تا دکمه دیگه هم بود که یادم نیست اسمشو که حالت Off/On بود (من سیستمو فعلا جمع کردم وگرنه میرفتم میدیدم.غیر از ورودی که داشت یک خروجه هم داشت که نمیدونم مال چی بود.خلاصه خیلی شاخ بود ساب.
    همه رو وصل کردمو USB رو زدم توش.سرعتش بد نبود.اولین آهنگ رو Play کردم.صدا خیلی کم بود.یواش یواش زیادش کردم.صداش خیلی زنده بود.انگار داشتن همون جا اهنگو اجرا میکردن.تفکیک صدا واقعا فوق العاده بود.اما دیدم بیسش اون جوری که فکر میکردم نیست.یه لحظه نگاه کردم دیدم ساب خاموشه رفتم روشنش کردم و Volume رو یه مقدار آوردم بالا.وقتی که ساب روشن شد تازه فهمیدم جه خبره.وای صداش واقعا فوق العاده و لذت بخشه.همه نوع آهنگی باش گوش دادم که در تمامی آهنگ ها سربلند اومد بیرون.کنترشو که میبینی گیج میشی چون خیلی دکمه داره.Volume رو تا 60 بیشتر جرات نکردم ببرم بالا.با اینکه توی یک فضای 100 متری بودم (پذیرایی) اما واقعا صدا بلند بود و با کیفیت.اما داستان از اونجا جالب شد که دکمه Todoroki روی کنترل داشت چشمک میزد.دکمه رو فشار دادم.وقتی که رفت توی حالت Todoroki تازه انگار صدای بیس و قدرتش معلوم شد.تمام خونه داشت میلرزید.اما بدون کوچکترین افت.Todoroki دو مدل داشت که یکی ضعیف تر و اون یکی قوی تر بود.آمپ به تو Option های زیادی میده برای تنظیم صدا.
    اولش دوتا اسپیکر های بالا که صدایی نمیده (البته میده اما خیلی کم چون Reflex هست) یه ذره حالمو گرفت اما چون تست کرده بودم و تفاوتی با RS70 توی صدا نداشت برام مهم نبود.باند های عقب هم بدون پایه هست و چیدنش دردسر ساز که میشه با 60 تومان هزینه به بهترین نحو مشکلشو حل کرد با پایه هایی که خود نمایندگی داشت.در کل شاید تنها ایرادش همین باند های عقب و صدای اسپیکر بالایی میتونه باشه از نظر من.
    دیگه چیزی یادم نمیاد اگه بازم چیزی بود اضافه می کنم.
    اما یه پیشنهاد به دوستانی که در خرید RS30 و RS70 مردد هستند بدم و اونم اینه که بیخودی 260 تومان پولتونو ندین برای RS70 چون عملا هیچ تفاوتی با هم ندارند (نظر شخصی) و بجای اون هزینه همون RS30 بگیرین با یه HD Media Player خوب لذتشو ببیرن.این کار بهترین کاره.پایه برای باندهای عقبم بخرین بازم پولش به RS70 نمیرسه.تازه میشه 650+165+60=875 تازه 5 تومان ارزونتر.این همین کاریه که من کردم و مطمئن باشین بهترین کاره و پشیمون نمیشین.
    RS30 مبارکت باشه دوست محترم
    با دلخوشی ازش استفاده کنی... و حالشو ببری

منم نظرم اینه که RS30 بگیرم بزودی...
    در مورد آوردنش یعنی جعبه باندها داخل ماشین جا نمیشه؟ داخل صندوق عقب و روی صندلی پشت...؟
    به غیر از کابل Coaxial کابل HDMI هم لازمه که بگیریم درسته ؟
    منظورتون از HD Media Player کدوم مدله و این به غیر از DVD player DV420 هست؟
    در ضمن اگه ممکنه عکسی از چیدمان سیستمتون بزارین تا همه ما هم استفاده کنیم و قوت قلبی بگیریم

7. این کاربر از zenit52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان کسی هارد اکسترنال به سینما خانگی وصل کرده؟!!

ساپورت میکنه؟

میگن باید fat32 باشه تا بشناسه! درسته؟!
    Last edited by moriss; 05-05-2010 at 14:21.

9. این کاربر از moriss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

RS30 مبارکت باشه دوست محترم
    با دلخوشی ازش استفاده کنی... و حالشو ببری

منم نظرم اینه که RS30 بگیرم بزودی...
    در مورد آوردنش یعنی جعبه باندها داخل ماشین جا نمیشه؟ داخل صندوق عقب و روی صندلی پشت...؟
    به غیر از کابل Coaxial کابل HDMI هم لازمه که بگیریم درسته ؟
    منظورتون از HD Media Player کدوم مدله و این به غیر از DVD player DV420 هست؟
    در ضمن اگه ممکنه عکسی از چیدمان سیستمتون بزارین تا همه ما هم استفاده کنیم و قوت قلبی بگیریم
    نه آمپ و ديوي دي و ساب جا ميشه اما جعبه يانها نه.البته بستگي به ماشين داره ديگه من GLX دارم نشد.ميشد اگه صندلي رو در مي آوردم اما به دردسرش نميارزيد تازه معلوم نبود بشه يا نه.به نظر من به خودت دردسر نده بده باربري بياره برات خيالتو راحت كن اگه هم تهراني كه يه وانت
    بله كابل HDMI هم لازمه و بستگي به دستگاه هايي كه ميخواين استفاده كنين داره اما حداقل يكي رو ميخواين.اما من چون الان سيستم رو جمع كردم و چند وقت ديگه ميخوام استفاده كنم نگرفتم فعلا.عكس هم ندارم چون الان تو جعبشه

---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

ساپورت میکنه؟

هارد رو ساپورت نميكنه دوست عزيز.

11. این کاربر از 2.5.8.14.1.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ساپورت میکنه؟

من امتحان کردم هارد 350 می زنم جواب می ده و همه آهنگا و فیلما رو اجرا میکنه. اصلا برای دستگاه فرقی با usb نداره

13. این کاربر از dario2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zenit52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منظورتون از HD Media Player کدوم دستگاهه و برای پخش چه فرمتهایی استفاده میشه؟

15. این کاربر از zenit52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ساپورت میکنه؟

یکی از دوستان که تست کرده بود می گفت حتما باید fat32 باشه.

منظورتون از HD Media Player کدوم دستگاهه و برای پخش چه فرمتهایی استفاده میشه؟
    تاپیکش اینجاست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قيمت تموم شده RS30 چقدر هست الان؟
    دوستايي كه دارن ميشه يه عكس ازش بزارن؟
    عكسايي كه من ازش ديدم هم تو اينترنت بوده
    تو شيراز هم نمايندگي نداره من نديدم.

19. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •