گوشی خیلی خوبیه . مطمئن باش
در ضمن پست قبلی هم تایید میشه![]()
گوشی خیلی خوبیه . مطمئن باش
در ضمن پست قبلی هم تایید میشه![]()
Last edited by fire159; 22-12-2010 at 17:43.
من یه گوشی می خوام که مثل مایلستون صفحه کلید هم داشته باشه واسه همین اینو انتخاب کردم
موتو شبیه به مایلستون گوشی های بهتر هم داره؟
حمید جان صحبتهایی هست که 2.3 به صورت فاینال واسه مایل بیاد, و 2.2 بتا باشه!اما اگه بودجه داری حداقل xt720 بخر.مایلستون دیگه قدیمی شده!
کیبورد دار و بهتر از مایلستون , مایلستون 2 رو داره اما فعلا نمیارزه خریدش چون حدود 900 هزار تومنه!موتو شبیه به مایلستون گوشی های بهتر هم داره؟
سلام
کسی این گوشی رو داره؟لطفا منو راهنمایی کنید
من عاشق اندرویدم،و این گوشی بد جور دلمو برده،خیلی خوش تیپ و شیکه،خواستم بدونم میشه اندروید 2.2 رو روش نصب کرد؟
من یه گوشی میخوام بگیرم که توی اینترنت کم نیاره و صفحه خوبی داشته باشه،از فلش پشتیبانی کنه و چیزایی که واسه اینترنت لازمه
خواستم اچ دی 2 بگیرم که منصرفم کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
id : kami_desire
دوست عزیز این گوشی الان 2-3 ماهی هست که به آندروید 2.2 آپدیت شده برای اینترنت عالیه و سرعت بالایی داره و کیبورد کاملش هم که کاملا واسه این کار هست .
تو 2.2 از فلش هم پشتیبانی میکنه .
سلام بچه ها.من امروز این گوشیو کارکرده گرفتم.میخواستم ببینم کدوم رام 2.2 رو روش بریزم.هیچیم بلد نیستم.ممنون اگه راهنمایی کنیییییییییییییین.اینم مشخصات رام گوشیم.روتم نیس.
firmware version
2.1-update1
gas_emea_usashlsoowndit_p031
من گرفتم 310
مبارکت باشه عزیز
خوب خریدی
به نظر من شما الان نمیخواد بری تو دل و روده گوشیت. بهتره کمی صبر کنی و مقالات و آموزشهای مخصوص به گوشی های آندروید رو بخونی تا بیشتر با گوشی آشنا بشی . چون همین الان با 2.1 گوشیت خداست
الان ممکنه کاری بکنی که گوشی مشکل پیدا کنه .
میله2 یا میله دست 2عزیزان میله دست2 حدودا چند هست؟![]()
Last edited by fire159; 28-12-2010 at 09:14.
میله2 که نوش هم نیومده فکر کنم چه برسه به دست 2همون میله1 منظورم بود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)