سلام
اولا استان خودمون نیست واسه دیگرانه!.
اسیاتک حتی دیتاسنتر های بسیار قوی توی ایران داره
ما چندین سرورمون در این مرکز داده کولو کردیم.
سلام
اولا استان خودمون نیست واسه دیگرانه!.
اسیاتک حتی دیتاسنتر های بسیار قوی توی ایران داره
ما چندین سرورمون در این مرکز داده کولو کردیم.
ژیگس زنگ زدم میگفت شبانه داره تا2مگ
الان نمیده؟
سرعتهای بالای دومگ رو هنوز نمیده خبر ندارین؟
بعدش اسیاتک اوضاعش چطوره البته مرکز ما اسیاتک پوشش نمیده ولی عصر فقط مخاببرات وپارس انلاین
من اسیاتک دارم سرعت ۴ مگ ثبت نام کردم ولی خودشون خطمو رو ۱۰ مگ بستن سرعت دانلودم روز ها ۹۵۰ تا ۱ مگ هست ،،،، ولی بدیش اینه که شبا تو تایم رایگان سرعتو کم میکنند سرعت میاد رو ۲۰۰ .....من میخواستم بیام اشنای اول چون میگفتن سرعت دانلود شبانه رو زیاد کم نمیکنند و تازه تعرفه هاش هم از اسیاتک یکمی ارزونتر بود ... ولی دیدم بجای اشنای اول شرکت ژیگس :| هیچی دیگه چسبیدم به همین اسیاتک ... شبا میتونم حداقل ۳ گیگ دانلود کنم که درماه میشه ۹۰ گیگ + ۳۰ گیگ هم روزانه که در مجموع میشه ۱۲۰ گیگ راضیم ازش ...در ضمن پینگش هم خوبه حدود ۷۰ ایناست راحت میتونید انلاین بازی کنید .......قطعی هم خیلی کم ......یادش بخیر تا پارسال از شرکت دابکو سرویس داشتم اینترنت نامحدود با پرداخت ماهیانه ۵۰ تومان ۱۲۰ گیگ در ماه دانلود میکردم دابکو شرکت خوبیه ولی قطعی زیاد داشت .ضد حال بود داشتی انلاین بازی میکردی یدفعه قطع میشد .....شرکت شاتل هم که زنگ زدم گفت دانلود رایگان شبانه نداریم ،!سرویس های نامحدودش هم محدودیتداره دوستم سرعت ۵۱۲ داره میگه ماهی فقط ۴۰ گیگ میتونه دانلود کنه بیشتر اگه دانلود کنی سرعتت رو دیال اپ میکنن) وای چقد حرف زدم
ببخشید
جمله اولت خیلی سنگین بود کمرم شکست [emoji29]
کسی تا حالا از شرکت فن اوا سرویس داشته؟ میخواستم ببینم وضعیتش چجوریاست؟
چون تو بندر دو تا نماینده داره
سلام
من جای شما باشم حتما پارس انلاین رو انتخاب میکنم
سرعتشون به ۱۰ مگابیت شنیدم بسته شده
با پارس انلاین که نمیشه دانلود کرد ،،،دانلود شبانه رایگانش به نسبت ۱ به ۳ از حجم روزانه کم میکنه.... یعنی اگه شب ۳ گیگ دان کنید ۱ گیگ از حجم روزانتون کم میشه ....اصلا بصرفه نیست
همین الان هیویی![]()
درحال حاضر پارس انلاینم راضی نیستم
جدا ی از بحث حذف دانلود رایگان شبانه ازکیفتش راضی نیستم من 512 دارم سرعت من معمولا حدود1-2مگ در روز و 256در شب هستش خطم روی 9مگ بسته شده ولی سرعتم به ندرت بالای دومگ میره
چقدر خوب !!
سلام
وقتی شبانه میشه در همه جا تکلیفش معلومه بکش بکش تا میتوانی .
۵۱۲ داری خوبه بهت ۴ برابر دادن
در ضمن نویز خط رو بررسی کنید SNR
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)