آخه چطور به این موتور میگید برای مبتدی خوبه من که مبتدی نیستم توش دارم گیج می زنم راستی امیررضا جان چطوری مگه میشه لابد رفتی رم مجازی رو بردی بالا نه ؟
آخه چطور به این موتور میگید برای مبتدی خوبه من که مبتدی نیستم توش دارم گیج می زنم راستی امیررضا جان چطوری مگه میشه لابد رفتی رم مجازی رو بردی بالا نه ؟
می گم خوبه چون واسه خودم خوب بود.اگه بگی نه خودمو مثال نقض میارم. ریاضی که خوندی؟
کار شما از جای دیگه مشکل داره. پرویز جون آنریل یه برنامه نیس که بخوای تو منوهاش بچرخی، بعد یه بازی داشته باشی. نه فقط آنریل، همه ی موتور های بدرد بخور کاراشون رو حساب کتابه. پس باید یادگیری من و شما هم رو حساب کتاب باشه.
قبل اینکه UDK بگیری گفتم الان هم می گم: بدون ویدئوها نمی تونی حتی یه بازی ساده درست کنی. تصمیمتو بگیر.
فعلا.
چه خوب. به جمع آنریل کار های خفن خوش اومدی. (البته خودم هنو جزوش نشدم).
الان باید با این ویدئوها کار کنی:
منبع خوندنی هم که می خواستی معرفی نمی کنم، با توجه به این که یادگیریت حداقل 3 برابر طولانی تر میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خوام تا موهام سفید نشده بازی اولتو ببینم.![]()
سرعت لینکاش توپه، اگه نخواستی بگیری هم یه سایت هست که می تونی بخری. البته درحال حاضر سایتش دانه، ولی ایشالا زودتر راه میافته: Iran-Rose.ir.
تا بعد.![]()
سلام دوستان
منظورت ار توابع اینه که تک تک توابع رو توضیح داده باشه؟ اگه این طوره باید بگم همچین چیزی نیست، فکر هم نکنم کسی بده، باید خودت توش بچرخی، البته بعد ا ز اینکه کامل به زبونش وارد شدی.نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل دات نت نیس که یه Object Browser واسه کلاس ها و توابع داشته باشه. با این همه، برنامه هایی هست که ساختار درختی از کلاس ها بهت میده، که اگه کار کرده باشی می دونی خیلی مهمه. این ساختار درختی تو آنریل اسکریپت حتی از دات نت هم بیشتر لازمه با توجه به سطح خیلی بالای ارث بری.
برای این کار می تونی UnCodeX بگیری. هم این ساختارو بهت میده، هم Color highlighting داره، هم یه ادیتوره واسه آنریل اسکریپت. البته با توجه به این که جدید نیس، مشکلاتی داره ولی در کل بد نیس.
اگه هم منظورت منبع واسه خود زبون به اضافه ی مثال ها بوده که بگو. مطمئن نیستم منظورتو درست گرفته باشم.
آرمین جان جوابتو که پرنس جان داد، فقط یه مسئله بگم: 3 کلمه ی آخرتو نادیده می گیرم.
درسته، البته UDN.
فعلا.![]()
دوستان به یه مشکل جدید برخوردم........
رمم عالی شده ها ( با استفاده از فلش)............خیلی زودتر هم میاد...........
ولی وقتی داشتم بیلد میکردم نوشت کارت گرافیک شما نمیدونم چی چی رو ساپورت نمیکنه( همین که محمدجان گفت)
حالا چیکار کنم؟؟
من میخوام این سیستم رو بگیرم آقامحمد این سیستم برای کار با آنریل خوبه؟؟
CPU : AMD ATHLON II X3 440 STEPING XXCXX 82000
M.B : BIOSTAR TA770E3 72000
VGA : ASUS HD4650 512MG GDDR3 56000
RAM : 2GIG KINGMAX DDR3 1333 CL8 62000
سلام
برای سیستم جدید که پ.خ دادم. واسه سیستم فعلیت هم اگه می خوای باش UDK کار کنی، اول اون پیغام خطا رو کامل بگو، بعد هم مدل گرافیکت رو. البته پ.خ کن.
فعلا.![]()
سلام یه سوال داشتم : درختایی که تو مپ ورژن ماه قبل بود در حالی که استاتیک مش بود ( فایل اسپید تیری نبود ) خیلی طبیعی تکون میخورد . چجوری این تکون خردن رو برای درخت ها یی که استاتیک مش هستن ایجاد میکنند ؟! ممنون
دوستان سلام
خب اول:
نمی دونم کی اومده منو کاربر فعال کرده، آخه رو چه حسابی؟ البته میثم خان، مدیر فروم، یه بار تو پروفایلم اومده، محسن خان، مدیر تالار، هم که این یکی دوروزه پیداش شده.
دستشون درد نکنه، ولی اگه قرار باشه یه نفر فعال بشه، پرنس جانه، نه من. مخصوصا که اصلا مشخص نیس 2 روز دیگه اینجا باشم یا نه.
دوم:
قبلا گفته بودم دوتا پست می زنم واسه Post Processing و Shadow Map Resolution . راستش هنوز فرصت نکردم بتایپم. الان که فکر می کردم، دیدم پست دیگه واسه چی تو یه ویدئو هردو رو باز کرده، خیلی بهتر از من. گفتم بگم که هم دیگه منتظرش نباشید، هم هر کسی به این اطلاعات نیاز داره بدونه کجا پیدا کنه.
درصورتی که می خواین چیزایی در این دومورد یاد بگیرین یا سوالی درموردش دارین، ویدئوی آخر Eat3D رو بگیرین: Eat3D - UDK Lighting And Post Processing . این ویدئو 3 فصله و انصافا ویدئوی خیلی خوبی هست. ایران رز هم ایشالا تا یه مدت دیگه اضافه می کنه به فروشگاهش، البته بعد اینکه راه افتاد.
سوم:
این جوری:
بزرگش کن ببینی. بخش 1 تعامل با محیط هست. بخش 2 واکنش به باده. بقیه قسمتها هم برای طبیعی تر کردنه Foliage اضافه شده، مثلا بخش 3 یه حالت موجی خفیف بهش میده.
اگه اطلاعات بیشتری ازش می خوای خودت دوتا متریال زیرو تو Content Browser سرچ کن، فرقشونو ببین:
اولی با وجود این تعامل هاست، دومی بدون اون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اطلاعات بیشتر بیشتر:
یادم رفت بگم، نتیجه ی همه ی این بخش ها تو متریال باید وصل بشه به ورودی WorldPositionOffset متریال.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا بای همگی.![]()
Last edited by tovamohammad; 14-06-2010 at 19:59.
فکر کنم بر اساس فعال بودن و مفید بودن کاربر هست بالاخره من خیلی کمتر پست مفید می ذارم و فعالیتم کمتره. واقعا حقت بود عزیز از لطفی که به من داشتی ممنونم.نمی دونم کی اومده منو کاربر فعال کرده، آخه رو چه حسابی؟ البته میثم خان، مدیر فروم، یه بار تو پروفایلم اومده، محسن خان، مدیر تالار، هم که این یکی دوروزه پیداش شده.
دستشون درد نکنه، ولی اگه قرار باشه یه نفر فعال بشه، پرنس جانه، نه من. مخصوصا که اصلا مشخص نیس 2 روز دیگه اینجا باشم یا نه.
این nfringe چطوره ؟ بدون ویژوال استادیو هم می شه باهاش کار کرد ؟ چون من ویژوال استادیو ندارم.برای این کار می تونی UnCodeX بگیری. هم این ساختارو بهت میده، هم Color highlighting داره، هم یه ادیتوره واسه آنریل اسکریپت. البته با توجه به این که جدید نیس، مشکلاتی داره ولی در کل بد نیس.
اگه هم منظورت منبع واسه خود زبون به اضافه ی مثال ها بوده که بگو. مطمئن نیستم منظورتو درست گرفته باشم.
سلام
من یه مشکل دارم .: ببینید من وقتی از درختای تو انریل کپی میکنم بعدی از کپی ها تکون میخوره ولی بعضی تکون نمیخوره . مشکل از کجاس ؟
راستی کاربر فعال شدن هم حقت بود .
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)