تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 123 اولاول ... 4484909192939495969798104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

1- جمع اخت (به معني خواهر) ميشه اخوات اين جمع سالم مونث هست يا مكسر؟
    فکر کنم جمع مکسر. چون اگه سالم بود می شد اختات
    - فعل مضارع كدوم اعراب هاش فرعيه كدوما اصلي؟مثلا ثبوت نون،حذف نون،ضمه،فتحه،كسره اينا كدوما اصليه كدوما فرعيه؟
    فکر کنم ضمه و کسره و فتحه ( سکون هم فکر کنم اصلی باشه. البته نمی دونم شاید مبنی بشه چون فعل امر که مبنیه شاید برای لم یذهب و... هم مبنی به حساب بیان ) اصلی باشن و بقیه فرعی.
    - اگر مضاف اليه معرفه باشه مضاف هم معرفه هستش.حالا اگه نكره باشه هم مضاف نكره هست.درسته؟(طبق مبتكران اگر اشتباه نفهميده باشم)
    با مثال به صورت فارسی هم فکر کنم بشه به جواب رسید. فرض می گیریم سه کلمه کتاب و علی و مردی داریم.
    کتاب نکره. علی معرفه . مردی هم نکره.
    خب : کتابِ علی می شه معرفه. کتابِ مردی نکره . ولی من هر وقت دیدم همیشه مضاف الیه معرفه بوده. چون متاسفانه ایادفیلی خیلی از نکاتی که برا انسانیاست رو برای ریاضی ها هم نوشته بدون اینکه ذکر کنه برای علوم انسانیه.
    اين جا چرا "الليله" مبتدا نيست و مفعول فيه هستش؟
    خب اینجا در مورد شب توضیح نمی ده که مبتدا باشه. اینجا می گه شباهنگام شهدا را شمردند پس چهار نفر بودند. ( شباهنگام رو حال کردین ؟؟؟ ) . کلا اینجا معلومه قید زمان هست پس داره از هنگام وقوع شمارش شهدا اطلاع می ده. توضیحی در مورد جمله است نه جمله توضیحی در مورد مبتدا.
    - چرا فوائد تنوين نداره؟
    - آيا فوائد غيرمنصرف محسوب شده يا قاعده ديگري هستش؟آيا واقعا غير منصرف و بر وزن مفاعل هستش؟
    - چرا صفت به تبعيت تنوين نگرفته؟
    فوائد احتمالا غیر منصرف باشه ولی بر وزن مفاعل نیست. اول فکر کردم هست چون ظاهرش بر وزن مساجد هست ولی "م" در مساجد جز ریشه نیست و ریشه سجد است. پس فوائد بر وزن مفاعل نیست .
    تبعیت صفت از موصوف ربطی به تنوین داشتن و نداشتن موصوف نداره. اعراب مهمه. یعنی منصوب یا مجرور بودن. از طرفی نکره و معرفه بودن هم برای هر کلمه ای به شکل مناسبش به کار می ره. هیچ وقت نگفتن که صفت از نظر ظاهر حرکت گذاری مثل همن ، می گن که از نظر معرفه و نکره بودن، اعراب و... . اگه اینطوره حرکت گذاری صفت به صورت جمله چیکارش می کردی؟ در صورتی که مثلا : رایت رجلً یذهب الی بیته. خب یذهب الی بیته هیچ حرکتیش فتحه و تنوین فتحه نیست ولی کل جملش منصوب محلا است.

ولی کلا معلومه به حواشی زیاد گیر می دی در صورتی که از کنکوریای ریاضی و تجربی این انتظارات نمی ره. برو ببین سوالات عربی چند سال اخیر رو ببین که واقعا در قالب کتاب طرح می شه و نکات اضافی شاید در تسریع رسیدن به جواب تاثیر داشته باشه ولی مطمئن باش با خود مطالب کتاب هم می شه به جواب رسید.

---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

راستی همش بر اساس احتمالات بود و رو گفته هام حساب باز نکن. به نظرم در حد کتاب کافیه بدونی.
    راستی اینایی که نوشتم یه اشتباهاتی داشت که تو دو پست بعد می تونید تصحیح شدش رو ببینید.
    Last edited by vahid-p; 03-06-2011 at 10:59.

2. 3 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام

پیش انسانی داشته باشی میتونی توی کنکور پیام نور شرکت کنی

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

فکر کنم ضمه و کسره و فتحه ( سکون هم فکر کنم اصلی باشه. البته نمی دونم شاید مبنی بشه چون فعل امر که مبنیه شاید برای لم یذهب و... هم مبنی به حساب بیان ) اصلی باشن و بقیه فرعی.
    ببخشید یه اشتباهی کردم. اون "لم" فعل بعدش درسته مجزومه ولی خب معربه ( چون هر گردی که گردو نیست ). از طرفی هنوزم فکر می کنم که امر مبنی باشه. نمی دونم کجا خوندم ولی این ذهنیت برام مونده. ولی فکر کنم تو کتاب ایاد فیلی اون قسمت افعال و اینا نوشته باشه، یه نگاهی بنداز.
    ضمنا فعل مضارع کسره هم نمی گیره، هر وقت گرفت بدون اون در اصل سکون بوده که با ساکن اسم بعدیش مجاورت داشته و اولی کسره گرفته.
    Last edited by vahid-p; 03-06-2011 at 10:51.

5. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

پیش انسانی داشته باشی میتونی توی کنکور پیام نور شرکت کنی
    سلام

اگه جملتون سوالیه که جوابش مثبته

ما کلا دو نوع کنکور داریم 1-کنکور سراسری: قبولی در دانشگاههای دولتی، غیرانتفاعی و پیام نور
    2- کنکور آزاد: قبولی در دانشگاه آزاد

7. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اگه یه ضابطه بمون بدن چه جوری میتونیم بفهمیم یک به یک هست یا نه؟
    بدون رسم هااا
    لطفا یه کمکی بدید
    اینا از کتابای سال دوم حذف شده ولی تو مدرسه ما سوال ممکنه بدن

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دوستان یه سوال
    بدون رسم هااا
    لطفا یه کمکی بدید
    همونجوری که ثابت میکنی تابع هست
    منتهی بر عکسش .
    در کل میتونی جای x و y رو عوض کنی تا تابع معکوس بدست بیاد بعد ثابت کنی این تابعه

10. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان یه سوال
    بدون رسم هااا
    لطفا یه کمکی بدید
    اینو دیشب نوشتم ، بعد سایت ترکید D: ... گفتم امروز بزارم. فقط در جهت تکمیل صحبتهای دوستمون که توضیح دادنه
    ------------------------------------------------------------------
    مثل اینه که بخوای بفهمی یه ضابطه تابع هست یا نه ...

برای اینکه یه ضابطه تابع باشه باید بر ببینی به ازای هر x یه y داشته باشی ...

مثلا ضابطه ی :

باید y رو تنها کنی و و اونوقت مشخص میشه که ضابطه تابع هست یا نه :

اینجا مشخصه به ازای هر x ما دوتا y داریم . اونم بخاطر وجود رادیکاله که دو جواب میده .

حالا اگه یه تابع داشته باشیم که بخوایم ببینیم یک به یک هست همینکارو میکنیم.فقط x رو تنها میکنیم که ببینیم به ازای هر y چندتا x داریم. اگه بیشتر از یکی باشه تابع یک به یک نیست .

مثلا :

بازم بخاطر جذر هر y دوتا x داره حتما. پس یک به یک نیست . (در واقع باید اثبات کنی معکوس تابع هم تابع هست )
    زیاد سخت نیست چون عواملی که باعث میشه تابع یک به یک نباشه مشخصن. جذر و قدر مطلق و توابع مثلثاتی و ... .

امیدوارم توضیح ناقصم کمک کرده باشه ...
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 04-06-2011 at 10:41.

12. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه مصراع (عهد تو سخت سست بنیاد است) تناقض داره یا نه؟؟؟ رمزینه گفته که تضاد نداره چون سخت اینجا یعنی یسیار. حالا نمیدونم تناقض داره یا نه . اگه داره چی جوری؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه مصراع (عهد تو سخت سست بنیاد است) تناقض داره یا نه؟؟؟ رمزینه گفته که تضاد نداره چون سخت اینجا یعنی یسیار. حالا نمیدونم تناقض داره یا نه . اگه داره چی جوری؟
    نداره .... جوابشم همونه که سخت به معنی بسیاره ... اگه در معنی سخت (متضاد سست) میومد تضاد داشت

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی ممنون از دوستان
    لطفا اگه ممکنه بفرمایید چه جوری میشه نمودار تابع لگاریتمی رو رسم کرد مثلا log(2x+2)در مبنای مثلا 5
    لازم نیست حتما رسم کنید فقط روش بدست آوردنشو بگید
    همچنین از راه نقطه یابی و... نه ها مثل رسم همون تابع مثلا x^2+2
    باز هم ممنون از کمک دوستان
    باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •